commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
Ma ja to drugarski onako, pitam kako si...Hayek:Drugar?
da li te ne boli nista i to...
...
sta ti je?
vidis kako se mi svi druzimo ovde...
opusteno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja to drugarski onako, pitam kako si...Hayek:Drugar?
Hayek:Kostunica je pravi komunista.

commodore:ne.... Zivan (autor Njegova Ekselencija, Uvazeni i Postovani g. Ambasador Veksla) komunizmu...
![]()

Hayek:Ne treba njemu vise mrznje nego sto postoji.
Ja samo govrim cinjenice.
Kostunica je naveci komunista u Srbiji.
Medjutim cela ova prica je besmislena iz dva razloga. Prvi je taj sto ju je pokrenuo forumaski Miroljub Albijanic, a drugi je taj sto je u Srbiji komunisticki nacin rezonovanja toliko zastupljen da je besmisleno gledati ko je veci komunista.
Radikali su pravi staljinisti npr.
:Hayek:Ne treba njemu vise mrznje nego sto postoji.
Ja samo govrim cinjenice.
Kostunica je naveci komunista u Srbiji.
Medjutim cela ova prica je besmislena iz dva razloga. Prvi je taj sto ju je pokrenuo forumaski Miroljub Albijanic, a drugi je taj sto je u Srbiji komunisticki nacin rezonovanja toliko zastupljen da je besmisleno gledati ko je veci komunista.
Radikali su pravi staljinisti npr.
eremita:КОШТУНИЦА НИЈЕ НИ К... ОД КОМУНИСТЕ... али ако то већ напишеш 2 Х ... онда би био ред и да објасниш ШТА ПОДРАЗУМЕВАШ ПОД ТИМ НАКАЗНИМ ТЕРМИНОМ "КОМУНИСТА"... чисто да знамо о чему расправљамо... овако Ти као неки комесар КОС-а треснеш етикету и довиђења...
п.с. "комунистички начин размишљања" је изузев револуције и крвопролића веома сличан Православљу - зато се у тим земљама и запатио као рак мозга и душе...
... а радикали... не нису они ни стаљинисти, нити било шта друго ОНИ СУ ВЛАСТОЉУПЦИ...
I ti ga sad pretera. Ovo ni ja ne bih rekao za radikale.Elvin:a čedisti maoisti polpotovske provinijencije![]()
Pa nikako,kao ni meni obrnuto. Ok... a kako se kostunicin komunizam oslikava... da cujemo...
vratio je drustvenu svojinu?
cetnici su i dalje neprijatelji i izdajnici?
moramo svi na slet u kostunice jednom godisnje?
ukinuo visepartijski sistem?
sprecava kapitalizam nacionalizacijom privatne imovine?
Нисам радикал али неће бити.
Апропо твог аватара, веће комуне од САД нема па ти сад види.
commodore:mito ne pali se... lozi samo... samo podsmeh...
JABUCHILO:eto, znao sam da sam propustio - Teorizam, zatim....