BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

Suvise komplikovani i razapeti na sve strane .
Juce smo bili ok skroz , a danas kada se ja ne javim nece ni ona , kao da tera neki inat . Kada pita sto se nejavljam kazem da cekam nju da se javi i onda mozes cekati kolko oces , toliko i da zaboravis .
Mislio sam da ja kao i sve ostale vodolije zaboravljamo i kasnimo , ali zgleda da ima gorih . Obozavam kada kaze da ce doci , pa ne dodje ili kaze da ce se javiti za 5 minuta . Njima je 5 minuta otprilike sat i po . Sada se vise ni ne obazirem na neke dogovore i nemogu da ih shvatim za sigurne .

dcd:
za mene je dvolicnost kada sam ti dobar prijatelj a za dva minuta me ne poznajes narocito ako od sledece zrtve imas vecu korist.i da se ispravim oni su materijalno dvolicni posebno
ti pishesh o ljudima koji su iskljucivo materijalisti... takve osobe ne mogu nikome da budu prijatelj niti to zele... i naravno da navodno prijateljstvo glume i da samim tim jesu dvolicni... znash koliko takvih ljudi poznajem? mnogo... zaista ne znam u kom su znaku rodjeni ali ne verujem da su svi 'blizanci"... ali znam da ja nisam materijalista a rodjena sam u znaku blizanca... i ne samo da imam jaka dugogodisnja prijateljstva vec uvek dozivljavam da me ljudi koje upoznajem zele za prijatelja i rade na tome... da skratim prichu mislim da se sa osobinom o kojoj ti pishesh covek ne radja niti na nju utichu planete, vec je stvar necijeg karaktera, posledica vaspitanja i sl... u svakom slucaju radi se o ljudima poremecenih vrednosti...

sONE_SR:
Suvise komplikovani i razapeti na sve strane .
Juce smo bili ok skroz , a danas kada se ja ne javim nece ni ona , kao da tera neki inat . Kada pita sto se nejavljam kazem da cekam nju da se javi i onda mozes cekati kolko oces , toliko i da zaboravis .
Mislio sam da ja kao i sve ostale vodolije zaboravljamo i kasnimo , ali zgleda da ima gorih . Obozavam kada kaze da ce doci , pa ne dodje ili kaze da ce se javiti za 5 minuta . Njima je 5 minuta otprilike sat i po . Sada se vise ni ne obazirem na neke dogovore i nemogu da ih shvatim za sigurne .
komplikovani i svestrani ili razapeti kako ti kazesh da... e sad, koliko ko stize ili ne stize to je druga stvar... umem da teram inat i to je tacno... niti sam zaboravna niti kasnim... nikada ne lazem da cu doci... i trudim se da budem tacna... i na kraju... IMA NAS RAZNIH!!!

Izgleda da je optuzba da su blizanci dvolici krenula u stvari od toga da taj znak ima kao dve osobe u njemu. Kao prvo odgovornost je nesto cemu se covek uci, a ne sa cime se radja. Imam jednu drugaricu u znaku vodolije koja sve zivo sto moze zaboravlja, i kompletno je neodgovorna. Imam takodje drugaricu u znaku strelca koja zna godinu dana da bude super sa nekom osobom i onda najednom skapira da je ta osoba uzasno nervira i prestane da se druzi sa njom. Takodje sam imala jos jednu drugaricu u znaku strelca koja je kao bila super samnom dve godine i onda je krenula da me ogovara kod mog najboljeg druga, sto mi je on naravno rekao pa sam prestala da se druzim sa njom. Ali dok nisam saznala sta radi visila sam sa njom po kraju, a ona mi se sve kao smeskala i govorila kako se super druzimo. Kasnije mi je drug rekao kako je njoj eto bilo zao sto je se nas dve vise ne druzimo. :roll: Toliko o dvolicnosti blizanaca.

Ma,nema to veze sa znakom.Postoje ljudi koji su i dvolicniji od blizanaca.Ja sam blizanac i uopste nisam dvolicna kao i dosta ljudi koji su blizanci.Mislim da ta 'dvolicnost'znaci da su JAKO neodlucni(znam iz iskustva):-),mada i vage su jos vise.Takodje to znaci da mogu da se snadju u svakoj situaciji, ida se svuda uklope-kao da imaju 2 lica

Evo kad je psihologue zatvorio onu temu ja vraćam staru. već sam mislila da niko ne želi sa mnom razgovarati o blizancima, meni su oni jako interesantni, trenutno me jedan baš muči i čini mi se da jeste dvoličan. inače sam u podznaku blizanac i to mi se baš sviđa, a poznajem masu blizanaca, svuda su oko mene...znaju biti stvarno super, kao prijatelji su zanimljivi, nikad dosadni, brbljavi, veseli, ali nemama baš previše povjerenja u njih, a u ljubavi, e to me muči...pomagajte

Ja imam iskustva s dva Blizanca: nebo i zemlja. Jedan je direktan, iskren i otvoren, duša od čoveka, drugi je prevrtljivi lažov bez povoda, čisto da izigrava frajera, a pri tom je čak i fizički daleko od frajera.
Jedino što im je zajedničko jeste to da su obojica duhoviti.
Eto, toliko od mene o iskustvu s muškim Blizancima :)

ja ovog svog blizanca jedan dan obožavam a drugi mrzim. Mi nismo u vezi, ali stalno me loži i zadirkuje, jedan tren je super prema meni a već drugi mi spušta i vrjeđa me što je za nas rakove užasno. Uopće mi nije jasno zašto mi se sviđa jer ga smatram kretenom, ali ne mogu protiv toga.

Prvi put sam na ovom forumu, sasvim slucajno zalutam u astrologiju ( kojoj do sada nisam pridavala veliki znacaj - procitam eventualno neki dnevni horoskop i posle par sekundi zaboravim) i sad sam skroz sludjena, verujte. Sve sto sam znala o svom znaku (blizanac sam, i to dupli) je konstatcija da smo dvolicni, vise nista. Moram priznati da sam procitala sve sto ste napisali i mnogo mi je lakse, jer barem 80% "simptoma" koje ste naveli za nas prepoznajem kod sebe i to mi donekle pomaze da "nadjem opravdanje" za svoje ponasanje i da pokusam da ga malo korigujem. Jer, bas sam takva - detinjasa, neodlucna, neobuzdana, kolebljiva, promenljivog raspolozenja, prilicno nervozna,cesto i nesigurna, stalno nesto ispitujem i preispitujem - da li studiram pravi faks, da li sam zadovoljna svojom vezom, da li sam dobra osoba, bla,bla,bla...(sto ume da bude veliko opterecenje, verujte) ali isto tako mislim da sam duhovita, prosto uzivam da zasmejavam druge ljude (uglavnom su to sale na moj racun) a mislim i da i drugi vole da sam u njhovom drustvu. Sve u svemu i nije tako lose biti blizanac! Pozz

Back