Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.173
- jel čujete vi šta sam JA vas pitala, vama se obraćam, odgovarajte, dajte mi gazdu sad ću zovem policiju i televiziju.Život u Srbiji![]()

SAMO GAZDA - animalni egoizam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- jel čujete vi šta sam JA vas pitala, vama se obraćam, odgovarajte, dajte mi gazdu sad ću zovem policiju i televiziju.Život u Srbiji![]()

baš si lepo ispao za Dnevnik2 - da častš!![]()
Тебе одма за Министра за линије

Eteefovci su uvek bili the best matematičari
Оптичка илузија је визуелни ефекат који настаје када очи и мозак перципирају слику другачије од онога што она заиста јесте. До овога долази јер мозак, на основу свакодневног искуства, ствара очекивања, али у случају оптичких илузија, та очекивања нису испуњена и резултат је искривљена или погрешна перцепција. Оне могу бити узроковане несавршеношћу чула (као што је тромост ока) или радом самог мозга.Skrojili smo ta ministarstva, zaboravio si već![]()

Za sledeće krojenje vlade imaćemo bolju opremuОптичка илузија је визуелни ефекат који настаје када очи и мозак перципирају слику другачије од онога што она заиста јесте. До овога долази јер мозак, на основу свакодневног искуства, ствара очекивања, али у случају оптичких илузија, та очекивања нису испуњена и резултат је искривљена или погрешна перцепција. Оне могу бити узроковане несавршеношћу чула (као што је тромост ока) или радом самог мозга.
П.С. Ти би да се ја овде изланем па да ме бришу због спама? Па про’шо сам ја ту школу
А и та министарства су била у прошлој влади, а ја причам о следећој![]()

Не криви мене што ти је ум неваљаоI manite se tih zakrivljenosti, odmah mi na um nevaljalstva neka![]()

Kad smo kod nevaljalstava da se zna ko je lošije deteМинистре и лајне ја нешто не бих стављао у исти упис, ради БИА и преко нета...![]()

, pojma ne znam šta je 
Ne beri brigu, krivi smo sviПу! Претече ме, сад ће испасти да преписујем...![]()

Vidi djavolaНе морам ни питати за кога си гласала. Миле Китић гарант!![]()

Da se i ja ućutim i zabunim, za promenu nije lošeШта си зинула, мијешају ти се теме? То је уобичајено кад помијешаш пића.![]()

Vidi ti njega posta moj glavni kritičarЏаба, теби и сви редови на форуму криви, све кривак до кривака.![]()
, a Kutija uteče po običaju 
Хтела је да гласа за Иво Лолу Рибара, али оптичка илузија је преварилаНе морам ни питати за кога си гласала. Миле Китић гарант!![]()

Ne spamuj više i ne ponavljaj seХтела је да гласа за Иво Лолу Рибара, али оптичка илузија је преварила
И још једном да објасним:
Оптичка илузија је визуелни ефекат који настаје када очи и мозак перципирају слику другачије од онога што она заиста јесте. До овога долази јер мозак, на основу свакодневног искуства, ствара очекивања, али у случају оптичких илузија, та очекивања нису испуњена и резултат је искривљена или погрешна перцепција. Оне могу бити узроковане несавршеношћу чула (као што је тромост ока) или радом самог мозга.

I ako si mu rekaoТако се и теби од Јаноша Бећароша Пецароша привиђа Иво Лола Рибар.![]()