Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
ajde Ozi, i ti si koristio fotošop i to na sopstvenim slikama
onim gde si se "bodibilderisao"... e ququ...
onim gde si se "bodibilderisao"... e ququ...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onim gde si se "bodibilderisao"... e ququ...Значи, слика би била доказ. А каква би требала бити та слика ... а да је не прогласиш за фотошоп?
ajde Ozi, i ti si koristio fotošop i to na sopstvenim slikamaonim gde si se "bodibilderisao"... e ququ...

Ma da, kačio ih je gde stigao, napravio celi cirkus sa tim... udvarao se ženama ovde, slao im pesmice na profil![]()
E, umirao sam od smeha... nedostaje mi taj stari Fronzinette![]()
Dok se ti udvaras saljuci svoja remek delaSto kritikujes kad ste isti .
pa licemerje je ovde toliko ochigledno

Inace, ovo nije prvi put, ljudi su goooodinama ranije pricali da su vidjali slicnu (ako ne i istu pojavu) u blizini grada. Mnogo njih godinama prica ovu pricu. E sada, kao sto je neko vec rekao ili je bolesna shala ili ipak ima necega u svemu tome... 
Могуће да је у питању стварна појава духа или је у питању болесна шала неких клинаца. Ипак, ово друго би било мало теже извести а да овако испадне... али можда и не би.![]()
Познато је како људи реагују на непознато. Не покушавају да исто разјасне већ реагују попут уплашене животиње уз страх и панику.
Ево како рецимо људи реагују на појаву обичне мале девојчице у ходнику неког хотела.
Вековима човек покушава наће одговор на тајну смрти. А има ли бољег одговора на то него питати неког ко је прешао тај праг и поново се појавио на овом свету. Зашто ти возачи нису покушали ступити у контакт са тим ентитетом?

Idem veceras tamo da vidim da li ima nesto, obavesticu vas ako prezivim susret.![]()
neverovatno koliku ovo senzaciju izaziva i obavezno javi shta je bilo
Човек нашег порекла Божидар Дамјановић Бенедикт у свом делу "Паралелни свет" писао је о сличним појавама.
Naveo sam vec tu knjigu,ali ljudi su neozbiljni sa ozbiljnim stvarima.Sad ce vise ljudi da bude ludo,a videli pojavu sa POLA METRA udaljenosti.Znaci nije bila na nebu pa da je mozda oblak,balon...
Demonska posla.Nekoliko vozača, koji su se u sredu oko podneva vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli žensku priliku u venčanici.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:343422-Bor-Utvara-na-putu
Jezivo!
A да сад сам видео, баш сам листао тему али по аутору не видех да га је неко спомену, нисам гледао да је неко навео дело сад видим да јесте.
Поред њега и др Радован Н. Казимировић се бавио том темом у свом познатом делу „Тајанствене појаве у нашем народу и Креманско пророчанство".
Наравно да се ради о несвакидашњој појави али сличне појаве су се и раније догађале, логичних и научних објашњења за њих није било само су евидентиране.
У праву си да из незнања произилази глупост, Бенедикт је написао светски познату књигу која је и највеће скептике натерала на размишљње, да ли поред наше димензије постоји и још нека, нама страна?

nabvi je na kolac ili rac i podmazhi belim lukom ako je sluchajno vampirneverovatno koliku ovo senzaciju izaziva i obavezno javi shta je bilo
![]()
Stegni petlju - traži snošku !Idem veceras tamo da vidim da li ima nesto, obavesticu vas ako prezivim susret.![]()

A да сад сам видео, баш сам листао тему али по аутору не видех да га је неко спомену, нисам гледао да је неко навео дело сад видим да јесте.
Поред њега и др Радован Н. Казимировић се бавио том темом у свом познатом делу „Тајанствене појаве у нашем народу и Креманско пророчанство".
Наравно да се ради о несвакидашњој појави али сличне појаве су се и раније догађале, логичних и научних објашњења за њих није било само су евидентиране.
У праву си да из незнања произилази глупост, Бенедикт је написао светски познату књигу која је и највеће скептике натерала на размишљње, да ли поред наше димензије постоји и још нека, нама страна?
To su veoma ozbiljne teme i ozbiljne stvari,a najmocnije drzave sveta imaju posebne,jako strucne,timove koji se time decenijama bave.Njima to nije smesno.I nije smesno,treba ispitati trezne glave i od strane strucnih ljudi.
Malo znamo o nematerijalnim stvarima ali postoji dosta jako velikih autoriteta u svetu nauke koji nedvosmisleno potvrdjuju postoijanje nematerijalnog,paralelnog sveta.Tesko mozes nesto obijasniti kad ne znas,a mi malo znamo,zato se evidentira,opisuije...i cuti.Tesko je to obijasniti sa danasnjim naucnim nivoom znanja,cak i nemoguce.