Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
padaju naivni na radikalske laži...dok ne shvate jednog dana da jednom radikalu nije bitna istinitost onoga što priča nego samo efekat koji će to imati na biračko telo....Kako vas lako lože ,kako vi lako padate na konjske laži, meni je to fenomen...
(Iz)ruganje nazivamo govorom mržnje u kojim se vrijeđa i odbacuje neko zbog njegove nacionalne pripadnosti, vjere, siromaštva, pola, boje kože, izgleda ili nekoga drugog razloga.
Kao takvo ono u suštini samo loše govori o osobi koja upućuje vrijedjanje i izrugivanje. Takve osobe su pune kompleksa, zavisti, mržnje..
Školski primjer.. psihološki nećemo za sada.
Jedna vojna formacija ne predstavlja ceo jedan narod. Da je tako,Nemci bi zauvek bili obeleženi kao genocidan narod. Jesu li i Rusi genocidan narod? Ameri koji pobili sve Indijance a ostatak rezervati?http://www.preventgenocide.org/yu/pravo/konvencija.htm
Да ли ти мислиш да геноцид могу починити појединци а не групе базиране на верској, националној, политичкој или некој другој основи која их дефинише као групу? Ако мислиш да појединци могу да истребе другу групу до степена да се не могу размножавати ( да упростим један или њих десет да побију милион) онда си потпуно у праву.
LAŽ obična, jedino vučić non stop tvrdi da srbi nisu genocidan narod iako nisuBLOKADERI PREDSTAVILI SVOJ PROGRAM: Srbi su genocidni narod!
BLOKADERI su predstavili svoj program! Tvrde: Srbi su genocidan narod!
![]()
Foto: Printscreen
Jedan od glavnih ideologa protesta i nasilnih blokada, Dragan Popović govorio je za islamistički medij Slobodna Bosna.
On je u intervjuu za taj medij sve vreme plasirao narativ da je Srbija kriva i da odbija da se suoči sa prošlošću.
![]()
Foto: Printscreen
Naime, on je napisao knjigu, pa je reklamirao u islamističkom glasilu, govoreći da su to prve naučne studije o genocidu u Srebrenici objavljene u Srbiji, koje "ukazuju na duboko ukorenjenu kulturu negiranja i relativizacije zločina u srpskom društvu".
Kao pijan plota držao se one koje se drže svi koji mrze Srbiju. Da Srbija odbija da se suoči sa prošlošću.
Zaključak islamističkog glasila je da je Popović jedan od onih, koji "bez obzira na sve, ne odustaju od misije: pokretanja dijaloga, priznavanja žrtava i istine o prošlosti!
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tavili-svoj-program-srbi-genocidni-narod-foto
Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!
Mlate , da bi spinovali, Lepo je rekao Grenel , ne slušajte medije u srbiji .
Који ли је теби матерњи језик? Свахили?Znači tvoji me poslodavci htele da truju .
Prvo ste po Lucicu Dodika , sad bi redom .
Ovo mora se , obavestiti javnost Srbije .
Smejanje i nipodostavanje tuđim spomenicima je u najmanju ruku degutantno.Je li neko vidjeo Palmin spomenik?!
https://citymagazine.danas.rs/scena/drustvene-mreze/palma/
Bože, oprosti mi, i meni i njima!
Pogledajte prilog 1753682
Da li bi to rekao da je neko žensko iz tvoje porodice moralo da prođe ono što su mnoge mlade Jagodinke doživeleSmejanje i nipodostavanje tuđim spomenicima je u najmanju ruku degutantno.
Nevezano da li ga ja gotovio ili ne za života.
Ne verujem da ce ti "Bog" to oprostiti...
Ne razumem o čemu govoriš i kakve to veze ima sa temom i palminim spomenikomDa li bi to rekao da je neko žensko iz tvoje porodice moralo da prođe ono što su mnoge mlade Jagodinke doživele![]()
Odgovaram na tvoje ''zgražavanje'' podsmevanju ovom spomeniku...Ne razumem o čemu govoriš i kakve to veze ima sa temom
Čime odgovaras?carsijskim nagadjanjima.Odgovaram na tvoje ''zgražavanje'' podsmevanju ovom spomeniku...
srebrenica je delo u kom je ucestvovala usa sarajevo i titoisticka udba u srbijiJedna vojna formacija ne predstavlja ceo jedan narod. Da je tako,Nemci bi zauvek bili obeleženi kao genocidan narod. Jesu li i Rusi genocidan narod? Ameri koji pobili sve Indijance a ostatak rezervati?
Evo zasto blokaderi nikada nece moci da dobiju moj glas. Sve dok ovakve opskurne antisrpske licnosti drze u vrhu svojeg pokreta - na glasove nas Srba patriota ne mogu racunati!!!
Odakle si ti brale?Čime odgovaras?carsijskim nagadjanjima.
Da ne nirim mnogo po netu u 5 ujutro (ovdasnje vreme)Gde kupite ove gluposti i zašto ih širite bez prethodne provere? Daj zvaničnu definiciju genocida pre i posle formiranja haškog suda.
Što bi se reklo po vašim omiljenim anglosaksonskim pokrajinam "Hau jes nou".Svedoci smo tuznog i jadnog kraja blokadera. Nestace iz nasih secanja kao da nikada postojali nisu.
Kraj blokada , pocetak rada fakulteta.
Slušaj još pre 20 god sam imao sukob sa palminim ljudima tako da nemoj da mi prodajes te fore.Odakle si ti brale?![]()
Sta ima ovaj lik sa studentskom pobunom?
A kakve to ima veze sa studentima u blokadi?
Objasni
Spinovanje i podmetanje, kao i obično
Ima neka tajna veza…Kakvo detinjasto rezonovanje.
Šta je tu “detinjasto”? Čovek konstatuje neprijatne činjenice, valjda bi “morao” da ćuti?Kakvo detinjasto rezonovanje.