Biramo najlevicara u Srbiji

Najjaci levicar u Srbiji je

• Latinka

• Ceda

• Canak

• Bogi

• Vulin

• neko ko nije naveden (navesti ko)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Petar_FPN:
ma mene stvarno vise zabole za te freakove...

Изгледа да не знаш ти ко је он...
Него да ти цитирам мало Расима Љајића "Наташа Кандић је гора од Карле дел Понте"
Није ни чудо што га сада Чанак и Батић нешто прозивају.
Као што видиш све је више "србенди" и "нацоша", а све мање оних који воле Великог Брата и још би да нам ту љубав силом утерују.

Medojevic je gotivac...
inace, ja se slazem da radikali jesu demokratska stranka, upravo iz tih razloga koje je naveo...
ali, oni su i radikali...tj. ekstremisti...i to ne valja...da u normalnoj zemlji ekstremisti imaju najveci br. glasova...ali, mi nismo normalna zemlja, zar ne?

Nexus 6:
Medojevic je gotivac...
inace, ja se slazem da radikali jesu demokratska stranka, upravo iz tih razloga koje je naveo...
ali, oni su i radikali...tj. ekstremisti...i to ne valja...da u normalnoj zemlji ekstremisti imaju najveci br. glasova...ali, mi nismo normalna zemlja, zar ne?

Radikalan, znači korenit, odnosno radikali teže
za korenitim menjanjem ili ukidanjem nekog stanja...
Ekstremizam, znači preteranost, nepopustljivost,
nepomirljivost...
Nexuse, da bi mogao o nečemu da diskutuješ,
prvo treba da znaš tačno značenje i smisao reči
koje upotrebljavaš!

Nexus 6:
aha...znaci nisu ekstremisti nego fundamentalisti?
pa dobro...

inace, ovo je poznato radikalsko zamenjivanje teza...kada nam se nesto ne svidja, onda udarimo po Vujakliji...
bolje pogledaj malo neku knjigu o pravu ili politikologiji...

Pa ja bih to tebi mogla da kažem, kad ih uhvatiš u
elementarnom neznanju DS-ovci, menjaju teze.
Pravo ću tebi prepustiti, a ja čitam između ostalog,
"PROGRAMI I STATUTI SRPSKIH POLITIČKIH
STRANAKA DO 1918. GODINE" od Vasilija Krestića
i Radoša Ljušića.

pa u tome je i problem...
procitaj programe i statute srpskih politickih stranaka danas...

koje neznanje?
ono "nisu ekstremisti, nego fundamentalisti" mislis da si zaobisla...?
nije ni Al Kaida ekstremisticka, nego radikalna... :roll:
nije da uporedjujem SRS sa Al Kaidom, ali ako cemo da insistiramo na tacnom definisanju reci...

uporedjivanje stranaka pre i posle komunizma, je, najblaze receno, smesno...
ja kolutam ocima kada cujem da se DS poziva na staru Demokratsku stranku, a kamo li radikali, kojima ni naziv nije isti kao staroj Radikalnoj stranci...

pa, Nikola Pasic je, sa Aleksandrom, streljao Apisa, jer se Apis zalagao za Veliku Srbiju...a SRS se zalaze za Veliku Srbiju, ili se bar zalagao, ne znam danasnju situaciju...

a sto se tice Beca ili Teherana...jes' da nije Teheran, ali bila je u pitanju metafora...

Ne znam za DS, ali sam upoređivala Radikali današnji
imaju kontinuitet sa Pašićevim Radikalima, u biti se taj
program nije bitno menjao...

Ne znam šta hoćeš da dokažeš tom fotografijom?
Imala sam utisak da si protivnik američke intervencije u Iraku ili možda grešim?

izvini...jesi li celu recenicu o Nikoli Pasicu i Apisu preskocila da procitas?
koji je to kontinuitet?

sta hocu da dokazem slikom? mora da me zezas...
hocu da dokazem odakle su danasnji radikali donosili ideje...
protivnik sam Americke intervencije u Iraku, ali sam i protivnik doticne gospode na slikama...

Što se tiče Apisa, nijedan vladar u svojoj blizini (ni u životu),
ne podnosi one koji su već jednom nekog IZDALI, jer od ljudi tog
kova može se očekivati da ponovo IZDAJU vladara, ovaj put
onog vladara koga su na vlast i DOVELI!
Da su neki čitali istoriju ili Makijavelija (pravilno razumeli),
možda bi i danas bili živi!

