Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Исто могу да кажем и за тебе. Твој доживљај, твоје размишљање, твој сплет срећних околности, твој закључак,...

То су ти оне форе са психијатрије и са јутјуба.
ne burazeru, to ti je logika primenjena u praksi.

burazeru
spustanjem dijaloga na takav nivo gubis moju paznju
znaci upristoji se i dovedi svoje rasudjivanje na visi nivo
ili ce nam se putevi razici.

besmisleno mi je da tupim o ociglednom
А на ком нивоу је била ова расправа? На академском.

Хајде онда да цитирамо научне чланке у фусноти.

Из личног искуства кажем да треба одустати на прву.
opet te licno iskustvo vara
jel si cuo nekad za femkanje ili kad riba tvrdi pazar ?

jel si primetio mozda u prirodi polni dimorfizam
kapiras da su svi muzijaci lepsi od zenki ?
lav ima grivu
paun ima rep
fazan ima sareno perje
jelen ima rogove

i svi oni mlate time sto imaju
dok naizgled nezainteresovana zenka posle popusta i da im

znaci da si bio malo upuceniji u zivotu
vise bi iebo :)

lav ima grivu
paun ima rep
fazan ima sareno perje
jelen ima rogove

da napomenem krstas posto volis da bukvalizujes i banalizujes
ne mislim da treba da mlatis karom ispred rendom ribe na ulici :D

lav ima grivu
paun ima rep
fazan ima sareno perje
jelen ima rogove

Имам осећај да је просечан монах био са више жена од тебе.

taj ima devojku sad :rtfm:
Ајде да ти испричам нешто:

Пре извесног времена, сретнем човека који не личи и није личио, како стоји или се креће са особом женског пола. Познајемо се већ неких 15-16 година. На сваких 30 секунди је изговарао фразе "моја девојка", "ово је моја девојка", "моја девојка и ја",... Као да има потребу да покаже свима да је ето и он успео у томе и да је срећан и да је са женом итд.

Е то су ти ти људи, а има их и овде на форуму...

Ајде да ти испричам нешто:

Пре извесног времена, сретнем човека који не личи и није личио, како стоји или се креће са особом женског пола. Познајемо се већ неких 15-16 година. На сваких 30 секунди је изговарао фразе "моја девојка", "ово је моја девојка", "моја девојка и ја",... Као да има потребу да покаже свима да је ето и он успео у томе и да је срећан и да је са женом итд.

Е то су ти ти људи, а има их и овде на форуму...
a mozda je samo srecan i drago mu je da prica o tome?

E sad, posto ja ne trazim zenu za ozb veze, brakove i td. Ako ima neka sarmantna, uzbudljiva, kinki, nonsalantna, u dodiru sa sobom, nek posalje skorasnju u koloru na moj pp, nemoj tamo na fotke-razglas, ja volim eskluzivno za mene. To mi govori da je odvazna a ne da bleji tako skupljajuci prazne poene.
Slobodno se javi.

a mozda je samo srecan i drago mu je da prica o tome?
Не. Он има потребу да се докаже пред другима. Тако исто постоји случај из средње школе, који тада није био са женом, нити је имао понуду, нити било шта приближно. У међувремену је дошао до нечега и то више пута, а онда је почео да прича другима како то иде и да се пита зашто други немају и продаје памет.

Они имају ту потребу, Анђелија, да покажу и докажу себи и другима да могу, да њих желе итд. То је више питање статуса, него личног задовољства. То је више питање јавног признања и јавног препознавања, него приватности.

Зато ти кажем... Нека има и две.

E sad, posto ja ne trazim zenu za ozb veze, brakove i td. Ako ima neka sarmantna, uzbudljiva, kinki, nonsalantna, u dodiru sa sobom, nek posalje skorasnju u koloru na moj pp, nemoj tamo na fotke-razglas, ja volim eskluzivno za mene. To mi govori da je odvazna a ne da bleji tako skupljajuci prazne poene.
Slobodno se javi.
Ps da je ludaca i tresh u krevetu. Ja se ne plasim takvih. Na protiv.

То је једна врста трофеја. У спорту се добијају медаље, пехари, тањираче и др. обележја и награде, а овде су то неке жене. И та недодирнута са повезом на очима, као и ова што је била свуда представљају неку врсту трофеја за јавно показивање. "Био са 1000 жена, а оженио се неком која није видела човека пре њега". Класичан трофеј. "Ишао у школу, имао све петице, завршио докторат пре Шешеља, оженио естрадну уметницу". Трофеј.

Тако исто када седите негде имате људе који истичу како су ожењени, како су у браку, а онда питају друге када ће да се ожене. Ствар је у томе што они једноставно желе да покажу свој успех. Ту је жена и однос са њом на десетом месту.

Back