Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 4.885
Gospodjo prosto sam zapanjen količinom nesuvislih izjava sa vase strane.Ajde??![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodjo prosto sam zapanjen količinom nesuvislih izjava sa vase strane.Ajde??![]()
Gospodjo prosto sam zapanjen količinom nesuvislih izjava sa vase strane.
i dalje ne mogu da se naljutim na tebe jer me uvek nasmeješ i to baš onako, ljudski Veliko slovo, početak rečenice. Tačka na kraju rečenice.A sto bi se ljutili?ti meni da sam nepismen ja tebi da sve bezveze neke izjave daješ.normalan razgovor izmedju 2 protivnika

Naravno, ja mislila da brišem kao spam, al sačuvaj ovo za neka nova pokolenja,možda nekome bude korisno
Naravno, ja mislila da brišem kao spam, al sačuvaj ovo za neka nova pokolenja,možda nekome bude korisno![]()
Mozes slobodno da obrises ovo.Ovo je tema Azil za spamere. Postovi su tu, memorisani za nova pokoljenja![]()
Jao muke tvoje kad naletiš na jadnu priprostu plavušuMozes slobodno da obrises ovo.
ovo je bilo "diplomatsko"natezanje nego lagerta slabo razume sarkazam i posalice i nije pristojno bilo sa moje strane da joj bukvalno odgovorim pa sam pokusao igrom reci.
ne vredi ni to nije ukapirala.
Plavuša je plavuša i sa pravom i sa kupljenog diplomomJao muke tvoje kad naletiš na jadnu priprostu plavušu(pstt, tata mi kupio dve fax diplome
nemo nikom da kažeš)

E nije, farbane su katastrofa, to hidrogen izeo mozak, ka ta stro faaPlavuša je plavuša i sa pravom i sa kupljenog diplomom![]()
Odustala sam od erotike na društv mrežama![]()

Paula, ovako bi ja kao Coleman Sweeney njuškao tvoje gaće:Odustala sam od erotike na društv mrežama![]()
Odustala sam od erotike na društv mrežama![]()
Što će reći da si probala. I neka si, sve treba probati što ne ugrožava druge. Kad se to pomene, setim se onog Janjuša iz rejalitija, stvarno ne gledam rejalitije, da gledam ne bih krio, ali mi supruga rekla da pogledam taj isečak na netu kada on priča o erotskom chatu sa nekom našom curom dok je igrao košarku u Češkoj, čini mi se.
Umro sam od smeha.![]()
Подели са нама.
Тај свет не живим, али јесте феномен који даје смер декаденцији и пропасти цивилизације
i dalje ne mogu da se naljutim na tebe jer me uvek nasmeješ i to baš onako, ljudskia nije da nisam pokušala
![]()
A sto bi se ljutili?ti meni da sam nepismen ja tebi da sve bezveze neke izjave daješ.normalan razgovor izmedju 2 protivnika
Ljubomorni moderatori ovdje premještaju dobre i uspješne teme.ocemujeovatema
jel u donjem vešu?Divim se sebi pred ogledalom

baš si lepo ispao za Dnevnik2 - da častš!
neseri da nisi čuo za Ričarda...baš si lepo ispao za Dnevnik2 - da častš!![]()

Život u Srbijikako se zove strah od agresivnih budala?