Biras ili te biraju

slavishans:
Od svih veza koje imam iza sebe,najlepše i najbolje su mi bile gde su devojke odabirale mene ili mi jasno stavile do znanja da treba da učinim nešto.Ja kad biram obično se razočaram nakon nekoliko dana i ta veza je osuđena na propast.Često se zapitam u čemu je problem.Da li ja previše očekujem od njih ili se one potpuno prepuste da ih ja "vodim" i vučem za sobom što meni ne odgovara jer tako jednostavno izgubim inspiraciju za nju.
da ne ponavljam ovo isto ;)...Slavisha...uze mi reci sa tastature ;)

Uvek su meni momci prvi prilazili,ali ja sam bila ta koja je birala koji ce od njih otici dalje od najprostijeg "cao ja sam..."
ali i birala sam sama,tj prilazila sm momcima...i to ukoliko mi se neko bas svidi...
ali bez obzira na sve to da li ti biras ili dozvoljavas da te odaberu,nikada ne mozes znati sa kim ces ustupiti u vezu...
jer covek ni sam sebe ne upozna do kraja kakav je a kamoli druge...
i cak i ako ti drugarice ili mozda drugovi kazu ponesto o doticnoj osobi ni tad ne moze znati na cemu si,i kakvu si osobu izabrala ili ko te je odabrao!!!
I bez obzira na sve to ja ipak volim da mi momci prilaze a da ja biram...jer sam njihov prilazak nesto znaci...ne bezim ni od toga da ja pridjem prva decku ako mi se ukaze prilika,ali jednom sam se tako zesce opekla misleci da je decko extra...pa sam posle 7 meseci shvatila da sam se zeznula... :roll:

HAHA dobro si mu rekla...Mario je prava FURUNA! shatro je iz beograda ;)
E pa shto se tiche teme...vrlo zanimljiva nema shta! Meni se npr. vecinom deshavalo da kad meni devojkoa pridje od toga obichno ne bude nishta....aa kad ja devojci pridjem nekako to uvek bude mnogo bolje ... i duze .... :D

Volim da izaberem od onih koji su izabrali mene. Nikad ne biram nekog ko nije vec mene odabrao,zato sto muskaraci tacno znaju sta hoce,pa ako me nije primetio odmah,zavrsicu kao rezervni igrac kraj terena okacena o civiluk. Ili ce ceo zivot pored mene zive da trazi "onu pravu"

Back