Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Video snimke padova, crvenjenja i zamuckivanja hrvatskih političara objavljene na YouTube-u, ponovno su potaknule neprijateljstva među vladajućim HDZ-om i opozicijskim SDP-om.

Lapsusi premijera Sanadera i njegovih ministara bili su na Internetu dostupni neko vrijeme prije nego ih je ministar unutarnjih poslova Kirin označio kao djelo političkih suparnika. Iako nema jasnih dokaza tko je snimke objavio na Internetu, jasno je da su i one dio predizborne kampanje. Time je Internet postao dio aktualne političke scene kojeg se ne može zaobići u predizbornoj kampanji.

BG11091:
Video snimke padova, crvenjenja i zamuckivanja hrvatskih političara objavljene na YouTube-u, ponovno su potaknule neprijateljstva među vladajućim HDZ-om i opozicijskim SDP-om.

Lapsusi premijera Sanadera i njegovih ministara bili su na Internetu dostupni neko vrijeme prije nego ih je ministar unutarnjih poslova Kirin označio kao djelo političkih suparnika. Iako nema jasnih dokaza tko je snimke objavio na Internetu, jasno je da su i one dio predizborne kampanje. Time je Internet postao dio aktualne političke scene kojeg se ne može zaobići u predizbornoj kampanji.

Lapsus ministra Kirina

"Yubito" umjesto You Tube :lol:

potaknula je neke u Hrvatskoj da stvarno pokrenu stranicu yubito.com :lol:

BG11091:
A onda se vadi, pa kaže:

"Ako umjesto `u` stavite `e` vidjet ćete zašto sam rekao `Jubitu`"

ma taj Kirin je takva sirovina da mu nema ravnog trenutno na političkoj sceni

Pašalića i Rojsa ne ubrajam više u političku scenu jer otkako su otišli tj. otkako su ih najurili iz HDZa politički su mrtvi, a onu pij@nduru Šeksa ne ubrajam uopće u političare već u alkoholičare

Moreplovka....:
"Imao sam nesrecno detinjstvo.I u skolu sam morao da idem" Tomislav Nikolic

lapsusi se desavaju, i nije fer na osnovu toga suditi o coveku, ali ih je lepo citati. a ovaj je jedan zaista "fin" lapsus, i kada se uzme ko ga je "dao" onda... :lol: doduse ona tema koju je KYO postavio bila je super ali posto su ovo strani lapsusi, a i ova vrucina, ja rekoh ajde jos jednom

Registra:
Ovo sigurno zna Bilja, malo možda nije za temu, ali me je asociralo. Za ostale koji ne znaju, ovo su dečji "biseri" objavljeni u knjizi Olovka piše srcem . Autori su psiholozi koji su knjigu napisali tako što su posećivali osnovne škole i beležili dečje izjave.

http://user.sezampro.yu/~misicb/lektira/olovka.htm

.

lepo za procitat... jedan biser,
ps.svaka slicnost sa bilo kojim forumasem je slucajna
Vojnik je zato da viče razumem i da ga šišaju.

a evo jedna antologijska i iz Hrvatske da nebude da samo vi imate antologijske
po ključu komunista širi bratstvo i jedinstvo svi smo isti u antologijskim :lol:

PS
neznam točno s kime sam pričao pa je taj izjavio da hrvatska vlast tako već godinama priča da čemo za 2 godine u EU...evo ko je to pričao dakle ne svi već jedan "čovjek" :shock:

Top Lista Egzibicionista

:) :o :D :mad: :confused: :shock: :evil: :twisted: :roll: :mrgreen:

ovo morate vidjeti:

Napomena! Ovo nije fotomontaža i ovo nije humoristična emisija
Ovo su bili kandidati za Izbore u Hrvatskoj 2003.godine

:evil: :evil: :evil:

da nije tragično bilo bi smiješno!

stvarno gledajući ovo ne mogu se otet dojmu kakvih sve luzera ima ova moja napaćena zemlja :roll:
--------------------------
da mi je znati šta nas čeka ove godine....izborna je godina :roll:

Back