DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
 - 141.958

...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...

a mogu da zamislim situaciju starija zenska sa dosta para koja sebi placa najrazlicitija zadovoljstva, tipa, mlade, jake, izdrzljive pavijane, ali placa ih jer je u suprotnom ne bi bas birali za druzenje.
e to razumem, tako bih i ja![]()

Za dobre pare, bio bih predmet trgovine i što kaže
drugarica Novka... pavijan![]()

a dzabe neces![]()

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu )![]()
Sve zavisi od slučaja do slučaja
Ako "slučaj" ponudi novac, neću da odbijam,
ali ne mogu da dam fiskalni račun... nisam prijavljen kao SZR![]()

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu )![]()

jel da da sam sasava
) mnogo i trazimeve danas sam po nevremu doputovala do njega, mokre noge cizme prpustaju, ako dobijem neku upalu prvo cu sebe da utepam pa onda njega![]()
jel da da sam sasava
a sad kao ozbiljno, dosta sam toga spremna da uradim ali (uvek neko ali) mnogo i trazim

Meni je to bas romanticno![]()
 cim sam usla zahtevala sam lavor vrele vode da potopim noge, vreo caj i cebe, scena ko u crtacima....a u basu bila nestrpljiva da ga zaskocim Mislio sam na zivot ,na zelje da nesto ostvarimo u zivotu ...Zbog tkzv. ljubavi ne bih ni sam rizikovao .![]()

jakocim sam usla zahtevala sam lavor vrele vode da potopim noge, vreo caj i cebe, scena ko u crtacima....a u basu bila nestrpljiva da ga zaskocim
![]()

samo ti je falio toplomer u ustima i original scena iz crtanog![]()

....tad smo vec izasli iz crtaca i presli u filmove za odrasle