STOJAN JAKOVIĆ
Aktivan član
- Poruka
- 1.011
Све, све али Кумане не. Па немој да си тако искључив.
Влашко ко о чему ти о Куманима...!!???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све, све али Кумане не. Па немој да си тако искључив.
Čekaj malo, ti meni kažeš da Kembridž 1995 greši kada odbacuje Mošinskog (19. vek) i Pleziju (1952), te da su potonji bili u pravu?Populaciona genetika je nauka buducnosti (nadam se ce rijesiti mnoge misterije, samo da bude para za istrazivanja, a vjerovatno ce ispraviti i mnoge zablude, svaka saznanja su dobrodosla), drzi se ti knjiga iz 1995. godine. Samo mogu da govorim u svoje ime (i svih onih koji vode porijeklo sa slovenskog sjevera, vidim da ne pratis najnovija dostignuca), dok ti govoris u ime svih Srba, bez obzira na porijeklo, iako nisi ni uradio svoje testove. Sto se tice ideologije krvi i tla, koju meni podmeces, svoje kosti (kako su stvari krenule) necu sigurno ostaviti na Balkanu ili u nekoj gore slovenskoj zemlji.
Za koga li si ti tipičan Y DNA klaster dobio, kad ga kriješ ko zmija noge?Problem je, ako se on testira i ako ispadne izmiksan (takva nam je istorijska sudbina na Balkanu, velikom broju ljudi, sto je noramalo, ali zamisli da dobije rezulteta Y-DNA, klaster tipican za srednjovjekovne Hrvate, bolje da se ubije), barem se nadam da ce napustiti zastarjela i primitivna ubjedjenja iz 19. vijeka.
Čekaj malo, ti meni kažeš da Kembridž 1995 greši kada odbacuje Mošinskog (19. vek) i Pleziju (1952), te da su potonji bili u pravu?
Plezia ne zna da se Σουοβηνοί u Ptolomejevo doba čita Soubenoi.
![]()
Ovdje grijesis.
U prvim vjekovima nase ere beta se u grckim spisima cesto koristi za v. Nemam vise sta da dodam jer ovo postaje gubljenje vremena.
Nemam sta da krijem, moje etnicko osjecanje je srpsko, ali je za ovu sekciju sasvim nebitno.
Kakve su ovo mutljavine? Kakve veze beta ima s onim što kaže Kembriž 1995?
Nije trebalo ni na ponavljanje ovog da gubiš vreme. Tako si pukao da si obrukao rod i porod bečko-berlinske škole, toliko, da mi te dođe žao.
- - - - - - - - - -
A Y hromosom ti se baš, ono, oseća, pa ne bi da ga iznosiš pred ljude.![]()
Jbg, tebi je sudjeno da vrlo cesto ispadnes budala na Krstarici.
Očigledno u odsustvu, pa drugi nagrabuse mesto mene.![]()
Sta se kreveljis, idiote?
Naročito snimljeni prilog o američkoj univerzitetskoj profesorki koja je autovana kao Janković, čim je napisala istinu. Ali njen bečki kolega je slagao i izgradio karijeru, a ona sada prodaje cveće.
Kakve su ovo mutljavine? Kakve veze beta ima s onim što kaže Kembriž 1995?
Nije trebalo ni na ponavljanje ovog da gubiš vreme.
Moguće je da nisi shvatio šta sam govorio. Nije bilo prenesenog značenja, bio sam vrlo bukvalan.
Očito je da sam ja shvatio, a ti ne, po običaju. Jesam, da, shvatio sam. Čak je muziku za emisiju pisao režiser serijala Hrv. kraljevi. Ono što je bedno jeste tvoj pokušaj etiketiranja priloga unutar emisije isticanjem autorskog tima emisije povezujući ga sa dotičnim pseudoistoričnim serijalom. Bolje bi bilo da razmisliš kako esnafska mafija unutar gotovo svake nauke koči njen razvoj, a zarad očuvanja hijerarhijskih pozicija.
