Biras ili te biraju

pa oni moraju da pridju, pa ja kao izaberem..u stvari, mora jaja da mu se otegnu, dok bude izabran ili ne izabran..kao ja sam riba..ne, ako mi se probudi neshto, tj. ako mi on probudi o'ma, znam to je to..osecam...to je tako divno..ali jednom sam se tako zestoko zayebala..dobro shto je tako, jer sam krenula u pedofilske vode..mali bio mali i ja direktno..maa uzas..nishta nisam najavljivala, samo ga kissnem..ebote seljankaa..kenjam :)

Zanimljiva tema...pa ja biram il bolje rečeno vrebam pa kad se nađu pogledi onda malo nabacim osmjeh pa gledam reakciju, ako je pozitivna-napadam, ako je negativna-potegnem još par puta iz flaše...nekad sam išo i ko muva bez glave, al dugo već nisam...

Mislim da bi na ovom forumu trebalo uvesti neshto slichno kao shto je bio ostrakizam u staroj Greec! ...napishesh nechije ime (sa foruma) i svi glasaju da li tu osobu treba proterati tj. udaljiti sa ovog servera :D
Prvo bih napisao Maria80...,,duhovitog`` dechka, umetnika u pokushaju,koji zamara ljude sa svojim komentarima i boleshtinama! ps. a mogao bi za promenu da budesh i nekada offline...haha

Pipi Langstrumpf:
Volim da izaberem od onih koji su izabrali mene. Nikad ne biram nekog ko nije vec mene odabrao,zato sto muskaraci tacno znaju sta hoce,pa ako me nije primetio odmah,zavrsicu kao rezervni igrac kraj terena okacena o civiluk. Ili ce ceo zivot pored mene zive da trazi "onu pravu"
draga Pipi
mudro zboriš
kao i obično

Heh da da proshirimo temu. Jel...stigli smo do zakljucka da dame biraju...ne retko medju onima koji njeh biraju jelte...:) (naravno ima ovde dosta i nepotrebnog spama)
....hm , zaista pomalo nefer prema muskarcima....dakle sta dalje?

Da se preorijentishemo malo...znaci...nije vishe toliko biranje u pitanju...koliko je vreme koje nam je potrebno da upoznamo osobu koja je zainteresovana za nas , pa da se odlucimo da li cemo uci novu vezu sa njom.

diretore:
...zavisi od osobe i inteziteta upoznavanja...al' skala ide od par dana do maksimum...mjesec ili dva...(uzeti u obzir raskidanje stare veze...prije pocetka nove)...
...jedna ispravka ovdjeNA...post bi trebao biti u proslom vremenu...jel te...i glasi...

...zavisi od osobe i inteziteta upoznavanja...al' skala je isla od par dana do maksimum...mjesec ili dva...(uzeti u obzir raskidanje stare veze...prije pocetka nove)...

Back