Azil za spamere

Vi toliko lepo ćaskate da mi je žao da vam brišem ove postove. 🙂

@Mecenaa @Lagerta da li biste se naljutili ukoliko bi vaše ćaskanje otišlo u jednu temu na ptf "Opusti se"?

Tamo prebacujem zanimljiva ćaskanja.

Naravno, i ovaj moj post ide tamo.
Naravno, ja mislila da brišem kao spam, al sačuvaj ovo za neka nova pokolenja,možda nekome bude korisno :D

Mozes slobodno da obrises ovo.
ovo je bilo "diplomatsko"natezanje nego lagerta slabo razume sarkazam i posalice i nije pristojno bilo sa moje strane da joj bukvalno odgovorim pa sam pokusao igrom reci.
ne vredi ni to nije ukapirala.
Jao muke tvoje kad naletiš na jadnu priprostu plavušu 😂 (pstt, tata mi kupio dve fax diplome ;) nemo nikom da kažeš)

Odustala sam od erotike na društv mrežama 😀

Što će reći da si probala. I neka si, sve treba probati što ne ugrožava druge. Kad se to pomene, setim se onog Janjuša iz rejalitija, stvarno ne gledam rejalitije, da gledam ne bih krio, ali mi supruga rekla da pogledam taj isečak na netu kada on priča o erotskom chatu sa nekom našom curom dok je igrao košarku u Češkoj, čini mi se.
Umro sam od smeha.😁

Što će reći da si probala. I neka si, sve treba probati što ne ugrožava druge. Kad se to pomene, setim se onog Janjuša iz rejalitija, stvarno ne gledam rejalitije, da gledam ne bih krio, ali mi supruga rekla da pogledam taj isečak na netu kada on priča o erotskom chatu sa nekom našom curom dok je igrao košarku u Češkoj, čini mi se.
Umro sam od smeha.😁

Подели са нама.

Тај свет не живим, али јесте феномен који даје смер декаденцији и пропасти цивилизације

Подели са нама.

Тај свет не живим, али јесте феномен који даје смер декаденцији и пропасти цивилизације

Po sećanju, bilo je ovako, on je igrao košarku valjda u Češkoj i živeo je u hotelu . Tu bili i neki crnci iz ekipe ali sa njima se slabo družio. Hotel tada nije imao internet ali kancelarije kluba koje nisu bile daleko od hotela jesu. I onda on zamolio gazdu kluba, Čeha, da koristi ponekad njegovu kancelariju i kompjuter uveče, da ga nostalgija mine, pročita naše novine i tako ,zaboravio sam sve detalje.

Ovaj pristao i dao mu kljuç. Janjuš tad surfao i padne mu na pamet da čatuje online sa našim curama. Ne sećam se koja stranica, možda nije ni rekao. I tu sretne neku našu i tako oni čatovali i malo pomalo došle slobodnije teme i on zatraźi od nje obnaženu fotku. Ona nije htela, treba on da pokaže drugima, da je prepoznaju, ovo ono, a on njoj rekao da pośalje fotku bez glave, onda nije frka.
I onda ona poslala prvo valjda grudi a posle i onu stvar, rasčepljenu, hardcore stuff.
Medjutim on bio loš sa kompjuterima, ne znam kako i šta je pritiskao ali ta fotka se pojavi preko celog ekrana. I ne može da je skine.😁
Uhvatila ga panika , klikao, pritiskao, ništa, čkapi u gro planu preko celog ekrana. Onda dobije " super" ideju da restartuje kompjuter i kad je to uradio, normalno nije imao pojma koja je lozinka. Kraj priče. Gazdi kluba nije smeo da kaźe ništa.

Sutradan kad je gazda startovao kompjuter umesto fotke njegove porodice na ekranu, čkapi u punom sjaju.
I tu pao otkaz od kluba. Zbog one ženske stvari 😂

i dalje ne mogu da se naljutim na tebe jer me uvek nasmeješ i to baš onako, ljudski ;) a nije da nisam pokušala :D

A sto bi se ljutili?ti meni da sam nepismen ja tebi da sve bezveze neke izjave daješ.normalan razgovor izmedju 2 protivnika

"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship".
(Humphrey Bogart, Casablanca)

Back