крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.560
То може да се реши.Znas sta je najgore za muskarca? Da kaze da zeni. Postane provajder. A zeznuto je jer smo kulturom nauceni da bidemo dzentlmeni, provajderi, domacini i td. A tog momenta ta zena se oseti nesigurnom pored njega. Jer dobija sta zeli i onda joj on deluje kao slab karakter. A tek kada je u situaciji gde nisu samo njih dvoje, vec su tu i deca:uuu huhu hu.
Мораш да нађеш жену која је васпитана да живи у таквој породици, ако ћеш ти да будеш домаћин. Ја немам ништа против домаћинства. За мене је то нормалан и миран живот, ко може да га обезбеди и организује. Због тога мораш да нађеш (или да ти нађу) жени која жели да живи са домаћином и да се са њим слаже. Да ради у кући, да чува децу, да кува, да буде ту и да буде привржена свом човеку. Исто важи и за човека: да ради, да доприноси, да обезбеди, да чува, да помаже и да не изневери своју жену, односно да не иде са другима.
Ако жена није спремна на то, а ти то желиш, то мораш да откријеш и да не улазиш у такву везу за брак. Ја немам ништа против жена које иду у град и живе другачијим животом, али оне морају да имају другачије мужеве и да воде другачије куће.