tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
MALI REZIMEE:
nominacije po kategorijama najizjava:
kategorija NAJtuka Hrvatskog Sabora Lucija Čikeš:
kategorija NAJglupsan Hrvatskog Sabora Anto Đapić
kategorija NAJprimitivac Zdravko Mamić
kategorija NAJveći rizničar s najvećim brojem "izjava" Ljubo ćesić Rojs
kategorija NAJvic-maher Stipe Mesić
eto to je sve što se tiće hrvatskih "umova" i kategorija
e sad koga biste u Srbiji nagradili tim nagradama...ostaje na vama... :-D
nominacije po kategorijama najizjava:
kategorija NAJtuka Hrvatskog Sabora Lucija Čikeš:
idot:Jedan je fizičar rekao da je cijeli Svemir heteroseksualan, od atoma najsitnije čestice do zvjezdanog sustava. Od muhe do slona. Svi su oni heteroseksualni, a mi bi sada od čovjeka napravili homoseksualca. Sva materija sastoji se od pozitivnih i negativnih čestica i u svakom se atomu oko pozitivne jezgre okreću negativni elektroni. Kad bi se jednaki počeli privlačiti, sva bi se materija urušila i de facto nestala. Svemirom vladaju suprotne sile, da njih nema, Mjesec ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao na našu planetu, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca, nego bi pala na Sunce i izgorjela bi ili odlutala negdje daleko i smrzla se.
Lucija Čikeš, zastupnica HDZ-a, u raspravi o prijedlogu Zakona o registriranom partnerstvu u Hrvatskom saboru, .
kategorija NAJglupsan Hrvatskog Sabora Anto Đapić
idot:Mediji i fakulteti glavni su centri djelovanja Udbinih suradnika. Kroz medije oblikuju javno mnijenje, a na fakultetima uče studente svojim vrijednostima. Analizirajte katedre koje slove za teške pa ćete vidjeti koliko je od svih studenata koji nikako ne mogu proći taj ispit Hrvata, a koliko Srba među njima. Pogledajte samo koliko se Hrvata iselilo iz nekih gradova samo zbog jednog ispita. Ne želim govoriti o gradu ni imenima. Proučite sami neke teške katedre, tko su profesori i tko prolazi ispit. Oni protežiraju Srbe, a tjeraju Hrvate.
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, gradonačelnik Osijeka i plagijator magisterija na Pravnom fakultetu u Splitu, u interviewu Jutarnjem listu, veljača 2006.
kategorija NAJprimitivac Zdravko Mamić
idot:Ja bi prod'o otadžbinu, prodao bih ženu i djecu za Dinamovo proljeće u Europi.![]()
Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik NK Dinamo, u Jutarnjem listu, studeni 2006.
kategorija NAJveći rizničar s najvećim brojem "izjava" Ljubo ćesić Rojs
tokyo:hrvaticoljub i homofob Ljubo Ćesić Rojs (moj "omiljeni"):
- govori o svojoj kući -
"Ako im smeta kamp-kućica, ta 24 metra kvadratna, neka je zapale. Sve za Hrvatsku! A udbaškom, kosovskom, masonskom, četničkom i pederskom lobiju poručujem da bih ja, ako im smetam, rado u emigraciju, ali šta ću kad mi je zabranjen ulaz u zemlje EU-a."
kategorija NAJvic-maher Stipe Mesić
tokyo:I predsjednik Stjepan Mesić zna uveseliti narod svojim dosjetkama ili nespretnim izjavama. Ona sa susreta s američkim predsjednikom Georgeom Bushem je antologijska.
"Jedino je mene Bush zagrlio i poljubio"
"Kad je Bush sa suprugom Laurom dočekivao uzvanike na večeru, prilikom mog dolaska istupio je par koraka, obgrlio me i poljubio. Jedino mene od svih državnika na večeri. I to vrlo srdačno", pohvalio se predsjednik Mesić
eh taj naš cirkusant![]()
![]()
![]()
eto to je sve što se tiće hrvatskih "umova" i kategorija
e sad koga biste u Srbiji nagradili tim nagradama...ostaje na vama... :-D