Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.946
A, Andro je dakle glavni bos za celu Kolumbiju , i ostatak narko sveta ?Nije, tu je bata Andrej![]()
Ma jesmo mi Srbi face, uvek smo mi glavni.
Još da nam neko poveruje ? ? ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, Andro je dakle glavni bos za celu Kolumbiju , i ostatak narko sveta ?Nije, tu je bata Andrej![]()
немој ме замајавати са ''рекла казала'' ...To što nisam rekla ne znači da sam neozbiljna nego čitajući razna nebulozna objašnjenja, izazvana sam da napišem da znam osobe. Jedan od njih je zaposlen u Domu zdravlja, u gradu, pa je mnogo meštana u šoku.
као титоистички систем који то чини и дан данасNaravno, poglavnika AV; jer niko nije ocistio srpski zivotni prostor od Srba
Ni slučajno,mi smo bogougodni nebeski sveci, gde bi mi nešto tako ružno uradiliA, Andro je dakle glavni bos za celu Kolumbiju , i ostatak narko sveta ?
Ma jesmo mi Srbi face, uvek smo mi glavni.
Još da nam neko poveruje ? ? ?
Боље да су возили камионе по Америци. Више би зарадили, а сигурно. Не можеш да одеш у затвор једино да возиш пијан па да се преврнеш.Тужилаштво у Паризу задњих месеци истражује провокативне и узнемирујуће инциденте. Неко, нису знали ко, намерно заоштрава етничке напетости у граду.
Зеленом фарбом су скрнављени споменици жртвама нацизма и синагоге; зидови џамија вандализовани Давидовим звездама, пред врата остављане свињске главе. Једноставно, прљаво, ефектно.
Осумњичени су снимљени у пар инцидената. Неки од њих су возили ауто регистрован у Србији. Како јавља Би Би Си, "Police investigating the latest affair told media that they were approached by a Normandy farmer who said he had sold 'about 10' pigs' heads to two men driving a Serbian-registered car."
https://www.bbc.com/news/articles/cx25414vg7lo
Французи у овим инцидентима препознају акције руских служби. Починиоци су у међувремену идентификовани и интернационалне потернице су издате.
https://www.lemonde.fr/en/france/ar...umping-of-pig-heads-at-mosques_6745830_7.html
Поступајући по тим потерницама, више јавно тужилаштво у Смедереву данас је ухапсило Ф.П, Н.Ћ, А.С, А.Б, Ђ.П, С.П, Н.Ж, Н.Д, А.М, Н.С и Д.М, док је у бекству М.Г. "Sumnja se da je osumnjičeni M.G. koji se nalazi u bekstvu, postupajući po instrukcijama strane obaveštajne službe, na teritoriji Republike Srbije "organizovao i obučavao grupu srpskih državljana... koja grupa je, uz pomaganje K.S., imala za cilj da na osnovu razlike u rasi, boji kože, verskoj pripadnosti, nacionalnosti i etničkom poreklu, na teritoriji Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke, krši osnovna ljudska prava i slobode zajemčene opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava i ratifikovanim međunarodnim ugovorima".
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ze-i-rasne-diskriminacije-postavljali/kv8kedb
Long story short, Руси финансирају српске јединице које покушавају да изазову немире на Западу. Не најпаметније од Срба, можда, јер су одмах ухваћени, али и мање паметним суграђанима је потребан посао.
Хвала Русији што мисли на Србе!
![]()
Учитељице, не вређај српски народ који те хлебом храни.Glup narod koji za sendvič prodaje rođene, neće za neke veće pare da to urade.
Ne znam sta pricas i sta konkretno nije istina od onog sto sam napisao?Pogledajte prilog 1793062
Još će ispasti da je Vučko glavni bos Škaljarcima i Kavčanima ?
Pa će N1 izvestiti pučanstvo da je krivac za uragan koji je pogodio Vijetnam juče, Vučić, lično i personalno?
Sve je moguće u dimenziji ŽUTIH skakavaca i korisnih idiota.
Pod njegovim vodjstvom.као титоистички систем који то чини и дан данас
Nešto sam pogrešno rekla za narod koji plaćaju pljeskama i sendvičima da viču takođe srpskom narodu koji me lebom rani da su ustaše i teroriste?Учитељице, не вређај српски народ који те хлебом храни.
Аха, тебе плаћају само твоји, антифа?takođe srpskom narodu koji me lebom rani da su ustaše i teroriste?
Razlika je u tome što ovi prvi misle da im plate daje Vućić. I da je normalno da plaćaju i ljude koji ne rade ništa i nigde ali ih ima na raznim platnim spiskovima. Mene što plaćaju jer savesno radim svoj posao je sasvim normalno u mnogim zemljama. Ovde izgleda nije..Аха, тебе плаћају само твоји, антифа?![]()
Mene što plaćaju jer savesno radim svoj posao
Zamimljivo je to guranje nosa u tuđe poslove al tipično za mentalitet
Јеси ли и сад савесна?
Оно, са посла...?
Жудим да сазнам...hoćeš moj današnji raspored obaveza?
![]()
Сав дрхтим од усхићења.Poruka za sve takve y pomirite se s time da ima nas sposobnih za mnogo toga