BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!

Vidis sta znaci iskustvo i koliko pazljiv treba biti i razlikovati blokadere od studenata....tako da vlast nek se sad svadja sa blokaderima, tu studenti nemaju nista sa tim..

Ja ne bih rec trosio za odbranu blokadera, ne interesuje me ta genericka struktura, sa njima nek diluju vlast, imaju slicnosti , pa nek diluju...
Slican se sa slicnim razume, ali studenti su druga prica...

Uvedi razliku izmedju srbijanca, sumadinca, juznjaka, kosovara, hercegovca, krajisnika, knindze, pa se onda mozda moze i drugacije pricati, tu postoje razlike znatne...
Negiranje razlika, kao ista ****** radjala , srpska, to ne stoji ni u ludilu , totano razlicite kulture...a posto ni vera nije zajednicka, cik mi povezi vere ovih grupa da su pravoslavne na isti nacin, ni u ludilku, tto onda ne moze grupisanje pod kisobranom Srbi...

Npr odnos prema vojsci , najvise vojnika ima kod juznjaka, ali zato sto zene ribe daju na stalna primanja pa se lako ozene, takav im kraj i onda su u vojsci , ali nemaju nikakvu kulturu prema vojsci , nula pisem nula pamtim, bice pijani , bice neodgovorni , bice klasika juznjak..

Uzmi Valjevca, i pojas ka Sapcu , totalno druga prica...samo odnos prema vojsci gledam..ne prema zenama....totalno druga prica...

U bg mi nisu dali u unifoirmi ni da pisam u WC , kad sam bio na terenu , ni da jedem , to posebno..a naravno ni da imam vecu nuzdu...
On da pere posle mene, pa ebiga, sta ja radim kad idem u WC , kad on ocekuje da bude sve zamazano , zar kod njega tako....
Slicno ali malo bolje je u Nisu , malko bolje, ...

Берлин је пао, ал се тикси не предаје! :super:
Logika zaradio sam za prvo dete kucu , za drugo samo auto , treba i moze tu jos...

Vlast sa druge strane, vidi da od kako su protesti , niko ne prica o porastu cena hrane, tako da ako protesti traju godinu dana, bice 15% na mesec i po , povecanje a niko se ne buni , kakve milijarde stete, pa protestante onda treba odlikovati , narod cuti i guta...

Logika zaradio sam za prvo dete kucu , za drugo samo auto , treba i moze tu jos...

Vlast sa druge strane, vidi da od kako su protesti , niko ne prica o porastu cena hrane, tako da ako protesti traju godinu dana, bice 15% na mesec i po , povecanje a niko se ne buni , kakve milijarde stete, pa protestante onda treba odlikovati , narod cuti i guta...
Све има свој крај, па тако и мафијашки режим.

BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!​

BLOKADERI su predstavili svoj program! Tvrde: Srbi su genocidan narod!​

БЛОКАДЕРИ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЈ ПРОГРАМ: Срби су геноцидни народ! (ФОТО)

Foto: Printscreen

Jedan od glavnih ideologa protesta i nasilnih blokada, Dragan Popović govorio je za islamistički medij Slobodna Bosna.

On je u intervjuu za taj medij sve vreme plasirao narativ da je Srbija kriva i da odbija da se suoči sa prošlošću.

614419_sb-1_iff.jpg

Naime, on je napisao knjigu, pa je reklamirao u islamističkom glasilu, govoreći da su to prve naučne studije o genocidu u Srebrenici objavljene u Srbiji, koje "ukazuju na duboko ukorenjenu kulturu negiranja i relativizacije zločina u srpskom društvu".

Kao pijan plota držao se one koje se drže svi koji mrze Srbiju. Da Srbija odbija da se suoči sa prošlošću.

Zaključak islamističkog glasila je da je Popović jedan od onih, koji "bez obzira na sve, ne odustaju od misije: pokretanja dijaloga, priznavanja žrtava i istine o prošlosti!

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tavili-svoj-program-srbi-genocidni-narod-foto

Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!
A ko je ovaj papak?Ja ga nisam do sada viđao.

Све има свој крај, па тако и мафијашки режим.
Ne znam, to nije moja teorija....moja teorija korov nice ako ima prasine i ima vlage....a ne ako nema djubriva ili ti mislis da ne bi trebao da nikne...

Meni je bas pun mozak ispiranja mozga koje cine oni koji ni sami nisu ziveli niti zive po kanonima nekim , bilo kojim, a ovamo mi prodaju price kako spontano ako pustis coveka, on ce da bude mala maca....jeste, u genotipu mu je mala maca...

Poslednja izmena:

BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!​

BLOKADERI su predstavili svoj program! Tvrde: Srbi su genocidan narod!​

БЛОКАДЕРИ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЈ ПРОГРАМ: Срби су геноцидни народ! (ФОТО)

Jedan od glavnih ideologa protesta i nasilnih blokada, Dragan Popović govorio je za islamistički medij Slobodna Bosna.

On je u intervjuu za taj medij sve vreme plasirao narativ da je Srbija kriva i da odbija da se suoči sa prošlošću.

614419_sb-1_iff.jpg

Naime, on je napisao knjigu, pa je reklamirao u islamističkom glasilu, govoreći da su to prve naučne studije o genocidu u Srebrenici objavljene u Srbiji, koje "ukazuju na duboko ukorenjenu kulturu negiranja i relativizacije zločina u srpskom društvu".

Kao pijan plota držao se one koje se drže svi koji mrze Srbiju. Da Srbija odbija da se suoči sa prošlošću.

