Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

u brak se jako lako udje...potpise se samo jedan papir. a ako mislis da pre nije bilo prevara,vanbracne dece i razvoda varas se.
Знам да је било и да се свашта крило од јавности, што опет доводи до приче о лажном моралу, који данас доминира (хоћу да нико није ставио руку на њу итд.).

Postoje i ljudi koji su zajedno još od školskih dana i to je sasvim ok.
Osim ako se ne sklapi brak vrlo rano sasvim je normalno imati određeno iskustvo.
Razumem i da se nije desilo. Sudbina , povučenost , puno toga ima.
Ali imati u glavi ideju o tome kako je jako važno naći žensku osobu koju niko nije tako je jednom rečju glupo. Licemerno.
Није лицемерно, ако си и ти сам био такав.

Знам да је било и да се свашта крило од јавности, што опет доводи до приче о лажном моралу, који данас доминира (хоћу да нико није ставио руку на њу итд.).
ja ne zalazim u to ko sta voli,ima i takvih ali ne verujem mnogo :mrgreen:

Zbog čega bi se bavili glupim pitanjima?
Пази овако

ја сматрам да сваки човек има право да тражи за себе оно што је спрам њега.

Зато ја не моралишем много и не причам ово или оно...

Пази овако

ја сматрам да сваки човек има право да тражи за себе оно што је спрам њега.

Зато ја не моралишем много и не причам ово или оно...
Naravno.
Neko živi život , a neko priča o životu.

Naravno.
Neko živi život , a neko priča o životu.
Ма живе га и они (на неки свој начин), али траже нешто што нису сами.

Хоћеш неку која није угледала светлост дана. Добро. Шта си ти радио и где си био?
Хоћеш докторку наука или академикињу? Шта ти имаш од школе?

Настави даље...

Ма живе га и они (на неки свој начин), али траже нешто што нису сами.

Хоћеш неку која није угледала светлост дана. Добро. Шта си ти радио и где си био?
Хоћеш докторку наука или академикињу? Шта ти имаш од школе?

Настави даље...
Nisu problem spojevi niti različitosti. Naprotiv.

Да, али ја неке реченице овде препознајем са јутјуба. Гледаш клипове, подкасте, учиш да понављаш реченице и онда то представљаш другима...

Тога је све више, не само на ову тему.

Да, али ја неке реченице овде препознајем са јутјуба. Гледаш клипове, подкасте, учиш да понављаш реченице и онда то представљаш другима...

Тога је све више, не само на ову тему.
Koje naprimer?

"Ми морамо да изађемо из своје зоне комфора"
"Ко зна зашто је то добро"
"Човек мора да постане најбоља верзија себе"
"Морамо да радимо на себи"

...

Nisam primetio da ovde bilo ko favorizuje nevine devojke ili da su tako široka tema.

To što retko ko preferira promiskuitetnu osobu sa bezbroj partnera, ne znači da traži nevinu...

Zla osoba je zla osoba i broj partnera svakako nikome normalnom neće biti presudan tu. Za zajednički život odabrati onu do koje ti je stalo, jer treba, bar hipotetički, sa tom osobom provesti 50 godina života, a to može da bude jako duga robija ako ti ta osoba nije kompatibilna, ako joj nije stalo do tebe i obratno.

Jedino ko sme biti zao je @Zla Beba, ali ona se samo dobro folira da je zla :D

Back