Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Znas sta je najgore za muskarca? Da kaze da zeni. Postane provajder. A zeznuto je jer smo kulturom nauceni da bidemo dzentlmeni, provajderi, domacini i td. A tog momenta ta zena se oseti nesigurnom pored njega. Jer dobija sta zeli i onda joj on deluje kao slab karakter. A tek kada je u situaciji gde nisu samo njih dvoje, vec su tu i deca:uuu huhu hu.
То може да се реши.

Мораш да нађеш жену која је васпитана да живи у таквој породици, ако ћеш ти да будеш домаћин. Ја немам ништа против домаћинства. За мене је то нормалан и миран живот, ко може да га обезбеди и организује. Због тога мораш да нађеш (или да ти нађу) жени која жели да живи са домаћином и да се са њим слаже. Да ради у кући, да чува децу, да кува, да буде ту и да буде привржена свом човеку. Исто важи и за човека: да ради, да доприноси, да обезбеди, да чува, да помаже и да не изневери своју жену, односно да не иде са другима.

Ако жена није спремна на то, а ти то желиш, то мораш да откријеш и да не улазиш у такву везу за брак. Ја немам ништа против жена које иду у град и живе другачијим животом, али оне морају да имају другачије мужеве и да воде другачије куће.

Знам за јако мали, али баш мали број људи (мушкараца) који одбијају понуде. Други улазе сви као будале у кредит.
zato znas i za jako veliki broj muskaraca koji su zasnovali raspale porodice sa raspalim ribama koje odgajaju i neguju neke buduce raspale ljude da u raspalom ciklusu ponavljaju taj raspad

u losim krugovima se kreces :O

zato znas i za jako veliki broj muskaraca koji su zasnovali raspale porodice sa raspalim ribama koje odgajaju i neguju neke buduce raspale ljude da u raspalom ciklusu ponavljaju taj raspad

u losim krugovima se kreces :O
Ја се крећем у стварном свету. Идем улицом, возим се аутобусом, возим се возом, идем по разним местима,...

Немам инстаграм, немам фејсбук, немам снепчет, немам твитер или тиндер.

То ти је живот и ставрност.

Ја се крећем у стварном свету. Идем улицом, возим се аутобусом, возим се возом, идем по разним местима,...

Немам инстаграм, немам фејсбук, немам снепчет, немам твитер или тиндер.

То ти је живот и ставрност.
ne batice, to je samo tvoje vidjenje zivota i stvarnosti ;)

zena se batice bira.
ko ne bira zenu, taj sutra bira psihijatra i advokata i termin za vidjanje deteta i lekove i tako dalje
ko ne bira ono sto treba birace ono sto mora
Је л се иде на пијацу или то стоји у излогу?

Што се овог другог тиче, са тим се слажем, али мораш да нађеш начин како да ти не западне баш таква, односно да се упознаш и да те изабере нека која ће да ти одговара.

Највише резултата се оствари на том пољу када се човек не труди да ступи у додир са неком.

Ти сада видиш, сазнаш, чујеш и осетиш да је нека жена добра. Шта ти вреди кад те она неће? Ја нпр. одем и изаберем неку, уперим прстом, али то не зависи од мене.

generalno mnogo vise ima raspad zena nego raspad muskaraca
prodali su im glupu pricu malicioznog feminizma o ravnopravnosti i zenskim pravima, zena moze ,zena hoce, zena sme
i sada imas more nesrecnih zena olupanih od zivota koje u tom moru svojih zabluda krive fiktivni prikaz tradicionalnog muskarca za svoju propast

Највише резултата се оствари на том пољу када се човек не труди да ступи у додир са неком.
Tačno.
Ти сада видиш, сазнаш, чујеш и осетиш да је нека жена добра. Шта ти вреди кад те она неће? Ја нпр. одем и изаберем неку, уперим прстом, али то не зависи од мене.
Ne možemo da prosto "biramo" jer treba i ona da pristane.

generalno mnogo vise ima raspad zena nego raspad muskaraca
prodali su im glupu pricu malicioznog feminizma o ravnopravnosti i zenskim pravima, zena moze ,zena hoce, zena sme
i sada imas more nesrecnih zena olupanih od zivota koje u tom moru svojih zabluda krive fiktivni prikaz tradicionalnog muskarca za svoju propast
То значи да онда имаш велику конкуренцију и да не можеш да се надаш да ће да ти дође таква какву си ти описао и пожелео.

Ја знам са добре и нормалне девојке, али то је само спознаја и ништа више.

a mozes recimo da prepoznas raskorak izmedju tvojih zelja i tvojih mogucnosti i da se okrenes radu na sebi i da postanes pandan onome sto zelis a?

Ne možemo da prosto "biramo" jer treba i ona da pristane.
Управо то. Ти видиш неку девојку и сазнаш да је она добра, верна, привржена, да нема пороке итд. Кренеш према њој, представиш се, а она каже "не". Шта сад?

То ти је то.

Управо то. Ти видиш неку девојку и сазнаш да је она добра, верна, привржена, да нема пороке итд. Кренеш према њој, представиш се, а она каже "не". Шта сад?

То ти је то.
znas sta, ja mogu da ti objasnim
ali ne mogu da razumem umesto tebe

То ти је то.
ne odustanes na prvu?

Је л се иде на пијацу или то стоји у излогу?

Што се овог другог тиче, са тим се слажем, али мораш да нађеш начин како да ти не западне баш таква, односно да се упознаш и да те изабере нека која ће да ти одговара.
burazeru
spustanjem dijaloga na takav nivo gubis moju paznju
znaci upristoji se i dovedi svoje rasudjivanje na visi nivo
ili ce nam se putevi razici.

besmisleno mi je da tupim o ociglednom

to je opet samo tvoj dozivljaj ogranicen tvojim vidicima i tvojim iskustvima
moras da promenis glediste

znaci perspektiva vs percepcija
Исто могу да кажем и за тебе. Твој доживљај, твоје размишљање, твој сплет срећних околности, твој закључак,...

То су ти оне форе са психијатрије и са јутјуба.

Back