Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim nista pozitivno u EU, osim sto je zla" (Toma Nikolic)

Inflacija je opet uzela maha, ali ubedjen sam da cemo je drzati pod kontrolom. Mi smo rat docekali
sa ukupnom novcanom masom od 10 milijardi dinara, a sada imamo 14 milijardi dinara. Morali smo
nesto novca da dostampamo, jer ko bi finansirao sve ove radove. Inflacija vam tu dodje kao neka vrsta poreza. Imate 100 dinara u dzepu, inflacija vam to obezvredi, pa imate 80 dinara.
-- Blic, 19. oktobar 1999.

post-52-1115079005.jpg

Гуча је знак наше вере у себе. Гуча је знак повратка народа себи, али и повратка радости и смислу живота. Труба је стари инструмент, али она најбоље говори о нама, какви смо. Са трубом се у Србији рађа и радује, са трубом се умире. Ко не разуме трубу и Гучу, не разуме ни Србију.

Војислав Коштуница

gledao sam juče BKteleviziju
i jedan vaš političar nisam mu zapamtio ime rekao je:
"da se nađe čovjek u Srbiji koji je toliko sposoban da izbavi ovu zemlju sa dno dna Europe i da joj napravi takve reforme da ju promeni kakva je sad i uvede u EU 2012.godine da bi takav političar zaslužio Nobelovu nagradu!"
znači mnogo vam je optimistično gledati na skorašnji ulazak u EU i iz ovakvog stanja

samo mi nije jasno u kojoj bi domeni dobio nobelovu nagradu :confused: :confused:
nije se izjasnio vrli političar :lol:

serb_pagan:
pa ni ovi hrvatski biseri nisu za bacanje...hehe..stipe mesica zagrlio bush..

pa nisu
top lista najsmiješnijih političkih klaunova u Hrvatskoj su po meni:

1. Ljubo Česić Rojs (exHDZ) ratni profiter i i velik ljubitelj Tuđmana :shock:
2. pijandura Šeks (HDZ) no comment
3. Stipe Mesić (exHNS) za razliku od ostalih bar zna bit iskreno zabavan
4. Ivić Pašalić (exHDZ) ljigavac na kvadrat
5. Smradaner ili ti Sanader (HDZ) takodjer
6. Koza Jajanka iliti Jadranka Kosor (HDZ) bivša radio reporterka sad visoka funkcionerka....bljak

Korner zastavica:
Japanac,nije lepo da postavis temu,a da nas pre toga ne obavestis da se pripremimo. Covece koliko sam mogao izjava da prikupim od Tome Nikolica,pa da ovde padamo u NEOsvest. :D:D:D

Imam ja snimak jedne politkicke emisije od pre vise godina.Pred neke izbore...ko zna koje...:D:D
Vise politicara u studiju,a medju njima i Arkan i Seselj...i usred haosa i raspravljanja Seselja i Arkana,njemu Arkan kaze: "Gospodine Seselj,sto ste se tako iznervirali pa ste sve pocrveneli.To vam je sigurno od one jagnjetine sto ste je pojeli oko Sarajeva".:D:D

p.s.samo da napomenem da Arkana ne favorisujem UOPSTE,ali jeste bilo smesno. Bilo je tu jos haosa izmedju njih dvojice,a Seselj zapenio,nije znao gde ce. Bas je zajebano da jednog takvog intelektualca izdrkava neki gilipter sa ulice. :D:D

ajde
ja čekam kad će te mudrolije nekih političara!
evo ja kopam i tražim baš nešto o Šeksu i Ožboltici al nikako da nađem....
javit ću se... sa mudrolijama iz Hrvatske

svetolik trpkovic:
"Kosovo je UVEK bilo i bice deo Srbije " - sigurno u vrhu za shit of the year jedino nas vrli premijer nije razjasnio kako je to islo za vreme Klaudija i Trajana, jel imalo sustinsku automiju u okviru Srbije ili je bilo ono njegovo cuveno "vise od a manje od "?

