момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.228
Zizeku je "I hate life" uzrecica kao nama "bre"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledala sam pola, dobra je
Čim je protiv kapitalizma znači da je Džahil (neznalica)Zizeku je "I hate life" uzrecica kao nama "bre"
a ti si katilČim je protiv kapitalizma znači da je Džahil (neznalica)
Ma gde, Zizek je tipican primer kako se moze uspeti u kapitalizmuČim je protiv kapitalizma znači da je Džahil (neznalica)
Prosulo se u paramparcad? Isto kao i jos mnogo srpskih.da li ste znali da je ona pesma aj ruse kose curo imas ili tako nesto ustvari remiks turske narodne pesme?
paramparche je isto turska rec.
Da, kolko god da je bio pijanodrogiran, kapiram da ne bi to uradioOva fora sa Pončom i brojem glasača je sa tvitera, svi mediji se primili da se stvarno to desilo
paramparacad je nasa varijanta, njihova je paramparceProsulo se u paramparcad? Isto kao i jos mnogo srpskih.![]()
Oni ne znaju za mnozinu?paramparacad je nasa varijanta, njihova je paramparce
pa to je mnozina, zbirna imenica. a mi je posrbili u paramparcadOni ne znaju za mnozinu?![]()
Ma ne promišljam, najb. drugarica mi je blizanka, pa znamSvidja mi se patern na koji promisljas
kad cemo da vidimo?Glava ofarbata u tamno![]()
Kad se isfeniramkad cemo da vidimo?
Treba im uvaliti pricu da su oni ti koji su ukrali rijec.pa to je mnozina, zbirna imenica. a mi je posrbili u paramparcad