Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.874
Slovenci su mi posebno gadni jer su siptare podrzavali i za vreme SFRJ i negirali pravo Srbiji da rascisti sa bagrom u pokrajini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Bogart
Ne filozofiraj majke ti....nije kriv ovaj nego onaj itd.
Trebalo je bre da uradimo isto sto i Bugari sa turcima pre 40 godina, sve da ih iselimo u albaniju.
Јесте, криви су Словенци што краљ Пера, краљ Аца, друг Тито и друг Слоба турски измет нису почистили и бацили преко Проклетија кад је било време...
Ja sam 2x ušao u supermarket u Merkatoru. Cene su im uglavnom više nego u Maxiju.
U Merkator idem zbog Meksa i drugih radnji sa garderobom i obućom. Tamo je i CT Shop, IPS knjižara, Springfild, igraonica za decu... to je ono što mislim da vredi posetiti.
Supermarket - ne!
Meni je bas krivo zbog svega...imam priliku da cesto odem do Maribora i Celja i mogu vam reci da iako im je sve gotovo kao u Austriji, imaju sve te firme i naravno granica je ukinuta oni savrseno lepo pricaju srpski a za nemacki ih nije briga...Uvek su ljubazni i stvarno se tamo lepo osecam...Narod nista tu ne moze, politicari su ti koji donose odluke i mislim da je glupo da se sad tu nesto distanciramo od robe i ljutimo ko mala deca kad im otmu igracku...Trebalo bi da svoje snage usresredimo u nase dvoriste i da sredjujemo taj problem tako da siptari vide ko im je bila Srbija...nek se muce pa traze druge saveznike oko sebe a mi tu treba da napravimo slepu ulicu da mogu da se setkaju samo preko Albanije...hteli ste dobili ste...mi ne mozemo da saradjujemo ekonomski jer treba da potpisemo ugovor o saradnji a posto vas nismo priznali nema ugovora...pa sad vidite gde mozete...Slovenija još nije zvanično odlučila hoće li priznati nezavisnost Kosova. Slovenačka vlada jasno želi da to uradi, dok slovenački privrednici nisu presrećni zbog velikih investicija u Srbiji i moguće reakcije srpske javnosti. Pomozimo privrednicima da ubedi slovenačku vladu da nije vredno kvariti odnose sa Srbijom i rizikovati velike investicije zarad nepotrebnog priznanja nezavisnog Kosova.
To ćemo najbolje uraditi ako pokažemo odlučnost i započnemo bojkot upozorenja slovenačke robe i slovenačkih trgovačkih lanaca (ponajviše Merkatora i Merkura). Zamislite koliki bi utisak ostavio potpuno prazan Merkator na slovenačke vlasnike i privrednike u Sloveniji. To bi im sigurno dalo jaku argumentaciju da se suprotstave nesuvislim odlukama sopstvene vlade.
Zato se potrudite da u utorak i sredu, 19. i 20. februara ne kročite ni u jedan slovenački trgovinski lanac, niti da igde kupite slovenačku robu!!!
Naravno, cilj ovog bojkota nije pogoršavanje odnosa sa Slovenijom, već naprotiv - cilj je promena politike slovenačke vlade koja je potpuno nelogično i bespotrebno usmerena protiv Srbije. A slovenački privrednici su dovoljno moćni da tu politiku promene ako imaju motivaciju. Stoga, motivišimo ih.
I, naravno, prosledite ovaj mail na što više adresa.
Па онда тим парама организујеш ''добровољце'' који ће да, рецимо пресретуну на путу камион са дотичном робом и преврну га (нек се мало обрадује и локално становништво), затим оне који ће да ''отпрате'' до куће потрошаче који изађу из Mercatora,

онда ''убедиш'' продавце који раде у инкриминисаним продавницама да исте затворе и залепе
''Затворено због крађе'' уууупс због подршке сецесије итд.
U Cacku kamionima okruzili blokirali Mekator... ja slovenacko ioanko ne kupujem i nikad necu.
POdrzavam bojkot.
А пијеш ли кока колу на слави?![]()
i kompjutere pobacajte, obavezno!!!!!
KompjutOri su sve sklapano u bratskoj nam NR Kini tako da...moze.
ja bi se uvredio da kod mene na slavi neko pije to sranje pored onake rakije i domacg vina :mad:А пијеш ли кока колу на слави?![]()
Coca-Cola je autentični slovenački proizvod:shock:
nije mi jasno na sta je mislio kostunica kad je rekao da ce"neke nove i bolje generacije mozda vratiti KiM"
zar smo mi loša i stara generacija ili šta?
a inace,politicari su dobro placeni da vode politiku a ne mi(narod) da isterujemo pravdu na ulici...
treba tražiti krivce medju politicarima(svi do jednog) i traziti ostavke...i odgovornost
nije mi jasno na sta je mislio kostunica kad je rekao da ce"neke nove i bolje generacije mozda vratiti KiM"
zar smo mi loša i stara generacija ili šta?
a inace,politicari su dobro placeni da vode politiku a ne mi(narod) da isterujemo pravdu na ulici...
treba tražiti krivce medju politicarima(svi do jednog) i traziti ostavke...i odgovornost