Da li volite nudisticke plaze i idete na njih..

Na temu obdarenosti, na jednoj nudističkoj plaži sam jednom video kepeca ili kako se već kaže midget, koji je imao ubedljivo najveći racku na plaži. Nije to bila optička varka zato što je on kratak pa mu je kao q.rac do zemlje nego mu je bukvalno bio dobrih 30 cm dugačak na njegovih možda 120 cm visine najviše.
Ono što mi se urezalo u sećanje da je lik nekako dosta skakutao okolo po plaži dok mu se džamutka svo vreme vrtela kao propeler od helikoptera. Ne znam da li je pored kratkog rasta bio i mongoloid ali imao je tako neku azijsku fizionomiju i crte lica, ako bih pogadjao reko bih tu negde neka Indonezija ili eventualno Filipini, a nožda i stvarno Mongolija. Teško je na patuljku odrediti odakle je.
Božji putevi i razmišljanja su stvarno nedoku(r)čivi.
da nije Dačić?

eo ti plaze kod sutomora:
1762766366556.jpeg

Kamenje i hridi. Idealno da se izrazbijas tako go i onda jos da te policija izvlaci uz komentare: al se izubija ka soko niz planinu. A dje ces tako gologuz ? Mogao si ostavit porodicno stablo dolje u tminu?

Obilazio sam ko klinac kad sam na moru, doduse obucen, isli da vidimo i a li nesto lepo za videti, ali ne uglavnom babe i djedovi, tu i tamo porodice sa decom, vise mladih devojka u toplesu na regularnoj plazi.

Sto se mene tice, nisam stidljiv al mi nije privlacno biti go medju golima, e sad negde zabaceno gde nema nikog sa devojkom je top
A smes li dovesti curu medju ostale golace☺️

Jok, čak mi je glupavo dolaziti na te plaže uredjene za nudiste. Radije odem na neku stenčugu gde ne piše da je zabranjeno skidanje gaća...
Najbolje.
Solo i uzivanje, samo je sve manje zabacenih mesta pa onda vise nije ni toliko bitno. Meni je taj turizam presao u neki drugi mod odavno. Da je zanimljivo mesto, u poslednjih nekoliko god mi je kriterijum gde mogu da kupim svezu ribu i da obavezno ima funkcionalni rostilj i danju plivanje, lagano akcijanje i uvece pice i uzivanje u dvoristu.

Back