Bor: Utvara na putu

To su veoma ozbiljne teme i ozbiljne stvari,a najmocnije drzave sveta imaju posebne,jako strucne,timove koji se time decenijama bave.Njima to nije smesno.I nije smesno,treba ispitati trezne glave i od strane strucnih ljudi.
Malo znamo o nematerijalnim stvarima ali postoji dosta jako velikih autoriteta u svetu nauke koji nedvosmisleno potvrdjuju postoijanje nematerijalnog,paralelnog sveta.Tesko mozes nesto obijasniti kad ne znas,a mi malo znamo,zato se evidentira,opisuije...i cuti.Tesko je to obijasniti sa danasnjim naucnim nivoom znanja,cak i nemoguce.

Dosije X... :per: Ko masla ima i guzicu maze...

Steta sto nije zajahala haubu i zanjihala golim dudama... Mozda bi joj i stali... :lol: Ovako je nemastovito, pune ludare Napoleona, Isusa i sl. :neutral:

To mi je ispričao Rus,koji je bio taj pacijent.
I,prilično su se razočarali,kada su na insistiranje "šta je video gore",
dobili odgovor - "Nisam video ništa,sem dubokog mraka..."

Ако је видео мрак значи да је после смрти био свестан, да је могао да опажа и осећа. Јер је црно тј мрак..осећај попут свих других ткз. "позитивни осећај са негативним узроком" који претпоставља онога ко је свестан тог осећаја,претпостваља субјекат и објекат. Тако да се та екипа није морала разочаравати том епизодом где они траже да гледају, а овај им каже да је видео мрак. :roll: При чему сви ни не примећују ово што сам управо написао да им је он заправо рекао да после смрти има свести.

Оно што нас чека тада не знамо шта јесте, али дефинтивно знамо шта није. Није никакав мрак, никакво црно. Већ нешто нама непојмљиво али нешто.

Такође, овде говоримо о оностраном .. о ткз. "нирвани" о трансцендентном. Али не мора да значи да ћемо гарантовано после смрти доћи до тога. Можда се нећемо тако лако решити ове врсте егзистенције у којој смо, а где имамо субјект који је свестан објекта, па се тако може десити да и даље лутамо овим светом.

A to telesno, to je, mora se uzeti, teretno, i teško i zemaljsko, i vidljivo. Zato takva duša, koja toga ima, oseća se opterećena i povlači se nazad u oblast vidljivoga, pa se, u strahu od nevidljivog i od Hada prebija, kao što se priča, oko spomenika i grobova, a u njihovoj blizini i videle su se senolike prikaze duša. To su prikaze onakvih duša koje se nisu rastale u potpunoj čistoti, nego imaju u sebi nešto vidljivo, pa se zato i vide.
citat: Platon Sokratova smrt (glava 30).

Evo ovako nesto mi treba. :D

vampkit4.jpg

i lukac si zaboravio,sled put snimaj da imamo i ghost hunterse : )) vish kako su in u svetu

kako bre nisi znao za ove face,oni dokazuju duove, vidish koje su muzhichke efekte ubacili u videe kako bi ispali shto bolji i ubedljiviji hoshtapleri ovaj veci ghost hunteri

M znao sam za njih, čak sam i gledao taj video sa Petrovaradinom, al viš koliki su utisak ostavili na mene kad sam zaboravio i kako se zovu.....

Elem, upali smo tamo u neke sitne sate, mislim da je bilo čak tu negde oko ponoći. Jedino što je na mene ostavilo utisak je apsolutna tišina. Ništa se ne čuje, nema nikavih zvukova. I hodnici, hodnici, hodnici.... Ni početka ni kraja. Kontam da bi se ladnjaka izgubili sam da smo bili malo nepažljivi.

E to su oni dakle. Bio sam u katakombama pre par nedelja. Mrak i tišina. Utvare nismo videli.

Јеси ли сигуран да је твој рационалистички дух изнад свeгa тога и да je апсолутно немогуће да ти видиш нешто слично духу, само зато што твоја вера у научни метод каже да је то немогуће?

