mrs depp
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
ja mislim da su blizanci(posebno muški) sexy-Če Gevara blizanac,Johnny depp blizanac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da nisu.Nestasna Ameba:Ama, davno smo ustanovili da BLIZANCI NISU DVOLICNI!!!
ti pishesh o ljudima koji su iskljucivo materijalisti... takve osobe ne mogu nikome da budu prijatelj niti to zele... i naravno da navodno prijateljstvo glume i da samim tim jesu dvolicni... znash koliko takvih ljudi poznajem? mnogo... zaista ne znam u kom su znaku rodjeni ali ne verujem da su svi 'blizanci"... ali znam da ja nisam materijalista a rodjena sam u znaku blizanca... i ne samo da imam jaka dugogodisnja prijateljstva vec uvek dozivljavam da me ljudi koje upoznajem zele za prijatelja i rade na tome... da skratim prichu mislim da se sa osobinom o kojoj ti pishesh covek ne radja niti na nju utichu planete, vec je stvar necijeg karaktera, posledica vaspitanja i sl... u svakom slucaju radi se o ljudima poremecenih vrednosti...dcd:za mene je dvolicnost kada sam ti dobar prijatelj a za dva minuta me ne poznajes narocito ako od sledece zrtve imas vecu korist.i da se ispravim oni su materijalno dvolicni posebno
komplikovani i svestrani ili razapeti kako ti kazesh da... e sad, koliko ko stize ili ne stize to je druga stvar... umem da teram inat i to je tacno... niti sam zaboravna niti kasnim... nikada ne lazem da cu doci... i trudim se da budem tacna... i na kraju... IMA NAS RAZNIH!!!sONE_SR:Suvise komplikovani i razapeti na sve strane .
Juce smo bili ok skroz , a danas kada se ja ne javim nece ni ona , kao da tera neki inat . Kada pita sto se nejavljam kazem da cekam nju da se javi i onda mozes cekati kolko oces , toliko i da zaboravis .
Mislio sam da ja kao i sve ostale vodolije zaboravljamo i kasnimo , ali zgleda da ima gorih . Obozavam kada kaze da ce doci , pa ne dodje ili kaze da ce se javiti za 5 minuta . Njima je 5 minuta otprilike sat i po . Sada se vise ni ne obazirem na neke dogovore i nemogu da ih shvatim za sigurne .
sta toliko zapinjes za njih? Dobro glume i sta sad?mrs depp:ja mislim da su blizanci(posebno muški) sexy-Če Gevara blizanac,Johnny depp blizanac