DarkMoon
VIP
- Poruka
- 58.312
Ona je spijunka , nju treba liferovati na dozivotnu robiju.„Srbi im pobili sve živo“: Vučićeva savetnica pre skoro 20 godina snimila film o Srebrenici - Društvo - Dnevni list Danas https://share.google/AyRjXHlTA0EVV5InJ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je spijunka , nju treba liferovati na dozivotnu robiju.„Srbi im pobili sve živo“: Vučićeva savetnica pre skoro 20 godina snimila film o Srebrenici - Društvo - Dnevni list Danas https://share.google/AyRjXHlTA0EVV5InJ
Берлин је пао, ал се тикси не предаје!Vidis kako Dugin sahrani zvalonju a ti se boris da on ostane na vlast.

Nigde nije iznešena takva tvrdnja i nema razloga za demantovanjem.A ti nisi manipulator kad ne demantuješ "Srbe kao genocidan narod"?
Logika zaradio sam za prvo dete kucu , za drugo samo auto , treba i moze tu jos...Берлин је пао, ал се тикси не предаје!![]()
Jes', pričala tebi uz kaficu da se pokajala.Snimila pa se pokajala.. istina je spora ali pravedna.
ja se borim protiv svih zapadnih sluga i marioneta

Све има свој крај, па тако и мафијашки режим.Logika zaradio sam za prvo dete kucu , za drugo samo auto , treba i moze tu jos...
Vlast sa druge strane, vidi da od kako su protesti , niko ne prica o porastu cena hrane, tako da ako protesti traju godinu dana, bice 15% na mesec i po , povecanje a niko se ne buni , kakve milijarde stete, pa protestante onda treba odlikovati , narod cuti i guta...
ti se boriš za ovu...ja se borim protiv svih zapadnih sluga i marioneta
A ko je ovaj papak?Ja ga nisam do sada viđao.BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!
BLOKADERI su predstavili svoj program! Tvrde: Srbi su genocidan narod!
![]()
Foto: Printscreen
Jedan od glavnih ideologa protesta i nasilnih blokada, Dragan Popović govorio je za islamistički medij Slobodna Bosna.
On je u intervjuu za taj medij sve vreme plasirao narativ da je Srbija kriva i da odbija da se suoči sa prošlošću.
![]()
Naime, on je napisao knjigu, pa je reklamirao u islamističkom glasilu, govoreći da su to prve naučne studije o genocidu u Srebrenici objavljene u Srbiji, koje "ukazuju na duboko ukorenjenu kulturu negiranja i relativizacije zločina u srpskom društvu".
Kao pijan plota držao se one koje se drže svi koji mrze Srbiju. Da Srbija odbija da se suoči sa prošlošću.
Zaključak islamističkog glasila je da je Popović jedan od onih, koji "bez obzira na sve, ne odustaju od misije: pokretanja dijaloga, priznavanja žrtava i istine o prošlosti!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tavili-svoj-program-srbi-genocidni-narod-foto
Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!
Ne znam, to nije moja teorija....moja teorija korov nice ako ima prasine i ima vlage....a ne ako nema djubriva ili ti mislis da ne bi trebao da nikne...Све има свој крај, па тако и мафијашки режим.
kakve veze ima....nebitan za studente....A ko je ovaj papak?Ja ga nisam do sada viđao.
BLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!
BLOKADERI su predstavili svoj program! Tvrde: Srbi su genocidan narod!
![]()
Jedan od glavnih ideologa protesta i nasilnih blokada, Dragan Popović govorio je za islamistički medij Slobodna Bosna.
On je u intervjuu za taj medij sve vreme plasirao narativ da je Srbija kriva i da odbija da se suoči sa prošlošću.
![]()
Naime, on je napisao knjigu, pa je reklamirao u islamističkom glasilu, govoreći da su to prve naučne studije o genocidu u Srebrenici objavljene u Srbiji, koje "ukazuju na duboko ukorenjenu kulturu negiranja i relativizacije zločina u srpskom društvu".
Kao pijan plota držao se one koje se drže svi koji mrze Srbiju. Da Srbija odbija da se suoči sa prošlošću.
Zaključak islamističkog glasila je da je Popović jedan od onih, koji "bez obzira na sve, ne odustaju od misije: pokretanja dijaloga, priznavanja žrtava i istine o prošlosti!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tavili-svoj-program-srbi-genocidni-narod-foto
Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!
ŠEFICA SVIH BLOKADERA UDARILA NA VUČIĆA: Prvo je krenula sa blokaderskom parolom da su Srbi genocidni... (VIDEO)
Preneo: Miroljub Lukić
Vesti
08.07.2025
12:00
0
Šefica svih blokadera Nataša Kandić, dobro poznata javnosti po izrazito antisrpskoj retorici, nastavlja da pokušava da žigoše Srbe kao genocidne i istovremenno udara na predsednika Srbije Aleksandra Vučića
ŠEFICA SVIH BLOKADERA UDARILA NA VUČIĆA: Prvo je krenula sa blokaderskom parolom da su Srbi genocidni... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Youtube
" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none; letter-spacing: normal; display: block; position: relative;">
Nataša Kandić je u objavi na društvenoj mreži Iks (X) prvo širila sramnu blokadersku parolu da su "Srbi genocidni", a onda udarila na Vučića.
Printscreen
" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(237, 36, 50); text-decoration: none; letter-spacing: normal;">
Ona je u svojoj objavi poručila da predsednika Srbije treba smeniti jer ga “kontrolišu srpski ratni zločinci”.
Printscreen
" style="margin: 0px; box-sizing: border-box; background-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: rgb(237, 36, 50); text-decoration: none; letter-spacing: normal;">![]()
Ma i studenti su nebitni,ako hoće da se školuju eno im škole,ako neće na bauštelu i vozdra.kakve veze ima....nebitan za studente....
Идемо код Динка гЛухоњића. Он плаћа.Kako, moliću lijepa. Ovo mi je šefica? Pa ja nisam znao. Ja stalno tražio pare za učešće na bljokade od jedne druge šefice. I žena kaže, mrš bre, stoko ćacijevska, idi od Šizoja pa traži pare. A ja njoj kažem, u bre, stipso, pune ti džepovi strane službe s kintu, a za brata ništa. Crkni kalšturo!
I sad mi ti, Tihi, otvori oči.
Hvala ti.
No, da li znaš adresu ove, kako se zove, ova Kadijevićka, ne, nešto, kao, Kandi... ma ne znam, znam da nešto tu kandi. Ako znaš, bio bih ti jako blagodaran da mi je šiljneš, može na PM, a može i ovde, javno, da vide i neki drugi koji su zakinuti za repa.