Ma kakvo povezivanje sa nečim pseudonaučnim, 'Na rubu znanosti' je upravo to.
Mislim, ono, zabavno jeste. Gledah i ja ponekad nešto uz kokice. To je i svrha te emisije zapravo...ni ne krije to.
ХТВАТСКИ ПРИМИТИВИЗАМ 8:41![]()
Uradio si ti testove, uradio si i Y i mt DNA, koju prećutkuješ, ali ne razumeš šta sam rekao; ta mapa ne pokazuje tvoje poreklo nego zajedničke gene sa tim populacijama. Kako znaš da za vreme Aleksandra Velikog nije ceo Balkan (Dalmacija, Makedonija, Albanija) nije bio obojen kao sada istočna Evropa?
Tvoje metode su boljševičke. Sada ti je zabavno, ali samo zato što si sahranio jednu dobru temu. Uklanjanjem teme o razlozima za krivotvorenje istorije u korist doseljavanja Slovena na Balkan pokazao si pravo lice zvanične istoriografije - cenzura.
Ovo je vrlo bitan momenat na koji treba obratiti pažnju pri tumačenju.
ХТВАТСКИ ПРИМИТИВИЗАМ 8:41![]()
Osramotio se kao i ti na hrvatskom forumu, Serbone. Ustaska ideologija se ne moze zaustaviti neznanjem.
Mada, naš gosn Slaven777 često kaže da ne razume problem, pa mu nekad i naivno poverujem - naivno, jer se posle ispostavi da veoma dobro razume, samo dobija na vrememu i vreba eventualne lapsuse o dadatnim elaboracijam ne bi li se za to vreme bolje ukopao i nastavi rorvovsku bitku.
Testovi autosomalne DNK, ovog tipa (kada nemamo Blakan), uglavnom pokayuju da smo nešto između Istočnih Slovena, zapadnih mediteranaca i anadolaca. Ponekad se desi da umesto zapadnih mediteranaca imao ove severnije.Knjiga iz 1995. godine?
![]()
Dobro dosao u 21. vijek. Ova mapa potvrdjuje vizantijske i navedene grcke izvore (nazive plemena na sjeveru). Mozes samo govoriti u svoje ime.
Majko božija koliko je ovaj osramotio narod i profesiju...
Sad ću ja kao Mrkalj, o dnevnoj politici.Ni ne čudi što je DSS (DOS) našao takvu dileju da ispuni dužnost neobaveštenoga za vreme uništavanja izbornog materijala iz 2000. godine.
Sa ovim se slažem u potpunosti. Pejin je osramotio i srpski narod u ime kojeg je govorio i srpsku državu u ime koje je govorio. Nije isključeno i da je bio u pripitom stanju. A nije isključeno da je ciljano pikiran. Naravno, zašto su iz HRT pozvali njega a ne nekokog sa mozgom i skrupulama kao npr. Čedomira Antića ili Predraga Markovića? Nego, baš Pejina za koga do tada u Srbiji niko nije čuo? Zato što im nije cilj istina nego potreba da se još jednom narugaju nečemu što je samo po formi srpsko, ne i po sadržaju.
Testovi autosomalne DNK, ovog tipa (kada nemamo Blakan), uglavnom pokayuju da smo nešto između Istočnih Slovena, zapadnih mediteranaca i anadolaca. Ponekad se desi da umesto zapadnih mediteranaca imao ove severnije.
Drugim rečima da smo čisti Balkanci. Tačnije severni Balkanci.
Od početka je u našem Podunavlju takav miks.
Kakvi su ti rezultaki kada imamo i Balkan kao opciju imamo i Balkan.
Plezia ima prijasnju knjigu s istim izvorima (1947, ta kasnije je dopuna), koja trenutno nije kod mene, pa cu provjeriti kao je u toj preveo nazive.