Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvin:
"

"Guča je znak povratka naroda sebi, ali i povratka radosti i smislu života. Truba je stari instrument, ali ona najbolje govori o nama, kakvi smo. Sa trubom se u Srbiji rađa i raduje, sa trubom se umire. Ko ne razume trubu i Guču, ne razume ni Srbiju"

Vojislav Koštunica

Čak i da niko ne zna šta sam dosad uradio, zna Sv. Sava. meni je to dovoljno, i najvažnije.

Slobodan Vuksanović
E bas lepo sto je neko postavio ove izjave da vidimo kakvi nam bolesnici vode drzavu doduse Kostunica je svesno to izjavio nebi li se uvukaop u bulju najprimitivnijem delu naroda a Fuksa je stvarno prolupao nacisto valjda ce nas postedeti u narednom mandatu svoga prisustva.

svetolik trpkovic:
E bas lepo sto je neko postavio ove izjave da vidimo kakvi nam bolesnici vode drzavu doduse Kostunica je svesno to izjavio nebi li se uvukaop u bulju najprimitivnijem delu naroda a Fuksa je stvarno prolupao nacisto valjda ce nas postedeti u narednom mandatu svoga prisustva.

trpkoviću..jel ti imaš koji citat spremljen? ja sam sa svojim presušio...a tako bi volio čitat i :lol:

svetolik trpkovic:
A ti si sa dva fakulteta i veoma si obrazovan i imas lep recnik,kao i odlicno kucno vaspitanje.Ti i takvi kao ti koji se stide svoje tradicije i porekla ste najveci olos.Ovo olos ti rekoh posto nisam obrazovan jer nemam dva fakulteta a i veoma sam primitivan.

Jevdjo:
A ti si sa dva fakulteta i veoma si obrazovan i imas lep recnik,kao i odlicno kucno vaspitanje.Ti i takvi kao ti koji se stide svoje tradicije i porekla ste najveci olos.Ovo olos ti rekoh posto nisam obrazovan jer nemam dva fakulteta a i veoma sam primitivan.
Nemam jos dva ****** a dal ce biti ne znam ,kakve veze ima sa tradicijom kad neki psihopata koji je sticajem nesrecnih okolnosti ministar prosvete izjavi kad treba da polozi racune za svoj (ne)rad "zna sveti Sava sta sam uradio"?

evo još malo hrvatskih političkih bisera iz hrvatskog Sabora:

Luka Bebić (HDZ): "Vi ste pijanac"
Jakša Marasović(HNS): "Pijanac se može otrijezniti, ali b#dala uvijek ostaje b#dala"

:-D
dobro mu je odgovorio 8-)

Ljubičić (ministar zdrastva - HDZ) rekao Mariji Lugarić (SDP) kako razumije njezin interes za seksualni odgoj u školama budući je mlada
:roll:
no comment - i to nam je sad ministar zdrastva :roll: :roll: :roll:

S Kajinom (IDS) se verbalno obračunao Niko Rebić (HDZ) koji mu je porućio kako bi Istrijani trebali služiti vojni rok dvostruko duže od ostalih kako bi se naučili pravom hrvatstvu
:shock: užas!
mislim ono :roll: ako ste primjetili HDZovci ustraju da budu protuteža vašim radikalima u svojim ispadima koji kadkad su smješni (gldajući iz čijih usta dolaze) a kadkad su tragični i šokantni (jer samo dokazuje koliko kr_tena imamo u političkom vrhu i jedni i drugi)

svetolik trpkovic:
Nemam jos dva ****** a dal ce biti ne znam ,kakve veze ima sa tradicijom kad neki psihopata koji je sticajem nesrecnih okolnosti ministar prosvete izjavi kad treba da polozi racune za svoj (ne)rad "zna sveti Sava sta sam uradio"?
Ma pusti ti te izjave ovog ili onog ministra,mene je naljutilo to sto kazes da su ljudi koji posecuju Gucu i slicne skupove manje obrazovani ili cak i zaostali.Jel treba da se pocnemo stideti i svoje senke ili mozda nase hrane.Pa ja vise volim onaj nas svadbarski kupus koji jedu samo seljaci nego sve one japanske sushije i sva osala govna od kojih sam posle pola sata gladan.

Obiso sam sve bivse republike i sto se tice hrane da neracunam nas jedino kapu skidam Bosancima i Hrvatima,a od okolnih zemalja Bugarima i Madjarima.Mi se stidimo svoje kulture,obicaja hrane,a gledam pre negde jednu emisiju (put oko svete)gde je voditelj gostovo te nedelje u Sloveniji u jednom seoskom domacinstvu.Zena Slovenka,muz Srbin(vidi se po prezimenu),ispekla tetka gibanicu i kaze ovo je Slovenacka nacionalna hrana i nigde se nepravi vise sem u Sloveniji.Ista stvar i sa Ajvarom ko da su paprike sadili po Triglavu.

