Azil za spamere

idi kod psihologa i pomozi sebi jer veruj mi niko drugi nece. ❤️
ma kada sam bio cuo sam od jedne da ona ima vece probleme od mene, a ovo moje se desava, pa razvode se ljudi svaki drugi brak, i to to znas, ali hvala na brizi, bas si drug, jos samo malo vremena mi treba da sve u glavi preslozim, a inace sam dobro, eto resio sam sudove i rucak, pa polako, odblokiracu se i u ostalim segmentima
andjo, mi moramo i drugima da pomognemo, ako smo empate sto kaze @loptica doskocica ljudi su u depresiji i ne znaju izlaz, pa i @Džudi S zna, i onda nam ti ljudi prosto nestanu, ne znamo sta se zbilo sa njima, a ovakvi kao ja uvek isplivaju, ne udave se, a znaju i da rone bez vazduha [mislim emotivno]

Poslednja izmena:
ma kada sam bio cuo sam od jedne da ona ima vece probleme od mene, a ovo moje se desava, pa razvode se ljudi svaki drugi brak, i to to znas, ali hvala na brizi, bas si drug, jos samo malo vremena mi treba da sve u glavi preslozim, a inace sam dobro, eto resio sam sudove i rucak, pa polako, odblokiracu se i u ostalim segmentima
andjo, mi moramo i drugima da pomognemo, ako smo empate sto kaze @loptica doskocica
ja nisam previse empaticna :mrgreen: ali imam razumevanja,ako je i to ok?

bijes tudju bitku,bolujes tudju bol.. saberi se malo i misli na sebe.
pa ja uvek mislim na sebe ako rekoh da sam stipsa :mrgreen: , ali imam koeficijent inteligencije genija, pa mogu istovremeno i na druge - mogu ja de te pobedim, ali mi je bitno kako ces se ti osecati porazena, jel mozes da podneses poraz, a ja mogu, nije problem... samo mi malo ova emotivna inteligencija trokira, pa nju vezbam ovako i na forumu cak

pa ja uvek mislim na sebe ako rekoh da sam stipsa
ali to nije pohvalno..
, ali imam koeficijent inteligencije genija, pa mogu istovremeno i na druge - mogu ja de te pobedim, ali mi je bitno kako ces se ti osecati porazena, jel mozes da podneses poraz, a ja mogu, nije problem...
bespotrebno rasipanje energije na nebitne stvari,covek treba da se takmici samo sa sobom.. zivot ide dalje

bespotrebno rasipanje energije na nebitne stvari,covek treba da se takmici samo sa sobom.. zivot ide dalje
sebe vec znamo, nemam sta ni sa kim da se takmicim, to samo tako izgleda da nekoga hocemo da porazimo, taj shvata nasu dobru nameru kao napad, a nama nije to cilj da porazavamo, vec da menjamo ljude... samo se ispostavilo da bi zene muzeve da menjaju, jer su eto bile podredjene celu istoriju, a sad preko noci da je promene, tesko

sebe vec znamo, nemam sta ni sa kim da se takmicim, to samo tako izgleda da nekoga hocemo da porazimo, taj shvata nasu dobru nameru kao napad, a nama nije to cilj da porazavamo, vec da menjamo ljude... samo se ispostavilo da bi zene muzeve da menjaju, jer su eto bile podredjene celu istoriju, a sad preko noci da je promene, tesko
niko nikog ne ostavlja preko noci,varas se ako mislis da su to ishistrene reakcije..dodjes do momenta da ti se smuci i onda tek odlucis da odes. I ne trebas da zivis u nesrecnom braku,tamo negde sigurno postoji bolja opcija i za tebe i za nju.

niko nikog ne ostavlja preko noci,varas se ako mislis da su to ishistrene reakcije.
to ja znam, ovo iznad sam pisao generalno, a moj slucaj titanika koji se nasukao odavno,samo tek sad tone, to je drugo
dodjes do momenta da ti se smuci i onda tek odlucis da odes. I ne trebas da zivis u nesrecnom braku,tamo negde sigurno postoji bolja opcija i za tebe i za nju.
oboma se smucilo odavno, samo eto tek sad se razilazimo, bolja ili gora opcija svejedno, umori se covek i od svadja koje nicemu ne vode, a deca slusaju... i onda podozrivo citam kolegu, koji kaze:
Napusten i ostavljen od svih zaboravljen
dok mi zena zablokira telefon recima-tekstom: nisi se setio 2 mesaca da pitas za decu, a ona im promenila telefone, koje ja nisam imao, izsikanira me kad god se javim itd

Poslednja izmena:
to ja znam, ovo iznad sam pisao generalno, a moj slucaj titanika koji se nauskao odavno,samo tek sad tone, to je drugo

oboma se smucilo odavno, samo eto tek sad se razilazimo, bolja ili gora opcija svejedno, umori se covek i od svadja koje nicemu ne vode, a deca slusaju... i onda podozrivi citam kolegu

dok mi zena zablokita telefon recima: nisi se setio 2 mesaca da pitas za decu, a ona im promenila telefone, koje ja nisam imao, izsikanira me kad god se javim itd
Koliko deca imaju godina?

Oboje ste spamovali i ćaskali. Azil, tj ova tema nije loša.
pa naravno da smo oboje, ali nju zezam, dok ona ima milosti, pa mene zeza samo delimicno
I ja bih mogla ovde da otvorim neku kafanicu, da imam malo više vremena 🙂 Volim i ja da ćaskam.
i sta sad spam je caskanje? ja mislim da nije, ljude zovemo spamerima, a ne caskatorima, pa jos ovo - azil: onaj moj, tj, zenin pas da zivi kao gospodin covek, a ja jos samo da predjem na kucecu hranu... vec sam u azilu, ali u real life

Back