Zaključak islamističkog glasila je da je Popović jedan od onih, koji "bez obzira na sve, ne odustaju od misije: pokretanja dijaloga, priznavanja žrtava i istine o prošlosti!

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tavili-svoj-program-srbi-genocidni-narod-foto

Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!

A kakve to ima veze sa studentima u blokadi?

Objasni

ŠEFICA SVIH BLOKADERA UDARILA NA VUČIĆA: Prvo je krenula sa blokaderskom parolom da su Srbi genocidni... (VIDEO)​

Preneo: Miroljub Lukić

Vesti
08.07.2025

12:00

0
Šefica svih blokadera Nataša Kandić, dobro poznata javnosti po izrazito antisrpskoj retorici, nastavlja da pokušava da žigoše Srbe kao genocidne i istovremenno udara na predsednika Srbije Aleksandra Vučića
ŠEFICA SVIH BLOKADERA UDARILA NA VUČIĆA: Prvo je krenula sa blokaderskom parolom da su Srbi genocidni... (VIDEO)

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube
" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none; letter-spacing: normal; display: block; position: relative;">Nataša Kandić

Nataša Kandić je u objavi na društvenoj mreži Iks (X) prvo širila sramnu blokadersku parolu da su "Srbi genocidni", a onda udarila na Vučića.

Printscreen

" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(237, 36, 50); text-decoration: none; letter-spacing: normal;">NAtaša kandić

Ona je u svojoj objavi poručila da predsednika Srbije treba smeniti jer ga “kontrolišu srpski ratni zločinci”.

Printscreen

" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(237, 36, 50); text-decoration: none; letter-spacing: normal;">NAtaša kandić

Kako, moliću lijepa. Ovo mi je šefica? Pa ja nisam znao. Ja stalno tražio pare za učešće na bljokade od jedne druge šefice. I žena kaže, mrš bre, stoko ćacijevska, idi od Šizoja pa traži pare. A ja njoj kažem, u bre, stipso, pune ti džepovi strane službe s kintu, a za brata ništa. Crkni kalšturo!
I sad mi ti, Tihi, otvori oči.
Hvala ti.
No, da li znaš adresu ove, kako se zove, ova Kadijevićka, ne, nešto, kao, Kandi... ma ne znam, znam da nešto tu kandi. Ako znaš, bio bih ti jako blagodaran da mi je šiljneš, može na PM, a može i ovde, javno, da vide i neki drugi koji su zakinuti za repa.

Kako, moliću lijepa. Ovo mi je šefica? Pa ja nisam znao. Ja stalno tražio pare za učešće na bljokade od jedne druge šefice. I žena kaže, mrš bre, stoko ćacijevska, idi od Šizoja pa traži pare. A ja njoj kažem, u bre, stipso, pune ti džepovi strane službe s kintu, a za brata ništa. Crkni kalšturo!
Hvala ti.
No, da li znaš adresu ove, kako se zove, ova Kadijevićka, ne, nešto, kao, Kandi... ma ne znam, znam da nešto tu kandi. Ako znaš, bio bih ti jako blagodaran da mi je šiljneš, može na PM, a može i ovde, javno, da vide i neki drugi koji su zakinuti za repa.
Идемо код Динка гЛухоњића. Он плаћа. :mrgreen:

Hvala ti.

Voda nosi sve

Beograd je jedini grad koji je u 20 vijeku bombardovan 3 puta a Srba je u 20 vijeku najvise stradalo kada su u pitanju narodi Balkana nije to samo da je stradalo 600 hiljada Srba u Jasenovcu nego koliko ih je u WW1 stradalo pa sveukupno u bombardovanju 1941 e pa tokom cijelog WW2 i na kraju koliko je Srba na Kosovu stradalo i ni bombardovanje 1999 takodje nije bilo bez zrtvi to sve kada se sabere kroz citav vijeku ubijeno je jedno milion Srba i jedno pola miliona protjerano

Samo sto Srbi ne kukaju zbog toga i svijet boli uvo za Srpske zrtve ali kada te zrtve nisu Srpske onda su svi sokirani

Ko je jedini spasavao Jevreje u Ww 2 na Balkanu pa Srbi nisu sigurno Hrvati i Muslimani,ko je stvorio tu Jugoslaviju pa Srbi iz podrsku Zapada a onda su na bazi raspada te drzave svi narodi dobili svoje drzave

Onda Hrvati i Muslimani pricaju kako su Srbi njih diskriminsali u toj Jugoslaviji itd a kada su Srbi pravili ti Jugoslaviju jos onu prvu zasto se tada nisu bunili pa nisu kada su ih Srbi oslobodili od Austrougara jos davno,tada im nije smetalo ali istorija je uciteljica najbolja a Srbi imaju jako kratko pamcenje i sada su svi dobri a Srbi losi i uzasni,a ko je nezahvalan u toj prici cijeloj zamislite se svi malo
Kakvo detinjasto rezonovanje.

Vama nije dovoljno samo da botujete, nego još i morate da izmišljate ;)

Studenti u svom programu nemaju Srebrenicu, niti se bave Srebrenicom već traže izbore.

Što se tiče Srebrenice, presuda međunarodnog suda je jasna. Po njoj krivac nije Srbija, niti narod Srbije nego pojedinac.

Tako da je ta priča odavno završena, ne znam koji moj sad mlatite praznu slamu. Ne govorim za tebe lično, znam da ti prenosiš šta ti se kaže, nego mi nije jasno što se ovi tvoji hvataju za besmislice. Valjda se i dalje neko loži na to :think:
Ok. Kojim programom idu ma izbore? Šta će raditi kad budu na vlasti? Ili se traži podrška na neviđeno???

Back