Klaudije II Gotski
Primećen član
- Poruka
- 704
Neverovatno je sebi dopostate.
Koga ste sve proglasili šarlatanima, nije ni čudo da i njega proglašavate šarlatanom.
Isto ste radili i kada sam citirao i našeg akademika Milana Budimira, pa ruskog Olega Trubačova.
Đorđa Jankovića ste proglasili ludakom...
Nije izaban, ali samim tim što je bio predožen, znači da je ispunio osnovne kriterijume.
Jeste li uopšte pročitali "Etrurci i Deroni"? Šta je primedba?
Recimo, Igor je rekao da sam neuk, lud, glup ili šta već kada sam rekao da Prostor gde žive Serapili treba dovesti u zonu uticaja Etruraca (zbog b/p promne),
Tada nisam ima argument da dokažem da nisam "neuk, lud, glup ili šta već".
Međutim u "Etrurci i Deroni" možete pronaći podatak da je u Bjelovaru pronađen novčić iz 2 veka pna, gde je ime lokalnog vladara napisano na gornjeetrurskom.
I? Ko je sad neuk, lud, glup ili šta već?
Šta reći o delu naše intelektualne elite koja radi po DB.
Nije tajana da DB ima gupe ia internet, javne grupe..
Očigledno da i ovde imamo likove koji nemaju druge profesije do da vise na ovom foumu i brane zadatu temu.
I Albanci su bili Iliri, dok našim naučnicima nije doata dozvola iz CK da odgovore ja jedan rad objavljen u Tirani.
Manji je problem, što ne čitate i što ne znate.
Sama činjenica da veujete u neku bajkovitu i tehnički nerealnu verziju našeg porekal govori o vašim intelektualnim limitima.
Limiti vas ograničavaju da shvatite da niste u pravu.
Limiti su fiksni i ne mogu se pomeriti, tu ne pomažni čitanje ni objašnjavanje!!!
Однео враг шалу...