Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.797
Sad mi se jedu kokice na klupi u parkuNe možeš kokice na ulici naprimer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi se jedu kokice na klupi u parkuNe možeš kokice na ulici naprimer
Može da me opelješi ko hoće , nikad ne znam koliko imam u novčaniku. Ne da mi nije bitno, da imam , nego sam takvaМени је сваки динар битан и увек знам где је.
Хаха, мени печено кестење.Sad mi se jedu kokice na klupi u parku![]()
Pa nije to trafika. Neki lik pravi kokice u milion puta korišćenom ulju verovatno al ispadnu lepe.Nedavno su mi se smejali jer sam rekao da ne znam kad sam uzeo nešto na trafici.
Može da me opelješi ko hoće , nikad ne znam koliko imam u novčaniku. Ne da mi nije bitno, da imam , nego sam takva
Uf!a meni kesten pire sa slagom![]()
Ali je nekako simpatična.Шлампав однос према новцу није претерано позитивна особина.
Ali je nekako simpatična.![]()
a zar sad nije zima?Uf!
Mada me to podseća na sneg i zimu mada može.
Sad ste našli o klopi???
Isti slucaj.Može da me opelješi ko hoće , nikad ne znam koliko imam u novčaniku. Ne da mi nije bitno, da imam , nego sam takva
Jeste mila mojaMožda?
secam se kad sam pre radio sa kesom kako se obradujem kad u nekoj jakni ili pantalonama nadjem hiljadarkuAli je nekako simpatična.![]()
a ti to sama sebi tepas mila mojaJeste mila moja
Ma znam, nego nisam fan.Pa nije to trafika. Neki lik pravi kokice u milion puta korišćenom ulju verovatno al ispadnu lepe.![]()
Никад ми се није десило.secam se kad sam pre radio sa kesom kako se obradujem kad u nekoj jakni ili pantalonama nadjem hiljadarku![]()
Malopre sam došla iz grada i danas je bio april. Zima tek sledeće nedeljea zar sad nije zima?
pogledaj kalendar
![]()
Сутра ће бити мај.Malopre sam došla iz grada i danas je bio april. Zima tek sledeće nedelje![]()
I meni se nekada dešavalo... davno... sada mogu samo da nađem neplaćeni račun...secam se kad sam pre radio sa kesom kako se obradujem kad u nekoj jakni ili pantalonama nadjem hiljadarku![]()
Malopre sam došla iz grada i danas je bio april. Zima tek sledeće nedelje![]()
ne pamtim kad sam nasao.Највише волим кад нађем крупну новчаницу на земљи.