~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
ma mene stvarno vise zabole za te freakove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_FPN:ma mene stvarno vise zabole za te freakove...
Онај антихрист Ратибор Тривунац(ОТАЦ власник Хајата) је имао среће, могао је и горе да прође некултурни мрмотNexus 6:Ratibor Trivunac je onaj lik iz Anarho-Sindikalne Inicijative...
bio je u onoj smesnoj "Klopci" sa onim iz Obraza, pa su se prozivali kao da je '41.
Nexus 6:Medojevic je gotivac...
inace, ja se slazem da radikali jesu demokratska stranka, upravo iz tih razloga koje je naveo...
ali, oni su i radikali...tj. ekstremisti...i to ne valja...da u normalnoj zemlji ekstremisti imaju najveci br. glasova...ali, mi nismo normalna zemlja, zar ne?
Nexus 6:aha...znaci nisu ekstremisti nego fundamentalisti?
pa dobro...
inace, ovo je poznato radikalsko zamenjivanje teza...kada nam se nesto ne svidja, onda udarimo po Vujakliji...
bolje pogledaj malo neku knjigu o pravu ili politikologiji...

КиМ:Онај антихрист Ратибор Тривунац(ОТАЦ власник Хајата) је имао среће, могао је и горе да прође некултурни мрмот
Adalv:Скоро педесет година је трајао прекид у раду странака, односно није их ни било. Прекид значи губљење континуитета. Данашње странке имају само једну заједничку ствар са предратним, а то је име.
Милан Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!
Adalv:Скоро педесет година је трајао прекид у раду странака, односно није их ни било. Прекид значи губљење континуитета. Данашње странке имају само једну заједничку ствар са предратним, а то је име.
Милан Ст. Протић би имао пуно право да буде радикал, с обзиром да му је деда био други човек оригиналне странке, а то што није довољно нам говори о томе колико су данашњи о ондашњи радикали слични!
Duh Sekire:Брате КиМ је ли му стварно ћале трули капиталиста?
Само знак питања... мада би могао и знак дивљења (нечијем лицемерству).
Само "не знам" зашто ме овај податак нешто не чуди.
Што би рек'о Баја Мали Книнџа
"Комуњаре, комуњаре ви волите само паре
Сви сте ви комунисти створени на калуп исти"
Strela:Zar se tebi sve mora nekoliko puta objašnjavati?
Apis nije streljan zbog Velike Srbije, već zato što
je likvidirao Obrenoviće i doveo na vlast Karađorđeviće,
a kao što sam ti već rekla nijedan vladar u svojoj blizini
ne trpi IZDAJNIKE, jer ko je jednom IZDAO, IZDAĆE
ponovo! Ko to ne shvata ne treba da se bavi politikom!
I kao što sam već rekla, da su neki čitali istoriju i Makijavelija
(pravilno razumeli), možda bi i danas bili živi...