Biramo najlevicara u Srbiji

Najjaci levicar u Srbiji je

• Latinka

• Ceda

• Canak

• Bogi

• Vulin

• neko ko nije naveden (navesti ko)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Petar_FPN:
zaboravili ste tomu i vucica,kao najradikalnije mesto levice gde se onda dodiruje sa nacijom i spaja u "divnu" demagogiju fasizma...srs su ljoticevski kardeljevci

Нису они никакви љотићевски кардељевци већ странка левице што су радикали одувек и били, радикално је у интегралном значењу ознако за леву политичку орјентацију, а онда је нека будалетина смислила радикалну левицу као ознаку за крајње десно као на пример нацисти који и јесу крајње лево али их намерно трпају у десницу која узгред буди речене ни не постоји.
Што се тиче Љотића и Кардеља, други је опасно покрао првог и онда то пласирао, наравно у фаличној варијанти, као самоуправљачки социјализам.

Duh Sekire:
Занимљиво је кад читаш изјаве Латинке Перовић, Бранке Прпе и осталих "модрених" историчара, просто је невероватно колико се труде да докажу баш тај континуитет Баје Пашића и Милошевића или Коштунице, па и Шешеља (мада њега и најмање помињу).
Као сви су они били против светог Запада, неки радикали су 1880 и неке били против железнице, прогањали су напредњаке...
трла баба лан, да јој прође дан

Али та Прпа је директор Архива Београда... да си је само чуо неки дан на 2. радио програму Бгд. како напада Недића... а комуњаре и документа о њима уопште и не помиње... :confused:

Гласао сам за Вулина јер је он школски пример лицемерја и бандитизма својственог левичарима- ништа да не раде а све да уживају.
Много волим те душевне људе што брину за нас те се скупе па срчу кубанке од 100 евра минимум, много лепо мајке ми, сузе на очи ми ударе.
И тај Мали од Хајата, па то је класика код црвених, водећи људи Брозовог покрета су богаташка деца која су побеснела од доконости и безобразлука па отишла у комунце. Шпанац, Коча, Велебит, Крцун понављач, Зечевић распоп...
Фора је у томе што су у Србији сви левица а како ми се чини то је боме и светски тренд. Нексус мало лупета али нема везе, то му је трејд марк, Апис био за Велику Србију?! За твоју а и за информацију професора који је требао да те обори, Аписа није интересовала никаква Велика Србија већ Југославија чак му се и удружење звало "Уједињење или смрт" а стрељан је након такозваног неуспелог атентата на Александра и то чак и врапци знају, чак су и комунци извршили ревизију Солунског процеса чисто да би направили некакав континуитет, па макар и лабави, правосуђа и војске. На том процесу је суђено и Мустафи Голубићу, потоњем пуковнику НКВД-а којег је Броз уцмекао у операцији преузимања КПЈ и Тајне Интернационалне Терористичке Организације када је од 30 руководиоца убијено 29. Толико о великосрпству Аписа и такозване Црне Руке.
У праву су сви који тврде да странке немају континуитет, замислите ту бламажу да радикале и демократе предводе марксисти!
Шешељ отерао Губерину, Мићуновић отерао Пекића, Драшковић комесар се лажно издаје за четника...

Што се тиче Зокса и његовог небулозног позивања на поштење као главне врлине комуниста, марксиста и осталих левака, ништа ново под капом небеском, Маркс је лепо написао да треба и лагати а све у сврху успостављања научног социјализма, Лењин је саветовао удруживање и са криминалним групама а све зарад рушења старог поретка, то некажем ја већ наведени комнуци, марксисти и остали леваци у својим књигама.
Еј бре, да се марксисти позивају на поштење након споразума Рибентроп-Молотов!

У свако случају, нису сви лопови левичари али сви левичари јесу лопови а и нерадници.

Adalv:
Скоро педесет година је трајао прекид у раду странака, односно није их ни било. Прекид значи губљење континуитета. Данашње странке имају само једну заједничку ствар са предратним, а то је име.
Милан Ст. Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!

To samo govori o Milanu pa još St. Protiću.

