Evo da ti odgovorim zašto su "radili pendreci":
- zato što nije Miloševićevo kumče, dok snima u direktnom prenosu kako vozi Lamborgini 200 na sat - napušavalo njegove policajce, sa porukom da jedino mogu da mu popuše qurac, jer ne smeju ništa da preduzmu
- zato što tada policajci nisu morali da mole kriminalce, da im pomognu kod upisa njihove dece na policijsku akademiju
- zato što, kada vrše racije, nije 90% racija obustavljeno, jer se ispostavilo da zgrade pripadaju predsednikovom bratu
- zato što Milošević nije dovodio policajce u situaciju da moraju da napuste službu, jer ne mogu da se izbore sa hordama "migranata", koji su van svakog zakona i niko im ne sme ništa, a naoružani su do zuba
I mnogo toga "zato što", koje vi botovi ne vidite.
napisah vec odgovor.
e da i lose mi je od toga sto takvi kao ti svuda vide botove, necete da prihvatite da bilo ko drugacije misli. osim toga, bas me zabole. jednom sam napisala ja nikome nista ne dugujem, ni jendoj ni drugoj strani i to se zove slovboda, ali ta sloboda ima svoju cenu, tako da ja danas ne radim u svojoj struci. da li mi je tako dobro...pa nije uvek, ali zato mogu svakoga da pljunem i da zadrzim svoje misljenje.