gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ma isfenirala sam se, ali fodkanje po dnevnom svetlu samolepishicju, hocel to feniranje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma isfenirala sam se, ali fodkanje po dnevnom svetlu samolepishicju, hocel to feniranje?
pa zavrsi mi ti kod taba kad vec strki neceDe ste ljudi i kad će chivasvesna imati neki normalan nick?![]()
a koja je boja u pitanju?Ma isfenirala sam se, ali fodkanje po dnevnom svetlu samo
Ma obična neutralna braona koja je boja u pitanju?
Ima da mi se obraduje, i ovako sam ga gnjavio oko nečega pre neki dan.pa zavrsi mi ti kod taba kad vec strki nece
Stvarno sam planirao da gledam, i kada vidjeh šta je to u stvari... Neka hvala.Да, то су урадили и са БХ90210 реунион
Ko moze da se ljuti na tebe?Ima da mi se obraduje, i ovako sam ga gnjavio oko nečega pre neki dan.
msl sam da ces neku nijansu crvene zbog konverz sa meduzomMa obična neutralna braon
Iznenadila bi se, mnogi se ljute.Ko moze da se ljuti na tebe?
To na jesenmsl sam da ces neku nijansu crvene zbog konverz sa meduzom
Ružnnahneka nova detektivska serija sa Kejt Vinslet
deluje dovoljno mračno
najjace mi je sto ti, moderator filma, pitas na serijama dal je neko gledao, a par postova iznad imas da je neko gledao lolneka nova detektivska serija sa Kejt Vinslet
deluje dovoljno mračno
Pa danas je lakše živjeti sam nego ranije.Nije svet uvek bio ovako liberalan kao danas, nit je to difolt mod ljudskog postojanja
to ne sporimRužnnah
Bila i ostallah
shokirana sam. dakle neces? dobro, onda nema prozivanja, cekaj mesec dana za promenu mog nikaIznenadila bi se, mnogi se ljute.
Šalim se, lepato ne sporim![]()
Ako ti sredim kakvu ću nagradu dobiti?shokirana sam. dakle neces? dobro, onda nema prozivanja, cekaj mesec dana za promenu mog nika
jarcevi, poslovicno materijalisti do srzi.Ako ti sredim kakvu ću nagradu dobiti?![]()
Ne treba nikakva nagrada, ne brini se za telesni integritet.jarcevi, poslovicno materijalisti do srzi.
nznm, sta zelis a da se ne tice mene i mog telesnog integriteta? lol
jes stvarno,najjace mi je sto ti, moderator filma, pitas na serijama dal je neko gledao, a par postova iznad imas da je neko gledao lol
gledala sam pola, sad treba da nastavim, dobra je.
gledala sam i ja do pola, al ko ce da cita par strana unazad, jel tako? xPjes stvarno,
al gledao je Karpoš, a on ne obrazlaže mnogo
kaze se fotkanje draga snakeMa isfenirala sam se, ali fodkanje po dnevnom svetlu samo