commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
Teletabizam...
(teska i gotovo neizleciva bolest... jedini lek se prodaje kod Mileve...
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)
koštunica možda koristi komunističke fore,nisam kompetentan da prosudim,ali teško možeš reći za njega i njegovu vladu da je neuspešna...
ipak je i on nešto pozitivno uradio....
a joj ples vidiš da se zezam....ne mogu ozbiljno da pričam sa čovekom koji izjavi:
"danas svetom vladaju interesi i novac,na sreću"
mogu samo da ga podye ...
commodore:Teletabizam...(teska i gotovo neizleciva bolest... jedini lek se prodaje kod Mileve...
)

moj drugar teletabis:Novac je najdemokratskije sredstvo na svetu. Ti kad kupujes robu ti glasas. To glasanje traje 24h dnevno 365 dana u godini. Oni uspesni opstaju, oni neuspesni propadaju. Na izborima ti glasas jednom u 4 godine i onda te oni koje si izabrao lazu, farbaju, kradu, a ti rmbacis kao skot d bi izdrzavao drzavni aparat. a kraju umesto da drzava sluzi ljudima oni sluze drzavi.
JABUCHILO:TeleTalibanizam, chedo Svetskog Teorizma Osovine Zla![]()
JABUCHILO:TeleTalibanizam, chedo Svetskog Teorizma Osovine Zla![]()
ovo ko da ja p.t.burnam rekao... ti stvarno to mislis?
onako, stvarno, po dusi, mislis ovo... ili sta?
Komunizam + Anti-komunizam = Kanibalizam
Hayek:Od komunista su jedino gori antikomunisti.![]()
commodore:evo mito i tebi
![]()
ih sad, nema namigivanja, nego lepo onda kazi na kojoj si ti liniji sa poslednjih nekoliko postova
gde si ti bio pre mesec dana kad sam im objasnjavao da je kapitalizam direktan derivat darvinizma... da je trzisna privreda nastala kad je pojam evolucije i selekcije zaziveo...
covece pa ti bi mi bio krunski dokaz...
da kapitalizam, liberalni pogotovo, potencira ono zivotinjsko u coveku... ZVER... dok je SVAKA ALTERNATIVA koja tezi HUMANOM drustvu sustinski dobrodosla..