Il sepsa il mu se vezala creva, nisu ga dobro oprali iznutra i vratili creva u pravi položaj.
Neka ga Mujo Miloš od Doboja ispere iznutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Il sepsa il mu se vezala creva, nisu ga dobro oprali iznutra i vratili creva u pravi položaj.
Moguce da je to ako ga je Dr,Smrt operisao..on je strucnjak do jaj..pardon jak strucnjakIl sepsa il mu se vezala creva, nisu ga dobro oprali iznutra i vratili creva u pravi položaj.
gde je to rekla, pokazi mi!?Glupa Brnabićka upravo izjavila: Nadstrešnjica je bila diverzija
naravno ona samo govori što joj bolesnik kaže da sme
ukupavaju se sve više i više
"Hoćemo da kad pogine 16 ljudi neko ide u zatvor, prosto" Fantastičan govor u Rumi na protestu protiv Vučića VIDEO
ali nadstresnica nije puka nesreca vec diverzija
Ko je uklonio betonske kocke sa krova Železničke stanice u Novom Sadu?
diverzija, sabotaza, terorizam - secenje kocki koje drze sajle ankerisane - ukotvljene u njih, a o kojima visi cela nadstresnica - samo cacijima kao bajagi nije jasno da se radi o planiranom ubistvu
Sve što je valjalo od hirurga je pobeglo, ostali šusteri. Ne daj bože da zatreba.Moguce da je to ako ga je Dr,Smrt operisao..on je strucnjak do jaj..pardon jak strucnjak![]()
Onog vucicevog nam je pun quuracbez suda, a![]()
тебе треба бановати доживотно, какав садизамMoguce da je to ako ga je Dr,Smrt operisao..on je strucnjak do jaj..pardon jak strucnjak![]()
jeste sns korupcionaska diverzija.gde je to rekla, pokazi mi!?
to sam ja prvi rekao, ali mi ne verujete, pa sam joj onda stavio reci u usta, evo:
Sad ste se setiliдемократски прво иде истрага, па суђење и на крају пресуда. ти баш заобилазиш. Чак и аутократска друштва су имала суђења, ...
Meni apsolutno nije žao.Žao mi je ako se to stvarno dogodilo..ne samo Vesiću vec bilo kome da ima problem sa zdravljem
ali neka mi oproste..ja im ništa ne verujem..vec mislim da je sve ovo balansiranje da Vesić ne odgovara.
Novinari pogrešno prenose. On je ušao u slijepo crijevo.Ispade slepo crevo ko presađivanje jetre
Možda ostao komad gaze, tufera.... sepsa pretpostavljam.
Ne znamo gde je.Srce mu puca jer nije u majci Srbiji da krcka pokradenu lovu.
Goranu Vesiću se pogoršalo stanje - hitno je operisan
https://n1info.rs/vesti/goranu-vesicu-se-pogorsalo-stanje-hitno-je-operisan/
Lepo sam rekao da izbegava cajeve itd.
Да га је одмах дохвазио др Смрт, решио би га мука. Не би се патио. прича се да има "лаку руку".Goranu Vesiću se pogoršalo stanje - hitno je operisan
https://n1info.rs/vesti/goranu-vesicu-se-pogorsalo-stanje-hitno-je-operisan/
Lepo sam rekao da izbegava cajeve itd.
Веса Горани, Вес Горани? Нешто као Алекс Вучи?Mozda fejkiraju i smrt, a on dobije novi identitet Vesa Goranic...
...
Sad Kofercetu krivo sto on ne moze da lazira bolest ili smrt.Да га је одмах дохвазио др Смрт, решио би га мука. Не би се патио. прича се да има "лаку руку".![]()
Sve je moguce.Mozda fejkiraju i smrt, a on dobije novi identitet Vesa Goranic...
...
voleo bih da zivi jos uvek...nadam se, da ce jednog dana odgovarati za svoja delaU to nema sumnje.....
A stvarno je nesto ubledeo, upale mu oci, kose sve manje i sve belja, gubi nit.....
Vučić ga pošalje da "sredi" Vesića kao što ga nekad slao Dušan Spasojević.Pišete kao da je stvarno imao operaciju.
Jeste...potrefilo se baš uveče hapšenja.
Najobičnija farsa, a njemu stanje može da se pogorša samo ako ga poseti Dr Smrt.