Bojkot Slovenačke privrede! - HITNO OBAVESTITE PRIJATELJE -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema nista od bojkota.

1.Ti isti slovenci su ubijali decu koja je sluzila JNA kada su se otcepljivali i x puta uvaljivali Srbiji qrcinu pa evo Merkatora,Merkura,Gorenja.....svuda po Srbiji.Merkator na NBGD svaki dan pun ko brod.

2.Hrvate i da ne spominjem em sto su masakrirali u II svetskom ratu sve sto je bilo srpsko pa plus ono sto se desilo 90-ih i evo sada imate njihove supertmarkete svuda,prodat im je FRIKOM i jos gomila firmi u Srbiji.

Narod u Srbiji su najobicniji bolidi a vlast najobicnija alava g_ovna.

I recimo ti sto bacaju bombe na Merkator bolje da su bacili bombu na Svilanovica koji je doveo Merkator u Srbiju itd...Posto da nije bilo njega ni Merkator verovatno ne bi dosao u Srbiju a tako je i sa ostalim slovenackim i hrvatskim firmama.Lepo se sazna kako je svaka od njih dospela ovde i ko je od nasih lopova pokupio kajmak pa lepo njemu ebati mamicu.

@ Bogart

Ne filozofiraj majke ti....nije kriv ovaj nego onaj itd.

Trebalo je bre da uradimo isto sto i Bugari sa turcima pre 40 godina, sve da ih iselimo u albaniju.

Јесте, криви су Словенци што краљ Пера, краљ Аца, друг Тито и друг Слоба турски измет нису почистили и бацили преко Проклетија кад је било време...

A što, treba da zaboravim slovenačku podršku šiptarskim separatistima sa Kosovo za svih 45 godina trajanja SFRJ.
I treba da zaboravim onog monstruma Kardelja, koji je postavio temelja za ono što se događalo devedesetih.
I njihova zajednička antisrpska lobiranja sa ustašama i šiptarima po USA i Evropi.

E, pa nije kriva ni USA ni Evropa, već najviše je kriva srpska vlast i naše nesposobna elita, u poslednjih 90 godina. A neprijatelji su uvek poznati. Svi skuvani u antisrpskoj bečkoj kuhinji još pre 150 godina.

A nama niko ne brani da u sledećih 50 godina budemo mudriji, pametniji i najzad se posvetimo sebi i svojim interesima, pa će mo naći i velikog saveznika i na istoku i na zapadu, sa kojim će se poklopiti i naši interesi.

Ja sam 2x ušao u supermarket u Merkatoru. Cene su im uglavnom više nego u Maxiju.
U Merkator idem zbog Meksa i drugih radnji sa garderobom i obućom. Tamo je i CT Shop, IPS knjižara, Springfild, igraonica za decu... to je ono što mislim da vredi posetiti.
Supermarket - ne!

Springfild je zesce njesra. Skoro usao u onaj u Knezu neki odvratni duks gori nego da je sa pijace kosta 5000 dinara a ne bi ga uzeo ni za DZ.

Slovenija još nije zvanično odlučila hoće li priznati nezavisnost Kosova. Slovenačka vlada jasno želi da to uradi, dok slovenački privrednici nisu presrećni zbog velikih investicija u Srbiji i moguće reakcije srpske javnosti. Pomozimo privrednicima da ubedi slovenačku vladu da nije vredno kvariti odnose sa Srbijom i rizikovati velike investicije zarad nepotrebnog priznanja nezavisnog Kosova.

To ćemo najbolje uraditi ako pokažemo odlučnost i započnemo bojkot upozorenja slovenačke robe i slovenačkih trgovačkih lanaca (ponajviše Merkatora i Merkura). Zamislite koliki bi utisak ostavio potpuno prazan Merkator na slovenačke vlasnike i privrednike u Sloveniji. To bi im sigurno dalo jaku argumentaciju da se suprotstave nesuvislim odlukama sopstvene vlade.

Zato se potrudite da u utorak i sredu, 19. i 20. februara ne kročite ni u jedan slovenački trgovinski lanac, niti da igde kupite slovenačku robu!!!

Naravno, cilj ovog bojkota nije pogoršavanje odnosa sa Slovenijom, već naprotiv - cilj je promena politike slovenačke vlade koja je potpuno nelogično i bespotrebno usmerena protiv Srbije. A slovenački privrednici su dovoljno moćni da tu politiku promene ako imaju motivaciju. Stoga, motivišimo ih :).

I, naravno, prosledite ovaj mail na što više adresa.
Meni je bas krivo zbog svega...imam priliku da cesto odem do Maribora i Celja i mogu vam reci da iako im je sve gotovo kao u Austriji, imaju sve te firme i naravno granica je ukinuta oni savrseno lepo pricaju srpski a za nemacki ih nije briga...Uvek su ljubazni i stvarno se tamo lepo osecam...Narod nista tu ne moze, politicari su ti koji donose odluke i mislim da je glupo da se sad tu nesto distanciramo od robe i ljutimo ko mala deca kad im otmu igracku...Trebalo bi da svoje snage usresredimo u nase dvoriste i da sredjujemo taj problem tako da siptari vide ko im je bila Srbija...nek se muce pa traze druge saveznike oko sebe a mi tu treba da napravimo slepu ulicu da mogu da se setkaju samo preko Albanije...hteli ste dobili ste...mi ne mozemo da saradjujemo ekonomski jer treba da potpisemo ugovor o saradnji a posto vas nismo priznali nema ugovora...pa sad vidite gde mozete...

На погрешној адреси тражиш подршку за бојкот!
То се лепо оде код Мишковића и тамо се тражи финансијска подршка.:o Па онда тим парама организујеш ''добровољце'' који ће да, рецимо пресретуну на путу камион са дотичном робом и преврну га (нек се мало обрадује и локално становништво), затим оне који ће да ''отпрате'' до куће потрошаче који изађу из Mercatora,:whistling::whistling::whistling: онда ''убедиш'' продавце који раде у инкриминисаним продавницама да исте затворе и залепе:rtfm: ''Затворено због крађе'' уууупс због подршке сецесије итд.:tick:

nije mi jasno na sta je mislio kostunica kad je rekao da ce"neke nove i bolje generacije mozda vratiti KiM"
zar smo mi loša i stara generacija ili šta?
a inace,politicari su dobro placeni da vode politiku a ne mi(narod) da isterujemo pravdu na ulici...
treba tražiti krivce medju politicarima(svi do jednog) i traziti ostavke...i odgovornost

to mlohavi i dalje svaljuje krivicu na drugog. sad smo mi losi i matori, retard

nije mi jasno na sta je mislio kostunica kad je rekao da ce"neke nove i bolje generacije mozda vratiti KiM"
zar smo mi loša i stara generacija ili šta?

Da to je apsolutno tačno?
Ostavili ste mlađim generacijama zemlju u ruinama. Ne bi vam ni penziju dao. (i Koštunica tu spada)

a inace,politicari su dobro placeni da vode politiku a ne mi(narod) da isterujemo pravdu na ulici...
treba tražiti krivce medju politicarima(svi do jednog) i traziti ostavke...i odgovornost

Političari nisu došli u Srbiju sa Marsa, nego su deo ovog naroda i najbolje što je iznedrio i pomalo i izabrao u toj oblasti. A katastrofalno su loši.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back