otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
BG11091:Zorica Markovic - "Ja sam poliglota, ja volim zivotinje."
Ceca - "Da, ja imam osecaj za filing."
hahahaha jooj,,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BG11091:Zorica Markovic - "Ja sam poliglota, ja volim zivotinje."
Ceca - "Da, ja imam osecaj za filing."
Moreplovka....:"Imao sam nesrecno detinjstvo.I u skolu sam morao da idem" Tomislav Nikolic

Moreplovka....:"Imao sam nesrecno detinjstvo.I u skolu sam morao da idem" Tomislav Nikolic
BG11091:Video snimke padova, crvenjenja i zamuckivanja hrvatskih političara objavljene na YouTube-u, ponovno su potaknule neprijateljstva među vladajućim HDZ-om i opozicijskim SDP-om.
Lapsusi premijera Sanadera i njegovih ministara bili su na Internetu dostupni neko vrijeme prije nego ih je ministar unutarnjih poslova Kirin označio kao djelo političkih suparnika. Iako nema jasnih dokaza tko je snimke objavio na Internetu, jasno je da su i one dio predizborne kampanje. Time je Internet postao dio aktualne političke scene kojeg se ne može zaobići u predizbornoj kampanji.

tokyo:Lapsus ministra Kirina
"Yubito" umjesto You Tube
potaknula je neke u Hrvatskoj da stvarno pokrenu stranicu yubito.com![]()

tokyo:Lapsus ministra Kirina
"Yubito" umjesto You Tube
potaknula je neke u Hrvatskoj da stvarno pokrenu stranicu yubito.com![]()
BG11091:A onda se vadi, pa kaže:
"Ako umjesto `u` stavite `e` vidjet ćete zašto sam rekao `Jubitu`"
doduse ona tema koju je KYO postavio bila je super ali posto su ovo strani lapsusi, a i ova vrucina, ja rekoh ajde jos jednom
Enfroz2891.:"Ne chitam knjige,podsecaju me na shkolu."
Ivica Kralj

Registra:Ovo sigurno zna Bilja, malo možda nije za temu, ali me je asociralo. Za ostale koji ne znaju, ovo su dečji "biseri" objavljeni u knjizi Olovka piše srcem . Autori su psiholozi koji su knjigu napisali tako što su posećivali osnovne škole i beležili dečje izjave.
http://user.sezampro.yu/~misicb/lektira/olovka.htm
.
Vojnik je zato da viče razumem i da ga šišaju.

Eh, priča mog života...IZNENAĐENJE
-Kad oćeš da jedeš kolače, a ono ih pojeli razni u kući.