Zar se tebi sve mora nekoliko puta objašnjavati?
Apis nije streljan zbog Velike Srbije, već zato što
je likvidirao Obrenoviće i doveo na vlast Karađorđeviće,
a kao što sam ti već rekla nijedan vladar u svojoj blizini
ne trpi IZDAJNIKE, jer ko je jednom IZDAO, IZDAĆE
ponovo! Ko to ne shvata ne treba da se bavi politikom!
I kao što sam već rekla, da su neki čitali istoriju i Makijavelija
(pravilno razumeli), možda bi i danas bili živi...

Скоро педесет година је трајао прекид у раду странака, односно није их ни било. Прекид значи губљење континуитета. Данашње странке имају само једну заједничку ствар са предратним, а то је име.
Милан Ст. Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!

КиМ:
Онај антихрист Ратибор Тривунац(ОТАЦ власник Хајата) је имао среће, могао је и горе да прође некултурни мрмот

Брате КиМ је ли му стварно ћале трули капиталиста?
Само знак питања... мада би могао и знак дивљења (нечијем лицемерству).
Само "не знам" зашто ме овај податак нешто не чуди.

Што би рек'о Баја Мали Книнџа
"Комуњаре, комуњаре ви волите само паре
Сви сте ви комунисти створени на калуп исти"

Adalv:
Скоро педесет година је трајао прекид у раду странака, односно није их ни било. Прекид значи губљење континуитета. Данашње странке имају само једну заједничку ствар са предратним, а то је име.
Милан Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!

Занимљиво је кад читаш изјаве Латинке Перовић, Бранке Прпе и осталих "модрених" историчара, просто је невероватно колико се труде да докажу баш тај континуитет Баје Пашића и Милошевића или Коштунице, па и Шешеља (мада њега и најмање помињу).
Као сви су они били против светог Запада, неки радикали су 1880 и неке били против железнице, прогањали су напредњаке...
трла баба лан, да јој прође дан

Adalv:
Милан Ст. Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!

Слажем се Адалв, новонастале странке у Србији имају заједничко са онима од пре 1945. САМО ИМЕ, неке се чак и ките туђим перјем, али на делу које видимо немају никакве везе, осим у главама појединих бирача КОЈИ ИМАЈУ РАЗЛОГЕ НОСТАЛГИЈЕ ЗА НЕКИМ СТАРИМ ВРЕМЕНИМА...

... једино су СПС и ЈУЛ су заиста наследнице КПЈ, јер су у суштини ИСТИ ЉУДИ који су само променили назив странке и прешли на лукавије и притворно деловање...
СВЕ ОСТАЛЕ СТРАНКЕ КОЈЕ ИМАЈУ СТАРЕ НАЗИВЕ СУ САМО ХИБРИДИ...који су се излегли у КПЈ гнезду...

Duh Sekire:
Брате КиМ је ли му стварно ћале трули капиталиста?
Само знак питања... мада би могао и знак дивљења (нечијем лицемерству).
Само "не знам" зашто ме овај податак нешто не чуди.

Што би рек'о Баја Мали Книнџа
"Комуњаре, комуњаре ви волите само паре
Сви сте ви комунисти створени на калуп исти"

Pa kakve veze ima ko mu je otac?Da li to automatski definise njega?Ako je tvoj matori bio u SKJ,a vecini danasnjih mladih nacionalista su roditelji bili u SKJ,da li to znaci da si i ti titoista?

Strela:
Zar se tebi sve mora nekoliko puta objašnjavati?
Apis nije streljan zbog Velike Srbije, već zato što
je likvidirao Obrenoviće i doveo na vlast Karađorđeviće,
a kao što sam ti već rekla nijedan vladar u svojoj blizini
ne trpi IZDAJNIKE, jer ko je jednom IZDAO, IZDAĆE
ponovo! Ko to ne shvata ne treba da se bavi politikom!
I kao što sam već rekla, da su neki čitali istoriju i Makijavelija
(pravilno razumeli), možda bi i danas bili živi...

o Apisu sam radio maturski, tako da...izvini, ali mislim da znam o tome vise od tebe...

Back