Biras ili te biraju

color=red]
Heh da da proshirimo temu. Jel...stigli smo do zakljucka da dame biraju...ne retko medju onima koji njeh biraju jelte...:) (naravno ima ovde dosta i nepotrebnog spama)
....hm , zaista pomalo nefer prema muskarcima....dakle sta dalje?

Da se preorijentishemo malo...znaci...nije vishe toliko biranje u pitanju...koliko je vreme koje nam je potrebno da upoznamo osobu koja je zainteresovana za nas , pa da se odlucimo da li cemo uci novu vezu sa njom.
[/color]

Zefirra:
color=red]
Heh da da proshirimo temu. Jel...stigli smo do zakljucka da dame biraju...ne retko medju onima koji njeh biraju jelte...:) (naravno ima ovde dosta i nepotrebnog spama)
....hm , zaista pomalo nefer prema muskarcima....dakle sta dalje?

Da se preorijentishemo malo...znaci...nije vishe toliko biranje u pitanju...koliko je vreme koje nam je potrebno da upoznamo osobu koja je zainteresovana za nas , pa da se odlucimo da li cemo uci novu vezu sa njom.
[/color]
ako se standardi koje sami postavljamo dovedu u normalne okvire a ne ono(mislim kako da budem snjom vidish ima malo celulita,cinimi se da joj je kriv nos,sta je sa onim htela da kaze,a da li je mislila ovo ili ono)mislim da vreme da sa neka nova kvalitetna veza zapocne moze meriti sa nekoliko dana ili nekoliko nedelja,bitno je da nam je simpatichna da je komunikacija ok,da se slazemo sa njegovim (njenim prijateljima) i najvaznije da u njoj ne trazimo BIVSHU....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;-)

...tako neshto...volim da imam informacije o osobi pre nego li je nadjem pogodnom za vezu...
...milion puta mi se desilo da neki na prvi pogled freak u stvari ispadne fantastican lik ili da neki ekstra baja ispadne toliki smor da samo gledash da ga izbegnes....i sve medjuvarijante naravno pa cak i da se tvoja prva procena slaze u potpunosti sa pravim opisom osobe....
...ali ipak treba vremena , ne moze sve na instant...mislim kad trazimo partnera za duzu vezu ;)

...tako da muskarci vi nastavite da nam prilazite , ako vidimo da ste zaita vredni nashe paznje izabracemo vas...a naravno takvom muskarcu se vecina forumashica , kako sam zakljucila , nece ustruciti ni da sama pridje...i naravno potrebno je vreme da upoznamo kvalitete onog drugog...

Zefirra:
...tako neshto...volim da imam informacije o osobi pre nego li je nadjem pogodnom za vezu...
...milion puta mi se desilo da neki na prvi pogled freak u stvari ispadne fantastican lik ili da neki ekstra baja ispadne toliki smor da samo gledash da ga izbegnes....i sve medjuvarijante naravno pa cak i da se tvoja prva procena slaze u potpunosti sa pravim opisom osobe....
...ali ipak treba vremena , ne moze sve na instant...mislim kad trazimo partnera za duzu vezu ;)

...tako da muskarci vi nastavite da nam prilazite , ako vidimo da ste zaita vredni nashe paznje izabracemo vas...a naravno takvom muskarcu se vecina forumashica , kako sam zakljucila , nece ustruciti ni da sama pridje...i naravno potrebno je vreme da upoznamo kvalitete onog drugog...
........obichno se extra stvari deshavaju iznenada,glupo je ,izvini, kao ti trazish ozbiljnu vezu,prvo zbog toga jer cesh toliko zagledati da bi bila sigurna da je on pravi da ce se dotichni frajer toliko osetiti glupo da ce misliti da je obichan experiment,svet je nastao iz haosa ,ja mislim da i prave ljubavi nastaju kad se ljudi prepuste osrecanjima i malo razmishljaju o tome da li je pravi(prava :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...mozda...mozda...ali ja jednostavno imam averziju prema tipu koji mi pridje u kafitju , na ulici , na bazenu sa ociglednom namerom da me smuva....ili ih odmah otkacim , ili ako me necim zainteresuje vishe volim da budemo pre toga jedno vreme prijatelji...mozda jednostavno ne verujem u ljubav na prvi pogled...

