Bojim se da ja isto tako moram uputiti tebi zamerku, jer je ova tvoja opaska zasnovana na tvom iskvarenom sećanju. Ne samo da je to što si napisao prosto neistina, nego da bude stvar još gora ti si me doslovno bio i upitao da li ja to tvrdim, što sam negirao.
Potom sam u diskusiji
obrazložio svoje tvrdnje, koje nijednom nisu uključivale insinacije da taj spomenik ne postoji, a kasnije sam ti i
okačio njegove fotografije.
I da stvar bude
još gora, doslovno u poruci koje se sada prisećaš, ti si komentarisao moje fotografije spomenika za koji ja, eto, sada odjednom po nekima tobože tvrdim da „ne postoji“.

Mene, koji sam se trudio iz petnih žila da pronađem bilo kakve podatke o tim spomenicima na bilo koji način i koji sam u najdirektnijem smislu potvrdio njegovo postojanje tako što sam okačio na forum fotografije iz 2018. godine koje sam i sam nabavio.
I još, kuku lele, po tvojim rečima ispada da sam i modifikovao svoje tvrdnje i izjave zbog toga što je neko drugi učinio ovo što sam ni manje ni više no ja.
Pa hajde sad ti meni reci, kentaur Nesh, ali ono iskreno, kako to sad sve deluje kada se prisetiš i šta tačno svedoči o
tvojim namerama i motivima?