Biras ili te biraju

Zefirra:
Bila je neka prica izmadju mene i drugarice kako se neke ribe uvek vezu za kretene....
....pa povodom toga....
...Dakle kako uglavnom te ribe cekaju da njih izaberu.Vodeci se logikom ''wau on je meni prishao i to'' i onda odprilike ulete u vezu (neke od njih) uopste ne razmisljajuci....
...Pa je ona rekla u fazonu , a meni se svidelo
''Kao da meni gomila njih ne prilazi svaki dan. Al ja nisam luda da se zakacim za svakog frajera koji je meni prishao. Vishe volim da ja izaberem frajera pa da ga smuvam.''

U sustini nase misljenje je da uvek imamo neku averziju prema tipu koji nam pridje sa jasnom namerom da nas smuva. Uvek bismo mu radije rekle da spusti malo loptu da se bolje upoznamo a ne odmah da pocnemo vezu. Mislim otkud ja znam kakav je , fizicki izgled mi ne znaci nista ako nema mentalni sklop koji mi odgovara.
I na kraju jednostavno...obostrani zakljucak.

Vishe volim ja da izaberem nego da budem izabrana.

Drugačije se čovek oseća kad je izabran,,,

aaa...pa ja nisam znala da ti imash te moci da predvidish ko je usamljen.....vidish ti to....sad sam saznala neshto o sebi a da nisam bila svesna toga......evo informacija iz prve ruke...uzasno mi je dosadno vecheras.......

Zefirra:
Ja cenim likove kojima je presudna unutrasnja lepota , i smisao za humor kod devojke i tako te stvari....pre nego ono da je mala plava sisata...:lol:
Zefirra, ćuti bre, ubi se. I to dolazi od nekoga ko kaže bez 20 cm qurca nema braka. Tužno. Koliko je tebi unutrašnja lepota presudna, zapitaj se?

marina.c:
...biram al' tako što pustim ( nekima) da me izaberu!!! I vuk sit, i ovce na broju ... Al' dizgine uzmem u svoje ruke...

Šta bre dizgine u svoje ruke? Znaš kad bi ti ja dopustio? Nego odma noga u dupe i marš... 8-)
Devojka i dečko mora da su ravnopravni. Ne može jedno da drugom upravlja životom. To je teoretski izvodljivo samo ako je jedno mazohista, ali ja nikad ne bih mogao da voljenoj osobi određujem šta će da radi, kao što nikad ne bih trpeo da meni neko određuje šta ću da radim. Živela sloboda, razumevanje i ljubav...

A što se teme tiče: pa momcima je stvarno teško što oni moraju prvi da prilazi (iako se vremena menjaju, ali većina devojaka i dalje više voli da im se priđe). A ko bira? E pa zamislite situaciju dečku se žešće sviđa devojka, priđe joj i žešće ispuši. Devojke ne mogu da shvate koliko to boli. Ali, je li, muškarci moraju da trpe bol, oni ne smeju da plaču. No isto tako ni devojci ništa ne vredi ako ona "bira" nekog dečka, a njega ona ni najmanje ne zanima. I devojke mogu da pate ako ne dobiju nekog ko im se sviđa. I to mi je neopisivo drago. 8-) :lol: Dakle i devojke i momci pate ako ne dobiju svoj izbor, ali momci naravno više. Jer devojke sebe na svojim lenjim dupetima, muškarci moraju da se muče i prilaze im, a one samo kažu: ti mi se sviđaš,a ti mrš...
Nepravda živa... Al život je *****...

Zefirra:
...au nije valjda da vam se nabacivao? :lol:
..e wolf-e lep ti je nick ;)....mozda si u ovom slucaju ti dobro znao sta zelish od devojke i kako da se ispravno postavish prema njoj...

hvala Zefirra...shta cu kad sam takav ;) trudim se...trudim se definitivno!!!

a tebi dreamGirl...ochito treba neka pomoc pod hitno!!!
Ako mario80 ima dobar smisao za humor...onda sam vrlo zabrinut za tebe....ali boze moj ima nas raznih!!
I zashto imash predrasude da su svi ljudi koji kuckaju ovde ruzni....morala bih da me upoznash da bih ti dokazao suprotno ;)

Back