HanibalBarka666
Aktivan član
- Poruka
 - 1.274

Upravo ti o tome i pričam. Tebi pored gomile činjenica, nikad ne bi bilo dovoljno dokaza da bi prihvatio neke stvari. A čak i kad bi pisalo kao što sam naveo u onom gore odgovoru, tražio bi mi onda da dokažem da je Radoš Bajić bilo srpsko ime pre 3000 godina. Sasvim legitimno sa tvoje strane i ja ti to ne poričem, jer može biti i opšteslavensko ili čak malajsko, i na meni je da nađem papir iz vremena Gautame sa potpisom Radoša Bajića. Ali zbog toga si ti Bebeovac.
Pitam po drugi put: koje gomile činjenica ??? Ovde nijednu nisam video. Navedi makar jednu pa da pričamo ovako samo mlatiš praznu slamu.
Samo pokazuješ glavni problem kod vas autohtonista/ljubitelja alternativne istorije/novoromantičara itd. Ubaciš nebulozan iskaz, tipa:
ne navedeš nijedan dokaz ili još gore kažeš evo ti ovde pa traži po gomili sanskrit simbola (koje verovatno ni sam ne razumeš) tu se negde sigurno nalazi (po srpski praviš se blesav) i onda očekuješ da drugi prihate sve što si rekao ili pak da dokažu da je ta nebuloza koju si napisao pogrešna. E ne može tako.Pa očigledno obrnuto. Etnonim s-r-b je potvrđeno mnogo stariji od osnivanja Rima.