MegiS
Zainteresovan član
- Poruka
- 427
Blizanci nisu dvolicni u onom kontekstu u kome im se ta osobina pripisuje.
Verovatno svi znamo sta znaci biti "dvolican", ali mozda je ipak prvo trebalo definisati taj termin, pogotovo da ga definisu oni koji ga tako nestedimice prisivaju Blizancima.
Mozete samo da nam zavidite, vi JEDNOLIČNI, hahahahhaha

Verovatno svi znamo sta znaci biti "dvolican", ali mozda je ipak prvo trebalo definisati taj termin, pogotovo da ga definisu oni koji ga tako nestedimice prisivaju Blizancima.
Mozete samo da nam zavidite, vi JEDNOLIČNI, hahahahhaha

jer sam dupli blizanac sa Merkurom u Blizancima tako da sam tipican predtsavnik ovog znaka i planete.Sve je uglavnom tacno sto ste napisali.Mogu sa sigurnoscu tvrditi da se dvolicnost tipicnih predstavnika ogleda u tome da cesto menjaju misljenje pa da ispadne da su dvolicni sto nije tacno vec jednostavno menjaju svoje misljenje i raspolozenje pa to tako izgleda.Npr. danas mislim da je neko koga sam upoznala jako zanimljiv ali sutradan mi recimo vise nije zanimljiv e sada to ne znaci da ja danas lazem da mi je zanimljiv vec jednostavno promenilo se moje misljenje i to je to.Hocu da kazem da je nestalnost jako prisutna a i brzina kojom se menja misljenje i odluke i sve kod nas pa je drugim ljudima to mozda neshvatljivo jer im je nelogicno posto oni sami nisu takvi i eto zabune.Tada im blizanci deluju kao prevaranti i lazovi.Za sebe mogu da tvrdim a to bi vam bilo ko ko me poznaje rekao da sam surovo iskrena i cak i ne umem da lazem.