Jevdjo:
Ma pusti ti te izjave ovog ili onog ministra,mene je naljutilo to sto kazes da su ljudi koji posecuju Gucu i slicne skupove manje obrazovani ili cak i zaostali.Jel treba da se pocnemo stideti i svoje senke ili mozda nase hrane.Pa ja vise volim onaj nas svadbarski kupus koji jedu samo seljaci nego sve one japanske sushije i sva osala govna od kojih sam posle pola sata gladan.
Prvo nisam ja to nigde izjavio i neces naci nigde takvu moju izjavu pogotovo ne da u Gucu idu neki neobrazovani debili niti bilo sta slicno, ja sam rekao samo da je glupa izjava Voje Kostunice u kome on prica kako svaki Srbin mora da voli Guchu i trubu i da maltene ko ne voli trubu nije ni Srbin .Jos je gluplja izjava kako je truba neka nasa stara tradicija sto je jednostavno netacno jer su trubu doneli sa zapada iz austrougarske vojni orkestri tek pocetkom 20. veka sto ne znaci da je ne treba slusati i postovati al je glupo sad to nametati kao nesto sto je neizostavni deo nacionalnog identiteta ... ko voli nek izvoli .Sto se tice hrane tu delim u potpunosti tvoj ukus i misljenje.

svetolik trpkovic:
Prvo nisam ja to nigde izjavio i neces naci nigde takvu moju izjavu pogotovo ne da u Gucu idu neki neobrazovani debili niti bilo sta slicno, ja sam rekao samo da je glupa izjava Voje Kostunice u kome on prica kako svaki Srbin mora da voli Guchu i trubu i da maltene ko ne voli trubu nije ni Srbin .Jos je gluplja izjava kako je truba neka nasa stara tradicija sto je jednostavno netaco jer su trubu doneli sa zapada iz austrougarske vojni orkestri tek pocetkom 20. veka sto ne znaci da je ne treba slusati i postovati al je glupo sad to nametati kao nesto sto je neizostavni deo nacionalnog identiteta ... ko voli nek izvoli .Sto se tice hrane tu delim u potpunosti tvoj ukus i misljenje.

Чудо једно како сте вас неколико потпуно "на исти калуп" - неуморно лажете и изврћете туђе речи(у овом случају Коштуничине) е да би иза тога плели мрежу
мржње и противљења према одређеним личностима која су ПО ПРАВИЛУ Срби.

Коштуница је дословце рекао, ја чуо:

"КО НЕ РАЗУМЕ ГУЧУ - НЕ РАЗУМЕ СРБИЈУ!"

И шта у тој изјави није у реду, и шта ту није јасно - чему додавања и лагања ? :evil:

Keeper:
u toj izjavi nije u redu shto je glupa. veliki srbin voja je razumevanje srbije sveo na razumevanje jedne kvazi-tradicionalne feshte, pijanke i bahanalije. ko da je to nasha celokupna slika i prilika.
za neke izgleda jeste.
Zasto je guca kvazi festa ili bilo koji vasar,zato sto je Srpska?Zar i svi ostali narodi ovog sveta nemaju slicne tradicionalne feste gde se ljudi opustaju uz pomoc muzike i alkohola.Na takvim saborima mozes da vidis i dusu i lice jedne nacije i dobre i lose osobine.Hoces da kazes da samo pijandure dolaze u Gucu.To bi isto bilo kao kad bi ja rekao da su svi Rokeri i Pankeri narkomani,ali veruj mi da se u Guci okuplja mnogo normalniji narod nego na rok koncertima ili pogotovu na pankerskim.

Aman bre covece niko ne prica nista protiv Guche niti ima nestpo protiv toga samo mi nemoj pricati da ja kao Srbin moram da je volim jer je to moja licna stvar. Recimo kod nas Srba iz Vojvodine se ni ne slusaju trube tradicionalno vec tambure , a pogotovo se ne "radja i ne umire sa trubom' pa sta sad to znaci da mi nismo dobri Srbi ili smo manji Srbi od onih iz Sumadije ?

