Жене су те које бирају или...?

Opet neka neyebica napala, Fenstere? Šta je bre to, malo malo pa neka muka.
А шта да ти причам.....бумеранг ефекат има изгледа, стално се враћа у пм

Pocni da se drogiras pa vidi dali je to tacno

Zene biraju takve same. Oni su na ceni. One hoce da budu vidjene i fensi bogate dosle iz provincije i snasle se u Beogradu da im selo zavidi. Onda se po selu siri prica kako se u velikom gradu lako uspeva itd.
Моје је мишљење да смо у заблуди кад мислимо да жене више воле такве "злочесте", из xx разлога, него оне добре и фине момке. И сам признајем да сам био у тој заблуди али ми се чини да сам успео да одгонетнем тај феномен - жене једноставно бирају оно што им се нуди, а добри и фини момци су по својој природи увек у неком ћошку, невидљиви, ненаметљиви и логично је да испадају из једначине кад суштински не постоје. Мислим да је то цела филозофија и да је ово главни разлог, а да су сви остали разлози секундарни

Poslednja izmena:
А шта да ти причам.....бумеранг ефекат има изгледа, стално се враћа у пм

Моје је мишљење да смо у заблуди кад мислимо да жене више воле такве "злочесте", из xx разлога, него оне добре и фине момке. И сам признајем да сам био у тој заблуди али ми се чини да сам успео да одгонетнем тај феномен - жене једноставно бирају оно што им се нуди, а добри и фини момци су по својој природи увек у неком ћошку, невидљиви, ненаметљиви и логично је да испадају из једначине кад суштински не постоје. Мислим да је то цела филозофија и да је ово главни разлог, а да су сви остали разлози секундарни
Ma nije samo to.
Nego su mnogi osim što su povučeni spetljani. Dok on pripremi teren drugi uleti i šlus.

Zavisi koji narkomani...Nisu sigurno heroinski padavicari. Na njih mogu da se loze samo narkomanke, al tu se i ne loze na njih, nego na drogu sto im ovi daju. Krimosi, pljackasi banaka, mocni biznismeni, to da....Zene imaju urodjeni osecaj da im je najbitnije da imaju sigurnost, da su bezbedne i zasticene. To im je u genima. Zato biraju te "jake", da bi se osecale sigurno...
ko sto se lepotica Iva Shell od 35 godina osecala sigurno, zasticeno ..........pored snaznog, mocnog i jakog Maximiliana Shella od 85 godina.

Koja ce to zena htjeti narkomana kraj sebe,radije ce nekog tetoviranpg huligana ili fudbalera kraj sebe,lako ih kontrolise

Zene vole da koriste muskarce to im je bioloski sto je gluplji to je hrabriji a zena ga onda usmjeri gdje hoce te sivonje posle ih omeksaju a likovi glupi uvijek izmanipulisani

Zena moze biti zajedno sa likom koji joj je licno odvratan a muskarac ne moze suportno
OK, ima smisla da to rade.
Pa kakve su žene koje si traže lika kojeg poštuju, i da ga voli?
Da li onda žena pati u takvom odnosu?

Зашто мафијаши, робијаши, наркомани, насилници и сличне категорије мушкараца лакше налазе и чешће мењају девојке од момака који се не експонирају на тај начин, да не кажем добрих и финих ? Јел то због простог закона вероватноће да су ови први виђенији и више у промету или жене стварно циљано бирају такве јер их ови други не ложе ?
Жене то бирају и после тога се жале.

Ma nije samo to.
Nego su mnogi osim što su povučeni spetljani. Dok on pripremi teren drugi uleti i šlus.
Није тачно.

Жене траже то што је човек написао и онда кукају после што иду по сигурним кућама.

Сто пута сам чуо како јавно причају да им треба неко ко је културан, паметан, уљудан, да зна да се понаша и онда заврше како заврше.

Њима прилазе нормални људи и нуде се, али оне то не желе тако да та прича о томе како је дошао неко други пре њих није тачна.

Back