Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ali, pošto su na dubrovačkom ratištu, u okviru JNA i pod njezinim zapovjedništvom, sudjelovali vojnici iz Crne Gore, i budući da je na tom prostoru učinjena šteta, Crna Gora je spremna da kroz krajnje simbolične geste, kao prijatelj i dobar susjed, i taj problem nadiđe" zaključio je Vujanović. :-? :roll: :lol: 8-)
(30.03.2007, petak)

eh ti ********* prvo jedno kažu pa poslije kad mučnu glavom i skuže šta su rekli onda mjenjaju iskaz... :lol:

tokyo:
"Ali, pošto su na dubrovačkom ratištu, u okviru JNA i pod njezinim zapovjedništvom, sudjelovali vojnici iz Crne Gore, i budući da je na tom prostoru učinjena šteta, Crna Gora je spremna da kroz krajnje simbolične geste, kao prijatelj i dobar susjed, i taj problem nadiđe" zaključio je Vujanović. :-? :roll: :lol: 8-)
(30.03.2007, petak)

eh ti ********* prvo jedno kažu pa poslije kad mučnu glavom i skuže šta su rekli onda mjenjaju iskaz... :lol:

Prilagođavaju se pravilima ponašanja koja vrede u EU!

Nego, jedan se Hrvat proslavio i izjavom da u odbrambenom ratu nije moguće počiniti ratni zločin!:)

A drugi sa izjavom Kila ljudskog mozga DVE marke:)

"Dodatna pitanja se ne postavljaju na slavi, je l' vam to jasno? Možda ćete čuti sutra ili prekosutra, ali na slavi se ne govori ni o čemu osim slave, ako znate šta je slava."

"Guča je znak povratka naroda sebi, ali i povratka radosti i smislu života. Truba je stari instrument, ali ona najbolje govori o nama, kakvi smo. Sa trubom se u Srbiji rađa i raduje, sa trubom se umire. Ko ne razume trubu i Guču, ne razume ni Srbiju"

Vojislav Koštunica

Čak i da niko ne zna šta sam dosad uradio, zna Sv. Sava. meni je to dovoljno, i najvažnije.

Slobodan Vuksanović

tokyo:
"Do odluke o nezavisnom Kosovu bi moglo da dođe samo silovanjem Srbije i međunarodnog prava. Ako do tog silovanja dođe, najmanje što možemo da uradimo jeste da vičemo. I vikaćemo iz sveg glasa."
Aleksandar Popović, potpredsednik DSS-a i ministar prosvete.
Prema kazivanjima mojih prijatelja iz Srbije Dr. Aleksandar Popovic je najumniji ministar u Kostunicinoj vladi i najbolji ministar za nauku zadnjih 60-godina.
P. Sever-Sena, Paris

Elvin:
"Dodatna pitanja se ne postavljaju na slavi, je l' vam to jasno? Možda ćete čuti sutra ili prekosutra, ali na slavi se ne govori ni o čemu osim slave, ako znate šta je slava."

"Guča je znak povratka naroda sebi, ali i povratka radosti i smislu života. Truba je stari instrument, ali ona najbolje govori o nama, kakvi smo. Sa trubom se u Srbiji rađa i raduje, sa trubom se umire. Ko ne razume trubu i Guču, ne razume ni Srbiju"

Vojislav Koštunica

Čak i da niko ne zna šta sam dosad uradio, zna Sv. Sava. meni je to dovoljno, i najvažnije.

Slobodan Vuksanović

:D ;) dobra je...

nego ima li koja "žešća" od istog autora? ;)

Back