Pantelić Nebojša
Poznat
- Poruka
- 7.440
Nebuloze koje prica Hilberg, vadjenje posle kompletnog unistenja njegovih lazi posle E. Zundelovog sudjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дан 376: Сазнао сам да Хокинг није ишао у школу и да је без икаквог утицаја околине створио логички апарат.Biti fizičar je pozitivna stvar, naročito teoretski, u odnosu na klasičnog lingvistu u ovom slučaju. Jer, jezik može da se nauči, a mozak ne može. Da, tehnička fizika, rekonstrukcija, pravi čovek-logika. Podsećam da je i Stiven Hoking imao oslonac samo na svoj mozak.
Dan nulti: Saznao sam da se logički aparat stvara ekskluzivno u školi. Moraću da upišem zeca u prvi razred.Дан 376: Сазнао сам да Хокинг није ишао у школу и да је без икаквог утицаја околине створио логички апарат.
Biti fizičar je pozitivna stvar, naročito teoretski, u odnosu na klasičnog lingvistu u ovom slučaju. Jer, jezik može da se nauči, a mozak ne može. Da, tehnička fizika, rekonstrukcija, pravi čovek-logika. Podsećam da je i Stiven Hoking imao oslonac samo na svoj mozak.
Околина не подразумева само школу. Ти си рекао једну јако бизарну ствар, да је Хокинг само својим мозгом (ерго без утицаја околине) створио своје теорије. Замисли да такву тврдњу изнесеш на неком иоле озбиљнијем месту.Dan nulti: Saznao sam da se logički aparat stvara ekskluzivno u školi. Moraću da upišem zeca u prvi razred.
Raul Hilberg je morao da brise pola knjige posle Zundelovog sudjenja, ne znam za kasnija izdanja, sve jedno Hilberg je raskrinkan kao lazov par ekselans.
Oni koje ti proglasavas lazovima su besprekorni, a branis sve lazove kao Hilberg ili mozda bi branio Elie Wiesela lazove pre klase.
Verovatno kad tvoji heroji lazu i kazu u mojoj masti je bilo istina ti ocekujes da mi prihvatimo njihove lazi kao istinu. Ima sve lepo na codoh i ihr , transkripti.
Fred Leuchter Report, Rudolf Germar Report, Zundelova sudjenja...
http://www.ihr.org/leaflets/wiesel.shtml
http://nafcash.com/
Да ли сте знали да је Стојан Новаковић, бар у млађим данима, био аутохтониста.
У часопису “ВИЛА”, који је издавао и уређивао Стојан Новаковић, у броју 9. од 26. фебруара 1867. године, на страни 147-148. објављен је НЕКРОЛОГ Филарету, архиепископу Черниговском. У некрологу, између осталог каже се: “умре овај знатан и заслужан човјек за нас Србе и за јужне Словене, јер је он осим многихдругих књига написао и готово најбољи живот “Ћирила и Методија”, за тим “Солунски Словени” и најзад, најзнатније дјело: “Свеци јужних Словена”. У опште може се рећи, да је он очигледно доказао, да су словени старосједиоци на балканском полуострву и у многоме помогао, да се освијетле најстарија времена наше историје.”. Цео некролог можете прочитати овде:
http://www.digitalna.nb.rs/wb/NBS/casopisi_pretrazivi_po_datumu/P_0061/1867/02/b009
Pogledajte prilog 603845
Pogledajte prilog 603846
Hoces da ti nadjem i citiram post gde si Harald Haarmann-a prozvao nekakvim "prikrivenim nacistom" , zbog njegovih vidjenja o staroj evropi i njegovoj ideji o evropi jednoj drzavi, i pokusao si da diskreditujes Radmilo Stojanovica i proglasis nestrucnjakom za sanskirt.To ne menja ni na koji način da je izrečena laž, da se ne udaljavamo od poente.
Svako ko je odrasla osoba može da veruje u šta hoće. Može i da odbacuje konvencionalnu medicinu i ide kod Miroljuba Petrovića da se leči; njegova volja. Dok god to odlučuje za sebe, doduše; ako to radi deci kojoj je roditelj ili staratelj, tu već nastupa problem.
