gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Čestitam aranđele... paz' na serklaž 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tokyo:ako imate kakve smješne izjave političara, pjevača, sportaša, ukratko javnih osoba sa ovoga našega malog Balkana...
slobodno napišite...
pa da se malo nasmijemo...
marlon:jok rekao je samo možete svi da mi popušite ******... i bez etničke pripadnosti, jer ****** je vlasništvo nepatriotskog karaktera.

tokyo:ili ova:
ovo je vrh piramide gl_posti:
Nikolićeva velika Srbija
hektorius:Seselj jednom rece :"Dublovnik ce da bude nova Slpska plestolnica na molu!"

8-) 
tokyo:"Ali, pošto su na dubrovačkom ratištu, u okviru JNA i pod njezinim zapovjedništvom, sudjelovali vojnici iz Crne Gore, i budući da je na tom prostoru učinjena šteta, Crna Gora je spremna da kroz krajnje simbolične geste, kao prijatelj i dobar susjed, i taj problem nadiđe" zaključio je Vujanović. :-?![]()
8-)
(30.03.2007, petak)
eh ti ********* prvo jedno kažu pa poslije kad mučnu glavom i skuže šta su rekli onda mjenjaju iskaz...![]()

fosilvaso:Prilagođavaju se pravilima ponašanja koja vrede u EU!
Nego, jedan se Hrvat proslavio i izjavom da u odbrambenom ratu nije moguće počiniti ratni zločin!
A drugi sa izjavom Kila ljudskog mozga DVE marke![]()

tokyo:da?
a koji su to bili....baš me zanima!![]()

Prema kazivanjima mojih prijatelja iz Srbije Dr. Aleksandar Popovic je najumniji ministar u Kostunicinoj vladi i najbolji ministar za nauku zadnjih 60-godina.tokyo:"Do odluke o nezavisnom Kosovu bi moglo da dođe samo silovanjem Srbije i međunarodnog prava. Ako do tog silovanja dođe, najmanje što možemo da uradimo jeste da vičemo. I vikaćemo iz sveg glasa."
Aleksandar Popović, potpredsednik DSS-a i ministar prosvete.
Elvin:"Dodatna pitanja se ne postavljaju na slavi, je l' vam to jasno? Možda ćete čuti sutra ili prekosutra, ali na slavi se ne govori ni o čemu osim slave, ako znate šta je slava."
"Guča je znak povratka naroda sebi, ali i povratka radosti i smislu života. Truba je stari instrument, ali ona najbolje govori o nama, kakvi smo. Sa trubom se u Srbiji rađa i raduje, sa trubom se umire. Ko ne razume trubu i Guču, ne razume ni Srbiju"
Vojislav Koštunica
Čak i da niko ne zna šta sam dosad uradio, zna Sv. Sava. meni je to dovoljno, i najvažnije.
Slobodan Vuksanović

alergicna:TOKYO!
DOBRO DOSHAO!!!!!!!!