Nekazem ja da ti treba da volis ili nevolis Gucu ili tamburice,vec je stvar u tome da je to sve nase,nebitno dal su to obicaji C.Srbije ,Kosova,Raske,J.Srbije ili Vojvodine,i da sve to treba da postujemo,a ne da ih nazivamo nekim kvazi feshtama.Pa nisu bre neki tamo stonsi(koji kad im ponestane kokaina smrcu urnu pokojnih roditelja) nas nacionalni identitet.

još samo ovo za kraj , pa može katanac na ovu temu....jer vidim da forumaši nemaju inspiracije sem spamovanja i vređanja na mojim temama...

Zapamćen je ostao i ispad Željka Ledinskog (HSS) koji zamolio Ružu Tomašević (HSP) da se pomakne kako bi on mogao sjesti za saborsku klupu, a ona mu je odgovorila da se nema gdje pomaknuti. Na to joj je ovaj odgovorio da noge može njemu staviti oko vrata...
:lol: :lol:
eh to kad se nađe "seljak" sa "pravašicom".. :roll:
no dobro možda je ovaj ispad više za pdf Ljubav i seks ;)

eto to je sve od mene
pozdrav

Ljubo Ćesić Rojs (u emisiji: Nedeljom u 2):

"Neka me obise na najvišu banderu ako se počnem družiti sa muškima, ja volim žene pa makar i ružnije" 8-) :lol:

Rojs: "Ma, neeeee.... samo sam ga malo pljusnuo.... Da sam ga udario, ne bi se više dignuo s poda..."
Stanković: "Pa di baš njega, što niste probali "pljusnuti", recimo, Mirka Filipovića...." ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

"izbacili me iz hdz ali hdz niko nemere izbacit izmog srca" :lol: :lol: :lol:

eh....

kad je u pitanju Rojs dalo bi se tu još štošta citirat.. :lol:

tokyo:
Ljubo Ćesić Rojs (u emisiji: Nedeljom u 2):

"Neka me obise na najvišu banderu ako se počnem družiti sa muškima, ja volim žene pa makar i ružnije" 8-) :lol:

Rojs: "Ma, neeeee.... samo sam ga malo pljusnuo.... Da sam ga udario, ne bi se više dignuo s poda..."
Stanković: "Pa di baš njega, što niste probali "pljusnuti", recimo, Mirka Filipovića...." ?
:lol: :lol: :lol: :lol:

"izbacili me iz hdz ali hdz niko nemere izbacit izmog srca" :lol: :lol: :lol:

eh....

kad je u pitanju Rojs dalo bi se tu još štošta citirat.. :lol:
To je neki smarac :) ......Hrvatski radikal ;)

Evo još nekih izjava uzetih iz feralovog "Shit of the year":

Ne bih se osvrtala na negativne komentare što se tiče teksta "Moje štikle", jer smatram da sam napravila narodnu poslovicu.
Severina Vučković, estradna umjetnica, u Novom listu, ožujak 2006.

Hrvatski grb je star koliko i ljudska civilizacija.
Tomislav Grgo Antičić u hrvatskom glasilu Harahvati, srpanj 2006.

Srebrenicu ne samo da možemo poreći nego i moramo poreći.
Borislav Milošević, brat pokojnog Slobodana Miloševića, u interviewu Jutarnjem listu, ožujak 2006.

Spomenuo bih rujan 2001. godine. Tko ima najveću korist od tog suludog čina? Odgovor je jasan: američki Židovi. Vjerujem da će budućnost pokazati da su upravo oni kreatori tog terorističkog iskoraka.
Šemso Tanković, predsjednik SDA Hrvatske i saborski zastupnik Večernjem listu,

Ivan Ninić je rekao da je u Jasenovcu stradalo 80 posto Židova, dakle preživjelo je 20 posto. To je rečeno, kao da bi bez NDH i Jasenovca Židovima bilo bolje u tom dijelu okupirane Europe.
Dubravko Heinrich u Hrvatskom slovu, siječanj 2006.

Ne može se dopustiti postavljanje kipova suprotnih katoličkim načelima, a posebno ako su to kipovi poganskih bogova i obnaženih tijela.
vlč. Josip Radić, župnik župe Kali, o skulpturi boga mora Posejdona,
.
Ja bih posebno propisao u Istri dodatnih šest mjeseci vojnog roka koji bi trebali poslužiti za lekcije iz povijesti, budućnosti, što čeka Hrvatsku i u kakvom okruženju živimo.
Niko Rebić, zastupnik HDZ-a i gradonačelnik Vrlike, u Hrvatskom saboru, veljača 2006.

Mi smo vam zapravo jedan od najstarijih biblijskih naroda. Buda, Muhamed, Isus... sve su vam to bili Hrvati.
Tomislav Grgo Antičić , u hrvatskom glasilu Harahvati, prosinac 2006.

