Biti il ne biti

a mogu da zamislim situaciju starija zenska sa dosta para koja sebi placa najrazlicitija zadovoljstva, tipa, mlade, jake, izdrzljive pavijane, ali placa ih jer je u suprotnom ne bi bas birali za druzenje.
e to razumem, tako bih i ja:)

a mogu da zamislim situaciju starija zenska sa dosta para koja sebi placa najrazlicitija zadovoljstva, tipa, mlade, jake, izdrzljive pavijane, ali placa ih jer je u suprotnom ne bi bas birali za druzenje.
e to razumem, tako bih i ja:)

ma jok...to je čisto stvar lepog vaspitanja i zdrave ekonomije...ko kad kupuješ leba...plaćaš robu...:)

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu ):)

pa jesam tog negde stava da treba pomerati granice,zivot nema reprizu da sad cuvam neke momente za ne znam koje dane..

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu ):)

eve danas sam po nevremu doputovala do njega, mokre noge cizme prpustaju, ako dobijem neku upalu prvo cu sebe da utepam pa onda njega :evil:
:lol: jel da da sam sasava

a sad kao ozbiljno, dosta sam toga spremna da uradim ali (uvek neko ali :lol:) mnogo i trazim

Pod rizikom podrazumevaš seksualno prenosive bolesti ili mogućnost da avion do Brazila padne negde usput? :per:

Back