PAC-PAC:
Гласао сам за Вулина јер је он школски пример лицемерја и бандитизма својственог левичарима- ништа да не раде а све да уживају.
Много волим те душевне људе што брину за нас те се скупе па срчу кубанке од 100 евра минимум, много лепо мајке ми, сузе на очи ми ударе.
И тај Мали од Хајата, па то је класика код црвених, водећи људи Брозовог покрета су богаташка деца која су побеснела од доконости и безобразлука па отишла у комунце. Шпанац, Коча, Велебит, Крцун понављач, Зечевић распоп...
Фора је у томе што су у Србији сви левица а како ми се чини то је боме и светски тренд. Нексус мало лупета али нема везе, то му је трејд марк, Апис био за Велику Србију?! За твоју а и за информацију професора који је требао да те обори, Аписа није интересовала никаква Велика Србија већ Југославија чак му се и удружење звало "Уједињење или смрт" а стрељан је након такозваног неуспелог атентата на Александра и то чак и врапци знају, чак су и комунци извршили ревизију Солунског процеса чисто да би направили некакав континуитет, па макар и лабави, правосуђа и војске. На том процесу је суђено и Мустафи Голубићу, потоњем пуковнику НКВД-а којег је Броз уцмекао у операцији преузимања КПЈ и Тајне Интернационалне Терористичке Организације када је од 30 руководиоца убијено 29. Толико о великосрпству Аписа и такозване Црне Руке.
У праву су сви који тврде да странке немају континуитет, замислите ту бламажу да радикале и демократе предводе марксисти!
Шешељ отерао Губерину, Мићуновић отерао Пекића, Драшковић комесар се лажно издаје за четника...

Што се тиче Зокса и његовог небулозног позивања на поштење као главне врлине комуниста, марксиста и осталих левака, ништа ново под капом небеском, Маркс је лепо написао да треба и лагати а све у сврху успостављања научног социјализма, Лењин је саветовао удруживање и са криминалним групама а све зарад рушења старог поретка, то некажем ја већ наведени комнуци, марксисти и остали леваци у својим књигама.
Еј бре, да се марксисти позивају на поштење након споразума Рибентроп-Молотов!

У свако случају, нису сви лопови левичари али сви левичари јесу лопови а и нерадници.

Е, баш Ти хвала РАС-РАС... лепо си све објаснио... кратко, јасно и убитачно за неке учеснике овог форума... ја не могу више да им одговарам... живце ми искидаше својим фолирањем и лажима...

komimegdan7od.gif

commodore:
nego mito ne rece nista za teletabisa?

па... хм... није лоше... мада се не виде добро оне жуте звездице... па ови телетабиси неће одмах да се препознају - бољи је онај иза решетака...хехехе...

п.с. морам признати да је моје очекивање било да ћеш Ти да направиш један потпуно НОВИ ЛИК (који није у фазону смајлија) ... онако да га лепо средиш, из душе...

eremita:
па... хм... није лоше... мада се не виде добро оне жуте звездице... па ови телетабиси неће одмах да се препознају - бољи је онај иза решетака...хехехе...

п.с. морам признати да је моје очекивање било да ћеш Ти да направиш један потпуно НОВИ ЛИК (који није у фазону смајлија) ... онако да га лепо средиш, из душе...

EREMITA MINUS DVA POENA... aj sad brzo overi temu da se predsednik saveta napada u samoodbrani ne naljuti :)

PAC-PAC:
Па није ни могао да испадне бољи од оца Брозовог судије који је људима одузимао имовину, није тај за бадава послат код тетке у Београд на перманентни распуст.

Ceo DSS je preslikana KPJ.
Tamo predsednik prelaze potpredsednike. Nema cak ni mogucnosti da ih odbori kandiduju.
Onda cela prica sa Drakulicem je vrlo simbolicna, klasicna cistka.

Kad smo ve kod cistki ni Tadic nije daleko od komuniste, ali ciji je on sim ne bi trebalo da nas nista od njega cudi.

commodore:
Zamoljen sam juce da graficki predstavim reformskog teletabisa...
zahtevan zadatak, moram priznati, pa sam u pomoc pozvao velikog poznavaoca lika i dela teletabisa, moju bratanicu, staru 8 godina... uz moju malu asistenciju, dosli smo do IDEALNOG fotorobota PROTIPA za ovu posebnu vrstu zivotinjke...

tubbie3fi.jpg

Па ово је просто фантастично... фантастично... фантастично...
за ближа обавештења тј. легенда: тема Како препознати РТТ #79

Back