Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 7.057
Па кад спамујеш!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па кад спамујеш!
Ja ću se setiti onog pitanja i egal smo

Боље је да си Страхиња него крвави број. Ја више волим парне бројеве. Била бих Десетка. Не знам само који придев да накалемим. Знам. Љубичаста Десетка.Pa ovo jeste psihologija, pravo mesto za Junga, ili mozda cak i Freuda, posto sam nekada davno koristio pricaonicu i od tuda nadimak, nisam siguran tacan razlog no generalno vidim logiku tj kad razmislim o nadimcima koje sam nekad koristio na B92.
Pre ovog foruma sam se povodom rata u Ukrajini registrovao pod nadimkom Krvava Devetka- verovatno bih se registrovao pod tim nadimkom,
to je lik iz trilogije “Prvi Zakon” (Joe Abercrombie).
Mozes me zvati kako god hoces, jer ja nisam ime. (Bjesovi).Боље је да си Страхиња него крвави број.
Wie du es sagst. Пишеш Фројдово име у оргиналу, можда ти се свиђуцка њемачки. Не разумијем зашто се каже Нијемци, а не Њемци. Чини ми се да је "е" једнако кратко и у Немачка и у Немци па ме ово буни, али ти то боље знаш због ијекавице. Харлекин ми се не свиђа, као ни друге асоцијације на Луцифера. Зваћу те Михаило - објасни зашто.Mozes me zvati kako god hoces, jer ja nisam ime. (Bjesovi). Не мислиш да важи: Номен омен ест? Погледај шта значи моје име.
Mislim da kad bih sada smisljao novi nick za krstaricu- verovatno bih izabrao nick- Harlekin.
Inace, prema staroj legendi Harlekini su duse ljudi koji su trebale ici u pakao, ali ih je djavo toliko volio da nije hteo da ih primi vec ih je pustio da lutaju zemljom.
Sam slavenski naziv za Nemce tj Nijemce dolazi od reci nem odnosno nijem, onaj ko ne govori. Mada u kolokvijalnom govoru se guta slovo i pa se izgovara: Njemci.Wie du es sagst. Пишеш Фројдово име у оргиналу, можда ти се свиђуцка њемачки. Не разумијем зашто се каже Нијемци, а не Њемци. Чини ми се да је "е" једнако кратко и у Немачка и у Немци па ме ово буни, али ти то боље знаш због ијекавице. Харлекин ми се не свиђа, као ни друге асоцијације на Луцифера. Зваћу те Михаило - објасни зашто.
Имам једно "непсихолошко" питање: како си написао коментар. Ја већ сатима немам приступ неким сајтовима. Ти вероватно не живиш у Србији па имаш приступ, који заобилази клауд.Sam slavenski naziv za Nemce tj Nijemce dolazi od reci nem odnosno nijem, onaj ko ne govori. Mada u kolokvijalnom govoru se guta slovo i pa se izgovara: Njemci.
"Не мислиш да важи: Номен омен ест?" Pretpostavljam ako neko veruje u nesto onda ce to imati nekog efekta na njegov zivot,
no iako sam nekad bio sklon raznim verovanjima i sujeverjima trenutno niti verujem niti ne verujem u nista, valjda sam u "zelenoj" postmodernistickoj fazi (prema modelu spiralne dinamike).
Nisam mogao da zakljucim kako je nastalo ime Natasa- po jednoj verziji vuce od latinskog i Natalija, po drugoj verziji dolazi od Anastasija- ova verzija mi se vise svidja, imam vise simpatija prema antickoj grckoj.
Mihajlo? padaju mi na pamet Mihajlo iz biblije i Mihajlo iz Kremanskog prorocanstva, no nekako se ne asociram ni s jednim od te dvojice, kontam da je najbolje resiti zavrzlamu oko imena tako da kazem da se zovem Slobodan.
Ово је супер, сад можемо да психолигизирамо, филозофирамо. Играш ли неку игру на форуму?Azil za spamere?
Nisam znao ni da sam spamer ni da mi potreban azil.
Ne, jedno vreme sam igrao neke dve, prestao sam, tada sam ina dosta slobodnog vremena, a sad ga uglavnom nemam, a i generalno sam postao jako sklon rutinama pa onda gledam da izbegavam da dodajem jos rutina.Ово је супер, сад можемо да психолигизирамо, филозофирамо. Играш ли неку игру на форуму?
Dobri su mi živci.Vežbaj živce![]()
Klecaju kolencaLoptičine teme izazov za mene
Normalno je da se sve menja, menjamo se, menjaju se okolnosti ... ok.
Ali, slabost kad si u odnosu s nekim?
Ne znam![]()

ja sam tek sad provalio koliko ona dosta zna, ili ima zivotnog iskustva, impresioniran samLoptičine teme izazov za mene![]()
Šalila sam se, jer se nekoliko puta nismo dobro razumele.ja sam tek sad provalio koliko ona dosta zna, ili ima zivotnog iskustva, impresioniran sam
ja ne smem na ovoj krsti ni kompliment da udelim, odmah pada sikaniranje
Ne glupiraj se @kao basja ne smem na ovoj krsti ni kompliment da udelim, odmah pada sikaniranje
sta cu ja u azilu za spamere? ovo je teska uvreda na moj racun, ali i na tvoj pticice
mod je garant ljubomoran/na, zato ovo
ja sam uvek ozbiljan, sta imam od glupiranja? to se ti glu...Ne glupiraj se @kao bas
i ja isto, bice da su modovi imali zutu minutuAzil za spamere?
Nisam znao ni da sam spamer ni da mi potreban azil.

ja sam uvek ozbiljan, sta imam od glupiranja? to se ti glu...

ja isto, pisi vise ako stignes, ti si mi isto omiljeni diskutant jer imas sta da kazes, ali nisi bas uvek u pravu, samo te cekam ...Trenutno se zanimam nekim drugim temama, tj poceo ssm da eazmisljam o raznim filozofskim i egzistencijalnim pitanjima, o svesti i stvarnosti i percepciji, dekonstruisem socijalne konstrukte itd..
Uglavnom, dosadne stvari, i dosta komplikovane- ponekad nesto gledam i buljim kao tele u sarena vrata, nista ne kontam, no opet me zanima.
pusti sad intimiziranje, zabavljanje i bakrace, to cemo posle, daj sad da vidimo zivotna iskustva i ko je uciteljica zivota, ti si sumnjiva, rekoh, samo nisam jos siguran da cu da te stavim u vrh omiljenih diskutanataZabavno je u azilu, sve ok likovi![]()
Naravno da nisam uvek u pravu, ni priblizno;ja isto, pisi vise ako stignes, ti si mi isto omiljeni diskutant jer imas sta da kazes, ali nisi bas uvek u pravu, samo te cekam ...
A ja nisam zafrkant?pusti sad intimiziranje, zabavljanje i bakrace, to cemo posle, daj sad da vidimo zivotna iskustva i ko je uciteljica zivota, ti si sumnjiva, rekoh, samo nisam jos siguran da cu da te stavim u vrh omiljenih diskutanata
odakle ti toliko znas, to mene zanima, Zivotno iskustvo? matora si, pa si ga stekla, za razliku od ovih zafrkanata?
zaista ne znam, ali mi nije ni bitno, vec sam zastao kod pticicine tvrdnje da su tvoje teme izazov, videh kako jednu temu vodis, i zainteresovah se.. ti mi odasla sadA ja nisam zafrkant?
sto znaci da sam dobrodosao da komentarisem tvoje teme, pa cu te valjda, nadam se, tek upoznati... plus ti dobro stoji ta haljina, kad vec pitas svasta