Bojkot Slovenačke privrede! - HITNO OBAVESTITE PRIJATELJE -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa pazi po meni je licemerno to mrsomudjenje o bojkotu slovenackih kompanija a u isto vreme kupovanje proizvode zapadnoevropskih i americkih kompanije koje ce takodje priznati nezavisno Kosovo a jos su nas i bombardovale ,neki kao npr. Nemci i vise puta u proslom veku .Sto se tice Japana i on je danas najavio priznanje Kosova pa bi onda trebalo bojkotovati i njihove automobile ili sony aparate na primer ako cemo vec da budemo dosledne patriote .

Ako ikada i prizna Japan će to uraditi među zadnjima jer nema nikakav interes za tim.
A ti sada meni reci da se ne primaš na svaku glupost koju čuješ na forumu ili tv,radiu novinama....
Odakle pojam isprani mozak?
Dok postoje takvi kao ti može se servirati svako jelo na trpezu.
Čuo si verovatno za bosanac i bukvu....

Danas sam bio u Super Maxi-u mishkovog Delta City-a i u onolikom hipermarketu radi 2-3 kase..sve zvrji prazno,nigde kupaca a u Merkatoru nikada nije tako prazno bilo..ne znam kako je danas nisam hteo da se izlazem riziku.:lol:
Poenta je da sem Mishka, Idee(Hrvata) i Slovenaca(Merkator,Rodic) nema gde da se snabdevash tako da je ta postavka o bojkotu idiotska,kao shto sam rekao zashto.Neki od ta tri igracha imaju licence na uvoz raznih proizvoda tako da Mitke,chak i da kupim Maslinovo ulje&majonez u radnjici u prizemlju opet je to neshto shto je kupljeno sa jednog od ta 3 lagera jer te radnjice ne mogu same da uvoze nego se snabdevaju od tih vetjih(mada mnogi kazu da Mishko snabdeva i oba ova druga 2 lanca,zato su i cene svuda iste a kod njega josh je i skuplje).Tako da pustite te priche o bojkotu,bojkotujete samo lokaciju,a hranu i ovako i onako morate da kupite.Vasha je zabluda ako ne verujete da gde god kupili to se ne sliva u isti ili jedan od istih dzepova.
Resenje za ovo je povecanje poreske stope, samo treba naterati parlament (i njihove zastitnike u parlamenut) da donesu zakon na prvoj sednici.

Da vidimo čije proizvode možemo da konzumiramo
Rusija
Kina
Rumunija
Španija
Kipar
Šri Lanka
Novi Zeland
BIH
Slovačka
Bugarska
Azerbejdžan
za sad toliko, ako se još neko oglasi, javiću vam:mrgreen:
Dovoljna je samo Kina i Rusija i imamo pokrivenost robom od 99,99%. A i nisam rekao da treba bojkovati robu nego da se poveca porez, to jest da "gradjani i gradjanke" Srbije koji vole te proizvode mogu da ih kupuju i pomazu nase neprijatelje.

Ako ikada i prizna Japan će to uraditi među zadnjima jer nema nikakav interes za tim.
A ti sada meni reci da se ne primaš na svaku glupost koju čuješ na forumu ili tv,radiu nivinama....
Odakle pojam isprani mozak?
Dok postoje takvi kao ti može se servirati svako jelo na trpezu.
Čuo si verovatno za bosanac i bukvu....
Pa nisi mi dao konkretan odgovor zasto bojkotovati Janeze a ne bojkotovati one koji su mnogo vise krivi za nezavisnost Kosova i sa kojima smo mnogo krvavije ratovali ?

jel treba da prodam gorenje ves masinu sto sam pre mesec dana kupio?

da li se ti to ,,zezas,,.Lepo je napisano sta da radis.
Kako stoje stvari necemo mi ni u nasu DELTU da udjemo.Nema se.....
Kod srba je sve dobrovoljno ,a kod drugih na komandu.
Tako siposi,kada im kazu da zvizde i bacaju kamenje to rade,kada kazu da budu mirni ,oni ko kipovi.Ona deca gledaju u tortu u stavu mirno i cekaju komandu.
A mi ko u klin ,ko u plocu.

Pa nisi mi dao konkretan odgovor zasto bojkotovati Janeze a ne bojkotovati one koji su mnogo vise krivi za nezavisnost Kosova i sa kojima smo mnogo krvavije ratovali ?
Ja sam ti dala odgovor na ovo pitanje.

U Srbiji NEMA originalnih Američkih, Nemačkih i sl. proizvoda. Dušo, niko to ovde nema priliku da kupi...sem možda kod šanera...ne zanosi se.:lol:

Ja sam ti dala odgovor na ovo pitanje.

U Srbiji NEMA originalnih Američkih, Nemačkih i sl. proizvoda. Dušo, niko to ovde nema priliku da kupi...sem možda kod šanera...ne zanosi se.:lol:
ima , ima i oni koji su proizvedeni u Kini ili na Tajvanu su takodje americki ili nemacki proizvodi jer njima ide profit od istih kao sto je i Gorenje ves masina proizvedena u Valjevu slovenacki proizvod a ne srpski.

Od slovenaca nemam ništa niti sam kod njih ikada nešto vrednije i masovnije kupovao.
Još 1990.g. kada su se separatisali označili su srpski narod kao okupatora u Sloveniji.Naravno isto tako mogli smo i mi njih tako okarakterisati ali nismo.Taj pojam okupator kasnije su na njihovom primeru koristile sve republike koje su htele odcepljenje.
Ali to je samo jedan od bezbroj razloga koje nemam nameru da tipkam.Ti znaš odlično pa se podseti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back