...ali znam kako izgleda i ponasha se prosecan zapaljen muskarac i svako ko mi prilazi na tako predvidljiv nacin dobija minus u startu...
...to je i neki filter,buduci da znam da veza sa nekim ko je prosek nebi potrajala...pa trazim nekog pored koga ce mi retko biti dosadno...i ko je emotivan,i ima nesto po cemu se izdvaja...i tu se neizostavno radja neka hemija...
...ako hemije nema bicemo prijatelji...
...i to je to..
.to je sad malo razvijena filozofija...trenutno mi je realnost da sam u vezi...i da sam sa biranjem zavrshila...:)

No dobro kad sam vec pocela sad cu da raspalim...:)
Dakle kakve li besmisli prici devojci na ulici...(:...mozda i uspe...ali generalno sve sto ti vidish je njeno lice i telo...dobro neki imaju generalizacije u pogledu devojcinog oblacenja i drzanja...tipa sve koje nose zlatne minice su nuzno lakushe...sve koje su u farmerkama i beloj majici su ok ribe i slicne pretpostavke koje opet nemaju veze s vezom...

...i sta onda , vi se tako zapalite za neku vashu idealizovanu predstavu o nekoj devojci i ko muve bez glave nalecete odmah da je muvate....?
...mislim zasto...to vam je ko lov u mutnom...dosta se gubi energije pre nego npr ukacite da je riba totalni kreten ili jednostavno dosadna....pa onda nanovo i nanovo...
...nekako mi je logicnije da se malo spusti lopta , pridje se s nekim opustenim prijateljskim namerama pa se onda izabere onaj tj ona koja vas pored lepote fascinira i svojom dushom...

kambodza:
...........shto ce reci ,teoriju si dovela do savrshenstva,pretvorila si je u praksu.............
...pa evo nek kaze ko god sta hoce...ali taj covek je meni poseban i zaljubljena sam u njega i posle godinu i 7meseci veze...tako reci moj izbor je on jel, tj ja sam ta zakrpa na krpi ili obrnuto :lol:...
...pa se mozda teorija pokazala ispravna ili sam imala srece...u sustini jedno je sigurno...ja sam izabrala njega..(sreom pre nego sto je to jedna druga ucinila) .....tj izmedju onih koji su birali mene ja sam otisla sa onim koji me uopste nije gledao (bar na pocetku) na taj nacin....ali mi je definitivno najvishe odgovarao tj odgovara mi od svih...
...tako da s moje licne tacke gledishta...ne sumljam u ispravnost moje teorije...:)

....loshe si skapirala prethodna izlaganja,ne mislim na potpunu neznanku,ali ono u drushtvu si gde drugaricina ortakinja ti se svidela jer ste se celo vece zezali,jedno drugo nastavljali u temama ,znash ono kad pocnes da pricash a neko nastavi bash kad treba,posle dva tri dana kod ortaka na roshtilju ista taka prica,nju si video dva tri puta ,druzi se sa nekim koga ti znash proverio si da nije droljetina i da imate ista ,slicna interesovanja,shta cekati pa da doticnom ribom"frajerom"ne stupish u simpatichnu vezu koja moze da uspe"niko i nishta nije garant uspeha"...........

Zefirra:
...i sta onda , vi se tako zapalite za neku vashu idealizovanu predstavu o nekoj devojci i ko muve bez glave nalecete odmah da je muvate....?
...mislim zasto...to vam je ko lov u mutnom...dosta se gubi energije pre nego npr ukacite da je riba totalni kreten ili jednostavno dosadna....pa onda nanovo i nanovo...
Upravo to. Pomno pratim po forumu koja je iskrena, teligentna i zabavna pa ako se duhovno i telesno poklapaju trazhim blagoslov od svog sve$tenika za akciju.. miropomazivanje i chinodejstvovanje

...vidi i to je nekad simpatichno,inace bi bilo glupo izlaziti uveche u grad,ali je to prvenstveno zadovoljavanje animalnog instikta a ako bude i neshto vishe ok........................ipak smo mi lovci a vi lovina.........uz duzno poshtovanje...........

...pa dobro...neizvesnost ume biti zabavna...meni je bar uvek bilo zabavno osvajanje muskaraca na takvim mestima...zezanja radi....nikad ozbiljno...(my ego buster :lol: )
...uvek postoji 1% sanse da se fizicki izgled poklapa sa karakteristikama koje trazis...:)

...samo moja je potraga prestala,nije da nekad ne pozelim da flertujem ali znam da bi meni bilo tesko kad bi on to radio,pa onda necu ni ja,nisam dugo...sto bi se reklo J'm a little rusty , at the time ;)

Back