Što se tiče upotrebe mozga, složio bih se sa tobom jednim delom; sve što smo videli do sada od autohtonista ukazuje na masovni fenomen odsutnosti upotrebe mozga. Pogledaj samo šta Pantelić radi; ignoriše sve, preskače, ne želi da se uopšte skoncentriše ni na šta; temu je odvukao u smeru negiranja Holokausta opet koristeći YouTube budalaštine. I onda se neko čudi zašto ja dovodim vezu između naše autohtonističke škole i ideologije suprematije bele rase? Ogromnu većinu autora koji sebe nazivaju autohtonistima sačinjavaju ljudi koji nisu imali ili sposobnosti ili želje uopšte da se obrazuju u odgovarajućem smeru, pa su onda, ozlojeđeni, odlučili da pljuju na sve moguće načine po konvencionalnoj nauki, kako bi za sopstvene neuspehe tražili izgovor i na taj način se oprali.
Ima tu, naravno, nekoliko razumnijih i poštenijih faca koje deluju da veruju u te stvari (Dalibor Drekić, Miodrag Milanović i možda Milutin Jaćimović npr.) ali ogromna većina spada u pomenut kategoriju; sve redom neke besne, ozlojeđene face koje znaju samo da pljuju umesto da pričaju o temama o kojima se hvale (baš kao ovaj Pantelić Nebojša) i koje interesuje samo tiraž od knjiga, kako bi što više izmuzli para od naivnih ljudi. Ima, naravno, tu i dosta psihijatrijskih slučajeva (Vladimir Lalić, vrlo moguće i Slaviša Miljković) jerbo sve ukazuje da ti, prosto, treba faliti koja daska u glavi da bi ti iskreno verovao u stvari koje su vrlo očigledno notorne nebuloze, pa još da ih i strasno braniš.
Što se tiče Stivena Hokinga, ako sam te dobro shvatio ti aludiraš da on nije obrazovan uopšte. To je potpuno netačno; on je čak i doktor nauka.
Hoces da ti nadjem i citiram post gde si Harald Haarmann-a prozvao nekakvim "prikrivenim nacistom" , zbog njegovih vidjenja o staroj evropi i njegovoj ideji o evropi jednoj drzavi,
i pokusao si da diskreditujes Radmilo Stojanovica i proglasis nestrucnjakom za sanskirt.
Temu sam odveo do prevaranta Raul Hilberga koji je jedan od najvecih lazova, manipulatora, iskljucivo zato sto si ti legitimne naucnike, arheologe, istoricare, koji tebi ne odgovaraju proglasavao i pokusavao da proglasis prevarantima i lazovima, pa sam ti ja dao jedan primer lazova par ekselans kao sto je veliki holo-svestenik Hilberg.
Превод по Лесандру: Словени у Панонији и Далмацији зимују као код куће без икакве бојазни, говорио је Прокопије у извештајима из 550.
Znas sta ispod casti mi je da komuniciram sa tobom, da odgovaram na tvoje nenormalne postove.
Stojanovic ima svoj vrhunski kredibilitet koji ti sigurno neces uspeti da srusis, i njegove reci potvrdjuju doktori i profesori sanskrta iz Indije.
Имаш ли ти неки конкретан доказ за то што пишеш или ћеш као Калимеро да понављаш једно те исто у недоглед.Nije tacno, sve sto ti pises su lazi i manipulacije trolovanje.
Ti i jos par njih ste razlog zasto ceo ovaj podforum ima 10ak aktivnih komentatora.
Pitacemo sve ucenike Radmilo stojanovica da slaven trazi da im se vrate pare i da ponovo uce sanskrt jer je rAdmilo Stojanovic prevarant koji je nestrucan po veliko tebi da predaje sanskrt.
Nije tacno, sve sto ti pises su lazi i manipulacije trolovanje.
Ti i jos par njih ste razlog zasto ceo ovaj podforum ima 10ak aktivnih komentatora.
Pitacemo sve ucenike Radmilo Stojanovica da slaven trazi da im se vrate pare i da ponovo uce sanskrt jer je sudeci po bezimenom velikom tebi strucnajku za sve oblasti Radmilo Stojanovic prevarant koji je nestrucan da predaje sanskrt.
Moj komentar # 17236, strana 690.
Moj odgovor na tvoje trolovanje.