Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.351
I ja isto, koliko puta sam nagrabusila jer sam nekome nesto pomogla ili htela da ucinim. Najvise mi se to desavalo u svim skolama. Pa sam htela ili ne morala da postanem sebicnija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ma kakvi znaci i podznaci... sve se moze kad se hoce...bravo86:Ja sam blizanac a u podznaku devica,mnogi su mi rekli da je to idealna kombinacija! Imam sestru od tetke koja je devica i slazemo se extra! A i najbolji ortak je devica pa smo nerazdvojni celog zivota! Nema to nikakve veze,sve zavisi od podznaka!
Svaka cast, tako je od reci do reci!!!Nestasna Ameba:Blizanci su iskreni prema svima, cak i prema sebi. Nisu dvolicni nego dvojstvo znaka govori da oni uvek sami sa sobom vode dijalog, zato se stalno i lome, u njima je uvek andjeo i djavo, jin i jang i sl.
Dosta sam okruzena zenama Blizancima, slabije muskarcima, ali im je svima ovo definitivno karakteristika.
e stvarno kad lupis ti lupisKad_LupimLupim:Ne volimo ni mi tebe onda, aj' brishi s teme.
HOCES DA KAZES DA SAMO DOBRO GLUMIMOmrs depp:Oni(pored lavova) spadaju u najbolje glumce-npr Johnny Depp
sta je za tebe uopste dvolicnost?dcd:to ti je zbog podznaka inace device ne trpe dvolicnost koju blizanci bez sumnje poseduju u ogromnim kolicinama.Pas mora da ti je super lik