Biti il ne biti

Naravno ,donosimo niz odluka svakog dana ,i neosvrcemo se ...Sam rizik dosta zavisi i od zelje za ostvarenjem cilja,ako neko nesto stvarno zeli ,verujem da ce rizikovati ...Misim da ceo zivot provedemo nastojeci da od sebe napravimo ono sto smo zamislili ,ono sto bi prema sopstvenim parametrima trebali da budemo ,rizik je neminovan ....;)

Bas tako :)
Potvrdjeno u praksi na licnom primeru :aha:

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu ):)

Svakoga dana bude se gazela i lav.

Gazela zna da mora biti brza i od najsporijeg lava da bi prezivela.

Lav zna da mora biti brzi i od najbrze gazele da bi preziveo.

Svakoga dana mi se nekada budimo da budemo gazela, a nekad lav.

Trudim se da budem Lav ;)
salu na stranu ,lepo si to rekla :ok:

Hvala, taj citat sam dobila od meni drage osobe u meni teskim trenucima :) To je realnost.

Kao konkretan odgovor na tvoje pitanje, oui, rizikujem da budem srecna i ne kajem se ni kada gubim, jer znam da sam pokusala.

Sebi oprastam neuspeh, ali ne i kada ne pokusam. :)

Kolko bi ste rizikovali u zivotu ,misim dali bi ste rizikovali da napravite od svoga zivota onako kako ste ga zamislili ,dali idete onom logikom bolje jedan dan kao lav ,nego 100 kao crv ...Ajd pitanje se odnosi i na to koliko bi ste rizikovali zbog ljubavi (da mi ne obrise temu ):)
Zlatna sredina je najbolja - uvek ili najcesce:DU svemu:)

bolje je kajati se za nešto što si uradio nego za nešto što nisi uradio :heart:

Zbog takvog razmišljanja često napravim srranje, ali se zato nikad ne kajem :zaljubljena:
I često skrenem sa puta koji vodi do bakice, zaEbem vuka, pa nastavim 'de sam pošla.
A nekad razmišljam da zaEbem i baku i popijem vino, pojedem kolače i krenem ne znam ni sama gde.
Tipično za klince :manikir:
Au

prosle su godinice...ohladila se glava...pa se sada ipak misli pre nego se nesto uradi...

teško pitanje, sinak...al ako procenim da rizik može da donese promenu na bolje, uvek...:ok:

Back