Ако ниси знао, чак је и Јунг имао ту несрећу да види духове. Један му је чак издиктирао књигу "Седам проповеди мртвима" . Јунг је један од малобројних оних који су успели да се рацијом спасу лудила. Чак је и један Ниче пао на том тесту.А ти мислиш да си имун на претњу тако нечег.

Наравно, материјалистичка наука би такве појаве назвала "халуцинације" наивно мислећи да је тиме што је дала назив исте и објаснила. Али, несрећнику који има посла са тиме ствари уопште нису тако наивне.

Мени не би било свеједно на тавим местима јер су она идеалана за призивање садражаја несвеног које лако може инфилтрирати у свест доводећи нас у велики проблем.

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače

Beta | 01. 09. 2011. - 13:39h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da policija traga za osobom koja je obučena u belu venčanicu prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače.

Postoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene zdravstvene probleme bila obučena u venčanicu. To je ipak delo ljudskih ruku, a ne nadčovečansko", kazao je Dačić novinarima u Beogradu, nakon posete Osnovnoj školi "Vuk Karadžić".
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zajecar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.
Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/274609/Dacic-Policija-traga-za-osobom-koja-je-plasila-vozace

Јеси ли сигуран да је твој рационалистички дух изнад свeгa тога и да je апсолутно немогуће да ти видиш нешто слично духу, само зато што твоја вера у научни метод каже да је то немогуће?

Ако ниси знао, чак је и Јунг имао ту несрећу да види духове. Један му је чак издиктирао књигу "Седам проповеди мртвима" . Јунг је један од малобројних оних који су успели да се рацијом спасу лудила. Чак је и један Ниче пао на том тесту.А ти мислиш да си имун на претњу тако нечег.

Наравно, материјалистичка наука би такве појаве назвала "халуцинације" наивно мислећи да је тиме што је дала назив исте и објаснила. Али, несрећнику који има посла са тиме ствари уопште нису тако наивне.

Мени не би било свеједно на тавим местима јер су она идеалана за призивање садражаја несвеног које лако може инфилтрирати у свест доводећи нас у велики проблем.

Aj ako nemaš šta pametno da mi kažeš, zaobiđi me, sve sa materijalizmom.

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače

Beta | 01. 09. 2011. - 13:39h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da policija traga za osobom koja je obučena u belu venčanicu prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače.

Postoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene zdravstvene probleme bila obučena u venčanicu. To je ipak delo ljudskih ruku, a ne nadčovečansko", kazao je Dačić novinarima u Beogradu, nakon posete Osnovnoj školi "Vuk Karadžić".
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zajecar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.
Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/274609/Dacic-Policija-traga-za-osobom-koja-je-plasila-vozace

Pa dobrojutro. Biće da je skrivena kamera bila u pitanju, samo treba sačekati da se vinovnik javi....

Aj ako nemaš šta pametno da mi kažeš, zaobiđi me, sve sa materijalizmom.

Извини што хулим на материјализам, али шта ћу када дигнутог носа , ослањајући се на њега, коментаришеш ствари мислећи да смо сви верници истог. Зашто бих те прескочио?

А што се тиче ове изјаве Дачића. Наравно да ће сада испитивати неког дежурног кривца како би смирили јавност ..јасно нагласивши да нема натприродног, "нема бога"... нису добро префарбали креч. Паде ми на памет сцена из оног филма... :mrgreen:

Извини што хулим на материјализам, али шта ћу када дигнутог носа , ослањајући се на њега, коментаришеш ствари мислећи да смо сви верници истог. Зашто бих те прескочио?

А што се тиче ове изјаве Дачића. Наравно да ће сада испитивати неког дежурног кривца како би смирили јавност ..јасно нагласивши да нема натприродног, "нема бога"... нису добро префарбали креч. Паде ми на памет сцена из оног филма... :mrgreen:

Pa malo za promenu, bilo bi lepo. Meni lično izgledaš kao Don Kihot koji napada vetrenjače misleći da su džinovi materijalizma. :) A nemam uopšte želju da te skrećem s tog puta. Samo zaobiđi me, pošto se uopšte ne pronalazim u toj priči sa epruvetama.

Back