A kakve to ima veze sa studentima u blokadi?
Objasni
pa ima ucestvuje kao ideolog pokreta i konsultant je nonstop na N1 u vezi blokada
Zasto se blokaderi ne ograde i ne pljunu ga ako nije deo pokreta?
Kako, moliću lijepa. Ovo mi je šefica? Pa ja nisam znao. Ja stalno tražio pare za učešće na bljokade od jedne druge šefice. I žena kaže, mrš bre, stoko ćacijevska, idi od Šizoja pa traži pare. A ja njoj kažem, u bre, stipso, pune ti džepovi strane službe s kintu, a za brata ništa. Crkni kalšturo!
I sad mi ti, Tihi, otvori oči.
Hvala ti.
No, da li znaš adresu ove, kako se zove, ova Kadijevićka, ne, nešto, kao, Kandi... ma ne znam, znam da nešto tu kandi. Ako znaš, bio bih ti jako blagodaran da mi je šiljneš, može na PM, a može i ovde, javno, da vide i neki drugi koji su zakinuti za repa.
Čuo sam za gospodina. Čak ga i tražio okolo. No, on je neuhvatljiv. Čini mi se da je on neko polumitsko biće, nešto kao Šolak. Čitaš o njemu, pominju ga ljudi, al nešto ga nema, pa nema na bljokadeИдемо код Динка гЛухоњића. Он плаћа.![]()
A kakve to ima veze sa studentima u blokadi?
Objasni
Kakvo detinjasto rezonovanje.Beograd je jedini grad koji je u 20 vijeku bombardovan 3 puta a Srba je u 20 vijeku najvise stradalo kada su u pitanju narodi Balkana nije to samo da je stradalo 600 hiljada Srba u Jasenovcu nego koliko ih je u WW1 stradalo pa sveukupno u bombardovanju 1941 e pa tokom cijelog WW2 i na kraju koliko je Srba na Kosovu stradalo i ni bombardovanje 1999 takodje nije bilo bez zrtvi to sve kada se sabere kroz citav vijeku ubijeno je jedno milion Srba i jedno pola miliona protjerano
Samo sto Srbi ne kukaju zbog toga i svijet boli uvo za Srpske zrtve ali kada te zrtve nisu Srpske onda su svi sokirani
Ko je jedini spasavao Jevreje u Ww 2 na Balkanu pa Srbi nisu sigurno Hrvati i Muslimani,ko je stvorio tu Jugoslaviju pa Srbi iz podrsku Zapada a onda su na bazi raspada te drzave svi narodi dobili svoje drzave
Onda Hrvati i Muslimani pricaju kako su Srbi njih diskriminsali u toj Jugoslaviji itd a kada su Srbi pravili ti Jugoslaviju jos onu prvu zasto se tada nisu bunili pa nisu kada su ih Srbi oslobodili od Austrougara jos davno,tada im nije smetalo ali istorija je uciteljica najbolja a Srbi imaju jako kratko pamcenje i sada su svi dobri a Srbi losi i uzasni,a ko je nezahvalan u toj prici cijeloj zamislite se svi malo
Ljubitelj dobre muzike a plus i vinogradar & voćar? Nas dvojica smo koljege više neg s ostali forumaši. Ako nisi ženjet, cenim, dobra si prilika.Voda nosi sve
Ok. Kojim programom idu ma izbore? Šta će raditi kad budu na vlasti? Ili se traži podrška na neviđeno???Vama nije dovoljno samo da botujete, nego još i morate da izmišljate
Studenti u svom programu nemaju Srebrenicu, niti se bave Srebrenicom već traže izbore.
Što se tiče Srebrenice, presuda međunarodnog suda je jasna. Po njoj krivac nije Srbija, niti narod Srbije nego pojedinac.
Tako da je ta priča odavno završena, ne znam koji moj sad mlatite praznu slamu. Ne govorim za tebe lično, znam da ti prenosiš šta ti se kaže, nego mi nije jasno što se ovi tvoji hvataju za besmislice. Valjda se i dalje neko loži na to![]()