***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
 - 33.301

Zdravlje nam je ugrozeno svakako ,svakog dana...I bez nekog posebnog rizika ,naravno ne treba biti ekstrem ni u cemu ...![]()
naravno, samo je u radu sa bolesnima još ugroženije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravlje nam je ugrozeno svakako ,svakog dana...I bez nekog posebnog rizika ,naravno ne treba biti ekstrem ni u cemu ...![]()
naravno, samo je u radu sa bolesnima još ugroženije![]()

jedna premudra osoba mi je jednom rekla bolje je kajati se za nešto što si uradio nego za nešto što nisi uradio![]()

Naravno ,donosimo niz odluka svakog dana ,i neosvrcemo se ...Sam rizik dosta zavisi i od zelje za ostvarenjem cilja,ako neko nesto stvarno zeli ,verujem da ce rizikovati ...Misim da ceo zivot provedemo nastojeci da od sebe napravimo ono sto smo zamislili ,ono sto bi prema sopstvenim parametrima trebali da budemo ,rizik je neminovan ....![]()

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu )![]()
jedna premudra osoba mi je jednom rekla bolje je kajati se za nešto što si uradio nego za nešto što nisi uradio![]()

Svakoga dana bude se gazela i lav.
Gazela zna da mora biti brza i od najsporijeg lava da bi prezivela.
Lav zna da mora biti brzi i od najbrze gazele da bi preziveo.
Svakoga dana mi se nekada budimo da budemo gazela, a nekad lav.

Trudim se da budem Lav
salu na stranu ,lepo si to rekla![]()
 To je realnost.

Vidim da ste svi spremni da ostvarite svoje snove ,ili bar dovoljno hrabri da pokusate ...Svidja mi se to![]()
 I, naravno, kliknem u glavi na ovo drugo 
Ja na to gledam ovako: imas dva izbora, da ucinis nista ili nesto.I, naravno, kliknem u glavi na ovo drugo
![]()
Zlatna sredina je najbolja - uvek ili najcesceKolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu )![]()

bolje je kajati se za nešto što si uradio nego za nešto što nisi uradio![]()

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu )![]()

Ne rizikujem zbog ljubavi, ali ako ima negde dobra kinta... to može![]()
Ne rizikujem zbog ljubavi, ali ako ima negde dobra kinta... to može![]()

Nisam, samo gledam od čega se živimaterijalistoooooooooooooooo

Ih Harde![]()