:):):) a tek u doba Marka Aurelija koji nas je izrazito voleo,zato sto smo skloni filozofiji,pa nam je dopustio da budemo sustinski unitarna drzava bez izdajnickih regiona:)

Inace meni je svaka provala Pedje Markovica,Slobodana Antonica i najveceg srpskog istoricara Radosa,izjava godine :)

Elvin:
Ne vidim nista pozitivno u EU, osim sto je zla" (Toma Nikolic)

Inflacija je opet uzela maha, ali ubedjen sam da cemo je drzati pod kontrolom. Mi smo rat docekali
sa ukupnom novcanom masom od 10 milijardi dinara, a sada imamo 14 milijardi dinara. Morali smo
nesto novca da dostampamo, jer ko bi finansirao sve ove radove. Inflacija vam tu dodje kao neka vrsta poreza. Imate 100 dinara u dzepu, inflacija vam to obezvredi, pa imate 80 dinara.
-- Blic, 19. oktobar 1999.

post-52-1115079005.jpg

Гуча је знак наше вере у себе. Гуча је знак повратка народа себи, али и повратка радости и смислу живота. Труба је стари инструмент, али она најбоље говори о нама, какви смо. Са трубом се у Србији рађа и радује, са трубом се умире. Ко не разуме трубу и Гучу, не разуме ни Србију.

Војислав Коштуница

necu da komentarisem elvinchinov post o ljubavi prema mlohavom ali me odusevio avatar :)

pošto se on kao po običaju zeza sa dzabom jer pre liči na luk skywalkera, njegov omiljeni forumski pajtos mita je otprilike po izgledu kao han solo, pricezu liu bi morali da biramo između alergične, siouxsie ili samanthe, sad ostaju upražnjena mesta za dzabu, dart vejdera, obi vana, i čubaku. dart je bio nas zli kolega commo koga vise nema te mu ga ostavljamo u nasleđe, obi van sam verovatno ja jer sam mator i umro a da to jos ni ne znam... titulu dzabe definitivno nosi neki od moderatora jer samo sede i zvacu koga ce da koknu odavde.... za kraj čubaka.... teska odluka? čubaka je kao satro simpatičan ali je divljak, voli da kolje ako pocne da gubi, kida ruke i slične ekstremitete preventivno neistomisljenicima, da ume da drži pusku streljao bi onako 'ladno.... drage kolege na koga vas podseca :)

Smiješne izjave ex-yu komentatora

Zvonko Mihajlovski:
1. Cudan nacin dodavanja - jako i nikome !
2. Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.
3. Koncert zvizduka za igrace, cisto da se malo muzicki obrazuju!
4. To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica.
5. Dragan Ciric, igrac duge kose ali velikih mogucnosti!
6. Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista
7. (Prica o Maradoni, o karijeri, titulama itd) A onda je kudravi gaucos
krenuo krivudavim putem kokainskih noci!
8. Ni lose vreme, ni svi minusi gospodina celzijusa nisu mogli da pokvare
ovu fudbalsku predstavu!

Vladanko Stojakovic:
1. Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta!
2. (Prenos engleskog prvenstva)"Mekmanamanaman." (McManaman)
3. (Utakmica reprezentacije) U pocasnoj lozi su i mnogi ugledni gosti i
drzavnici na celu sa Drazom Mihajlovicem! (umesto Markovicem)

Milojko Pantic:
1. (trcanje na 400 m) U stazi cetiri je glavni favorit Majkl Dzekson.
Pardon, Majkl Dzordan. Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze: "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
2. U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza
sedam.

Milos Topalovic:
1. Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove
kretenske reklame za kecap.
2. Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju
brkove !?

Mladen Delic:
1. (Utakmica Argentina-Holandija, pred kraj utakmice pri rezultatu 1:1):
Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane
nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu... ja imam avionsku kartu za
ponedeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promenim kartu... kako cu ja
da se vratim?

Milorad Djurkovic:
1. (plivanje) Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi...
2. (Nemacka - Engleska) Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta
lopta zavrsila u mrezi.

Boris Mutic:
1. Micel ! 2-1. Zavrijedio je da mu se kaze cijelo ime. Dva gola za
Spanjolsku postigao je Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Micel!

Sreto Scepanovic (Pokojni sarajevski reporter):
1. Naseg boksera Svetomira Belica, dragi gledaoci, prepoznacete po belim
gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim gacicama.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemam link, niti citat al aj da prepričam...Ministar zdravlja, Tomica - (povodom 65% plate trudnicama na trudničkom bolovanju), dostigli smo i jednu Nemačku :shock: , ili - zato ljudi više ne moraju da nose veštački kuk za operacije (al' zato trudnice vrište od sreće, verovatno).

Malo sam dosadan sa ovim trudnicama, ali, hebeš ga - žena mi u blagoslovenom stanju, pa još na trudničkom bolovanju - baš nam je milo zbog bakas&dedas with kuks.

Thomitze, thanx!

Back