Sve da sam i rekao kako hrvatska djeca ne žele biti crnci, ta jedna izjava nije dovoljna da me se proglasi rasistom!
Antun Vrdoljak, član Međunarodnog olimpijskog odbora, u emisiji "Otvoreno" na HTV-u,

Hapsite Cigane! :idea:
Anto Đapić, gradonačelnik Osijeka i predsjednik HSP-a, tražeći od policajaca privođenje članova trubačkog orkestra iz Surdulice, u nazočnosti novinara 24 sata i akreditiranih sudionika Porina, travanj 2006.

Zidaneovi sinovi će oca pamtiti kao - huligana. A jednom je već obećao da to više neće raditi, no u Francuzu se na trenutak probudio Alžirac...
Tomislav Židak u Jutarnjem listu, srpanj 2006.

Jedan je fizičar rekao da je cijeli Svemir heteroseksualan, od atoma najsitnije čestice do zvjezdanog sustava. Od muhe do slona. Svi su oni heteroseksualni, a mi bi sada od čovjeka napravili homoseksualca. Sva materija sastoji se od pozitivnih i negativnih čestica i u svakom se atomu oko pozitivne jezgre okreću negativni elektroni. Kad bi se jednaki počeli privlačiti, sva bi se materija urušila i de facto nestala. Svemirom vladaju suprotne sile, da njih nema, Mjesec ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao na našu planetu, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca, nego bi pala na Sunce i izgorjela bi ili odlutala negdje daleko i smrzla se.
Lucija Čikeš, zastupnica HDZ-a, u raspravi o prijedlogu Zakona o registriranom partnerstvu u Hrvatskom saboru, .

Hrvatima bi strašno pomoglo da 10, 20 ili 30 godina žive u pametnoj diktaturi. Hrvati nisu sposobni živjeti u demokraciji. Nama treba prosvijećeni apsolutizam.
Zdravko Mamić, la Maminho

Mediji i fakulteti glavni su centri djelovanja Udbinih suradnika. Kroz medije oblikuju javno mnijenje, a na fakultetima uče studente svojim vrijednostima. Analizirajte katedre koje slove za teške pa ćete vidjeti koliko je od svih studenata koji nikako ne mogu proći taj ispit Hrvata, a koliko Srba među njima. Pogledajte samo koliko se Hrvata iselilo iz nekih gradova samo zbog jednog ispita. Ne želim govoriti o gradu ni imenima. Proučite sami neke teške katedre, tko su profesori i tko prolazi ispit. Oni protežiraju Srbe, a tjeraju Hrvate.
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, gradonačelnik Osijeka i plagijator magisterija na Pravnom fakultetu u Splitu, u interviewu Jutarnjem listu, veljača 2006.

Na Googleu možemo pročitati dugu priču koju su srbijanski propagandisti ispričali o sebi. Kažu da naziv “Serbi” nije “slavenskog porekla”, negoli, vjerojatno, sarmatskog, ali se ne zna što taj naziv izvorno znači. Ma nemoj mi reć! Dovoljno je da otvorite četverojezični Rječnik Gatha Spitama Zarathustre, pa da tu nađete dvije riječi s izvornim korijenima značenja: “sar” i “bi”. Riječ “sar” tu znači “skupina” (ljudi ili naroda) dok riječ “bi” znači, na engleskom “to be afraid”, odnosno odbojan. Obje riječi zajedno “sar-bi” znači izvorno - razbojnici, tj. oni koji svojim izgledom i postupcima zastrašuju. Prvi četnici.
Mirko Vidović, akademik, u Fokusu, kolovoz 2006.

Profesor Ilija Vranešić i Nikica Vranešić naš folklor su očistili od srbizama i sada je naš folklor savršen.
Valentina Krčmar, publicistkinja, u interviewu Fokusu, ožujak 2006.

Imam češku zbrojevku, PHP, malokalibarsku pušku... Imam dosta komada oružja. I sam se pitam što će mi sve to jer smatram da je oružje u 21. stoljeću potpuno nepotrebno.
Branimir Glavaš u Večernjem listu, travanj 2006.

Tko zna, možda je Janica već živjela prije s nama ali je nismo tada prepoznali. Možda je ona bila Zrinski ili Frankopan u nekom drugom životu.
Antun Vrdoljak, član Međunarodnog olimpijskog odbora, u interviewu Sportskim novostima, rujan 2006.

Ja bi prod'o otadžbinu, prodao bih ženu i djecu za Dinamovo proljeće u Europi. :p
Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik NK Dinamo, u Jutarnjem listu, studeni 2006.

Back