Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu​

https://n1info.rs/vesti/goran-vesic-optuznica-pad-nadstresnice-novi-sad/

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je, nakon dopune istrage, podiglo optužnicu protiv 13 osoba, uključujući bivšeg ministra saobraćaja Gorana Vesića i bivšu direktorku Infrastrukture železnice Srbije Jelene Tanasković, zbog pada nadstrešnice na ulazu u Železničku stanicu Novi Sad, u kom je poginulo 16 osoba.

Стварно дивна вест. Изгледа да се судство полако отима контроли извршне власти и да макар мало почињемо да личимо на колико-толико уређену државу.

Стварно дивна вест. Изгледа да се судство полако отима контроли извршне власти и да макар мало почињемо да личимо на колико-толико уређену државу.
Nikad Srbija nece biti uredjena drzava dok se ne srusi komunisticko udbaski sistem.

Бесмислена политичка оптужница. Ко је направио грађевински пројекат реновирања станице, ко је исекао каблове који су носили надстрешницу?
Oni koji su radili projekat renoviranja obuhvaćeni su optužnicom.Kablove su isekli veštaci kako bi izvršili uvid u njihovo stanje.

Poslednja izmena:
Srbija intezivno radi na svom uređenju već 13 godina.

Oni koji su radili projekat renoviranja obuhvaćeni su optužnicom. veštaci kako bi izvršili uvid u njihovo stanje.
kme kme, plac plac, ali sta bi od one tvdnje da je on aljekov drug, kako sad, kako sad, pa nije valjda, nije moguce, sta to bi, sta se zbilo, ups, pllus, uprskaste i usraste motku, sada cete svi da budete hapseni kao bele lale, ... kuku, lele...jedino da zamucate kao brnaba, tuc-muc, mi smo tupanderi, nemojte nas da hapsite, pljiz :rotf:
Kablovi su isekli
sta rece, koji je to padez? joj caciji, pukli ste, robijica sledi, mumumucanje nece da vas izvvadi

Poslednja izmena:
kme kme, plkac plac, ali sta bi od one tvdnje da je on aljekov drug, kako sad, kako sad, pa nije vljad,a nije moguce, sta toi bi, sta se zbilo, ups, polus, upskaste o istraste motku, sada cete asvi da budete hapseni kao bele lale
Ja sam sve vreme pisao o tome da pravna država radi svoj posao i da nema izuzetih od primene zakona ali ovo je samo optužnica.Optužnica koja je vrlo široko koncipirana i od koje će po mojim predviđanjima,ostati ništa ili skoro ništa.
Čak će tužilaštvo teško dokazati krivicu i projektanata a tek od dokazanjiva kriivice ostalih koji su samo realizovali taj projekat nema ništa.
Eto ti su USA gde postoje zaista brojni slučajevi kolapsa građevina pa možeš da nam okačiš sudsku praksu povodom istih.

Ja sam sve vreme pisao o tome da pravna država radi svoj posao
vasiljevic je povukao saglasnost za policijsku istragu u vezi sa 115 miliona, sa prugom i nadstresnicom , a to znaci da je sa vrha naredjena opstrukcija, nemoj da se pravis naivan, i da lazes da drzva radi svoj posao, dok aljek mafijas radi za ubice!
mora da mislite da mi sisamo vesla

Потез директора полиције Драгана Васиљевића, који је повукао сагласност за 17 припадника полиције, чланова Ударне групе за испитивање токова новца повезаних са падом надстрешнице, ...​

Адвокат Нинић о расформирању Ударне групе ЈТОК-а и истрази за надстрешницу

nije to jedan naslov sakrivanja dokaza za kriminal i svega, vec vise, necete se izvuci, studenti ce ovo isterati do kraja, i vi cete robijati, ili... svilen gajtan

Ударна група за надстрешницу сигурно дошла до неких сазнања, паника у врху власти

15:35 11.09.2025.
https://srbin.info/rezim-se-iz-petnih-zila-trudi-da-onemoguci-istragu-o-padu-nadstresnice/

Режим се из петних жила труди да онемогући истрагу о паду надстрешнице

21:38 10.09.2025.
https://srbin.info/vucic-ukida-udarnu-grupu-mup-koja-je-radila-na-istrazivanju-pada-nadstresnice/

Вучић укида Ударну групу МУП која је радила на истраживању пада надстрешнице

Ako Tanaskovića bude svedočila kao što je onomad rekla u iskazu, Vučić je ju problemu.
neće

Vučić nit je projektant nit nadzorni organ nit izvodjač nit podizvodjač

Vučić je predsednik svih gradjana koji su otrčali po 100€ nogicama u dupe

dakle, sedi jedan i nastavi da brojiš paukove mreže po centrali

neće

Vučić nit je projektant nit nadzorni organ nit izvodjač nit podizvodjač

Vučić je predsednik svih gradjana koji su otrčali po 100€ nogicama u dupe

dakle, sedi jedan i nastavi da brojiš paukove mreže po centrali
Pa gospoja Tanasković je reklao da joj je Veske naložio da ništa ona ne odlučuje, nego on i Av, a ona samo da sporovodi i formalno potpisuje. :lol:

Pa gospoja Tanasković je reklao da joj je Veske naložio da ništa ona ne odlučuje, nego on i Av, a ona samo da sporovodi i formalno potpisuje. :lol:
Kakve to ima veze ? Te se odluke ionako odnose na finansiranje projekta a ne neke neka pitanja građevinske struke.Vlada je samo finansijer projekta odnosno naručilac posla.Ne gradi vlada ništa neposredno.

Back